Hlavní obsah stránky
Konzervujeme ovocie a zeleninu
Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu
Všetko o konzervování ovocia a zeleniny Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky Sušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húb Vyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov rok vydání200907vydavatelOttovo nakladatelstvo, s.r.o.počet stránek160vazbaBrožovaná bez přebalu lesklározměry150x210 mmISBN978-80-7360-853-8.
Nabídky dle ceny
Informace
Popis
Všetko o konzervování ovocia a zeleniny Ako najlepšie využiť ovocie a zeleninu po celý rok Správne postupy, ako uchovať vitamíny a minerálne látky Sušenie, zmrazovanie, sterilizovanie ovocia, zeleniny a húb Vyše 400 receptov vrátane receptov pre diabetikov rok vydání200907vydavatelOttovo nakladatelstvo, s.r.o.počet stránek160vazbaBrožovaná bez přebalu lesklározměry150x210 mmISBN978-80-7360-853-8
Parametry
Výrobce | Ottovo nakladateľstvo Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | 978-80-7360-853-8 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení