Hlavní obsah stránky
Miso sladké bílé MAKURA BIO 250 g

Miso sladké bílé MAKURA BIO 250 g

Nahlásit
Nahlásit chybu

Miso sladké bílé BIO se používá k přípravě smetanových omáček, krémů, dresinků na saláty. Složení: celozrnná rýže BIO, sojové boby BIO, voda, mořská sůl Vyrobeno v Japonsku.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Informace

Popis

Miso sladké bílé BIO se používá k přípravě smetanových omáček, krémů, dresinků na saláty. Složení: celozrnná rýže BIO, sojové boby BIO, voda, mořská sůl Vyrobeno v Japonsku.

Parametry

VýrobceMitoku
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové čísloZ01907
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení