Hlavní obsah stránky
Miso sladké bílé MAKURA BIO 250 g
Nahlásit
Nahlásit chybu
Miso sladké bílé BIO se používá k přípravě smetanových omáček, krémů, dresinků na saláty. Složení: celozrnná rýže BIO, sojové boby BIO, voda, mořská sůl Vyrobeno v Japonsku.
Doporučené nabídky
Nabídky dle ceny
Podobné výrobky
Informace
Popis
Miso sladké bílé BIO se používá k přípravě smetanových omáček, krémů, dresinků na saláty. Složení: celozrnná rýže BIO, sojové boby BIO, voda, mořská sůl Vyrobeno v Japonsku.
Parametry
Výrobce | Mitoku Nahlásit Nahlásit chybu parametru | |
Produktové číslo | Z01907 Nahlásit Nahlásit chybu parametru |
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Hodnocení
Přidání nového hodnocení