Hlavní obsah stránky
Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Produkt již není v prodeji

Udírny a uzení ryb - Egon Binder

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2011, počet stran 100, čeština, brožovanáNa správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a co je lepší udit zastudena a co zahorka, co zasucha a zavlhka, jakých chyb se při uzení vyvarovat, ale také o stavbě udíren.

Podobné výrobky

Všechny podobné

Kuchařky a nápoje Nakladatelství GRADA

Všechny kuchařky a nápoje Nakladatelství GRADA

Informace

Popis

Na správně vyuzené rybě si pochutnáte! Jaké ryby jsou vhodné k uzení? Můžu ryby udit i v kuchyni? Jak mám postavit zděnou udírnu? Na tyto a ještě mnohé další otázky vám odpoví tato kniha, jejímž autorem je Egon Binder. V této praktické publikaci naleznete informace o druzích ryb i o jejich přípravě, nasolení a o druzích vhodného koření, zda a

Parametry

VýrobceNakladatelství GRADA
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran100
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2011
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbabrožovaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo978-80-247-3784-3
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení