Logo obchodu Tesco Stores ČR

Tesco Stores ČR

145 hodnocení

28 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

jarda před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Kurýr byl milý

Člověk se nemůže spolehnout na to, že dostane vše, co si objednal - některé zboží nedostane vůbec a náhrady, které jsou nabízeny, jsou naprosto neadekvátní. Problém je také v tom, že na webu jde stále nedostupné zboží objednat. U konkurence alespoň přesně víme, co je dostupné a nesnaží se takto svoje nedostatky obejít. Zkušenost příšerná - již neobjednáme.

Zákazník před 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Dobrá služba pokud funguje ale má stále více problémů

Posledni dobou velke zpoždění nakupu nebo zrušení ze strany Tesca, hlavně že si zkrátili dobu dodání do 1hodiny. Mnohdy volají mimo dobu dodani zda už je někdo doma a může přijet dříve a mnohdy zase volaji že už jedou abych si došel převzít nákup dolů aby ho nemuseli nosit až ke dveřím. Jak je vidět Tesco na své služby asi nestačí....za mě zhoršení služby

Karel Silingerpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Pokoždé nějaké náhrady. Kvůli nedodanému zboží a potřebě vařit stejně musíte vyrazit do obchodu pro pár ojedinělých položek. Minule se nám stalo, že dokonce nedoručili celou bednu zboží (z pěti). Domáhat se jí byl pak proces na tři dny.... TESCO - UŽ NIKDY!!! Ryba smrdí od hlavy a očividně mají nefunkční management. Přešli jsme radši na Rohlík.

M. Hrachovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Pokaždé nedorazí velká spousta objednaného zboží. Dnes mi již došla trpělivost. Objednala jsem večer s doručením druhý den a tak 1/3 zboží nedorazila. To aby byl člověk před doručením vždy ve stresu, co mu bude chybět. Nenabízejte tyto služby, když to evidentně nefunguje.

Tomas Maderapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Většina nabízených produktů po objednání zrušeny. Zboží není na skladě, avšak je nabízené

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

- stránky internetového obchodu pravidelně padají během nákupu - chybějící našeptávač při vyhledávání zboží - několik položek nebylo vůbec dodáno bez udání důvodu. Zmizely i z objednávky

Eva Klimšovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Vše

Ivana Píseckápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Přivezli asi 1/3 zboží! Místo 2/3 dodali 6x kuřecí žaludky,které jsem odmítla. Měla jsem karantenu, z této dovážky bych zemřela hlady! Jak to že nebyla náhrada za máslo, kráj.debrecínku nebo sušenky??! Již nikdy více TESCO!!

Tomáš Šubrpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Člověk nemusí chodit do obchodu

Expirační doba u masa 1-2 dny velmi časté záměny zboží nepříjemný kurýři daly jsme šanci ale stejně nejlepší když si člověk vybere v obchodě co potřebuje víc krát už neobjednám

Le Kvasnickovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vše špatně. Objednávám si konkrétní čas doručení nákupu, kurýr mi volá s 25minutovym zpožděním, že doveze nákup za hodinu. Žádná omluva a ještě je po mé námitce na čas uražený, že mu nedodali zboží z obchodu včas. Objednala jsem několikrát, ale pouze první nákup mi byl doručen včas a v pořádku. Jinak mi už několikrát dovezli jiný druh pečiva nebo úplně zaměnili zboží v jiné cenové relaci... už zde nenakoupim a nedoporučuji.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel kurýrní služba této společnosti je čím dál horší. Pamatuji časy, kdy dodávku doručovali 2 statní a příjemní doručovatelé až přede dveře bytu. V poslední době posílají jen jednoho a pokaždé o něco nepříjemnějšího a neochotnějšího doručit zboží před dveře bytu. Dnes postarší pán metr padesát, nejneochotnější ze všech dosavadních doručovatelů. Některé potraviny (čokoláda) byly rozteklé horkem. V objednávce chyběla jedna položka za 40 Kč, v rámci "lidskosti" ji nebudu dodatečně vymáhat, ale přístě se raději poohlédnu u konkurence.

Jiri Blazekpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Na itesco jsem udělal objednávku. V termínu dodání nikdo nepřijel. Po kontaktování zákaznického centra mi bylo sděleno, že zboží neměli na skladě. Nepřišla mi o nemožnosti doručení zásilky žádná zpráva, nikdo mě neinformoval, nekontaktoval. Nemáme na skladě tak objednávkku hážeme do koše a vyřízené. Kvůli nim si plánuji čas abych byl doma, a oni nejsou schopni jakkoliv řešit situaci. Nedoporučuji!!! Raději objednávejte zboží u konkurence. Pro online objednávky zboží je Tesco NESPOLEHLIVÉ!!!.

arazimpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednám si 7 ks za cca 2 Kkč a v den doručení mi oznámí, že mi dodají 1ks. Neskutečné a nepoužitelné. Hotline nějací cizinci (asi Ukrajina), která nic neví. Asi mají skvělý informační systém.

Ševa před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Produkty v akci nikdy nedorazí, přitom neustále mají v online obchodě

Buzekdompřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Výběr nealkoholických nápojů

Neprodají mi nealkoholické pivo krušovice, když mi je 15 let a to je údajně nealko

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

I přesto, že mám clubcard, pro online nakupování jsou stále NEPLATNÉ. Již několik měsíců slibují, že vše opraví, ale sále nic. Takže clubcard můžu zahodit a v tesco přestat nakupovat !!!

Jiří Abrahamčíkpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Na pokladně úplně jiné ceny než na regálech, bylo to téměř u poloviny věcí ( vše samozřejmě dražší). A to dokonce i u věcí, které jsem si ověřoval cenu v krámě na skenerech pro kontrolu cen.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Týden dopředu objednán nákup. V den kdy si ho mám vyzvednout zavolají že to nemají na skladě a že mi objednávku zrušili.

Lmikusovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Opakovaně dodávají prošlé zboží, plesnivý chleba, zkažená šunka a maso, shnilá zelenina a ovoce! Prasata! Hřeší na to, že si to člověk sám nemůže vybrat! Na e-maily nikdo neodpovídá, velice (ne)ochotně dali kupón jako omluvu na příští objednávku, který ovšem nelze použít! Prasata. Vše včetně fotografií posláno na KHS! Nehledě na fakt, že spoustu věcí ani nepřivezou, protože prý neměli a to si to objednáte pár hodin předem (ne několik dní), takže stejně musíte znovu do obchodu, protože neuvaříte, co jste chtěli..avšak musíte počkat, co Vám vlastně vůbec dorazí, ať víte, co poté dokoupit....

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Výběr.Dodání.Ceny.

Kurýr stoji a kouká jak vykládám celý nákup z jeho beden.Chápu že není povinnem všem tahat nákupy do patra,ale klidně bych si za tuto službu připlatila.Pro samotnou ženu nebo důchodce to není zrovna jednoduché vytahat si ty težké nákupy do patra.

Výdejní místa

Vlastní místa

Kontaktní údaje