Logo obchodu Sizeer.cz

Sizeer.cz

126 hodnocení

19 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 7 dny
Nedoporučuji obchod

Zadne.

Prodavaji fejkove zbozi, v pripade reklamace odmitli vratit penize.

Frollodompřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Nic

Hrozný jednání , hrozny přístup. Objednal sem přítelkyni boty AF1, v jedné botě uvnitř ve špičce byl špatně ušitý šev a tlačilo to do prstů (v druhé botě nic takového nebylo) zaplatil sem 200,- na poště a poslal sem to zpátky stim ze jsou poškozené atd a s žádosti o výměnu aby byly proste v cajku. Po dvou týdnech mi přišli peníze na účet zpátky stim ze boty poškozené nejsou tím pádem je neuznali na reklamaci a tudíž to řeší jako vracení zboží. No dohadoval sem po telefonu zhruba půl hodiny ve dvou telefonátech a proste čus, boty jsou oka byly vám vráceny peníze podle smlouvy na vrácení peněz za dopravu k nám nemáte nárok a jestli chcete, udělejte si novou objednávku… takže výborný a říkám ze tenhle Shop už Nikdyyy !!!

Mstrnadovampřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji tento obchod. Boty jsem nevědomky koupila s prasklinou. Dva týdny jsem je nosila a mezitím mi práskl sev přímo na špice boty. Po reklamaci mi boty vrátily se slovy ze si za to mužů sama.

Jiří Mikapřed 4 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic.

Tento obchod je něco strašného,poslali mi boty DC zmetky,při výměně jdou náklady na kupujícího,no nechápu,co je tohle za obchod,s něčím takovým jsem se ještě nesetkal.

Registrovaný uživatelpřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

Milé prodavačky.

Po 1/2 roce od zakoupení praskla u bot pata na podrážce a vylezl praský plast u paty. Po 30ti dnech přišlo, že nemám žádný nárok na reklamaci. Cena bot byla více jak 3 tis a dcera si na ně šetřila čtyři měsíce. Tento obchod rozhodně nedoporučuji.

David Novákpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nemám slov Nike Air Max, 3900kč po 2 měsících na obou botech praskla guma na patě v nepochopitelném místě, reklamace zbytečná časté nošení boty jsem měl cca 20krát na sobě už nikdy šunty vydávané za originál...

Tomas Bohmpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží mi dosud ani po urgencích nedodali…

jirina flanderkovapřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Příšerné. Koupila jsem dceři boty Nike air force. Po 7 měsících se rozlepila podrážka a popraskaly švy. 3x poslané na reklamaci neuznali ani jednu prý mechanické poškození. Podrážka seslapana až na mřížku. Nikde nemáte odvolání. Boty za 2800 a jsou po 7 měsících na vyhození. Postoupím ČOI. Jsou to polské šunty prodávané za originál.

Test 095před 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Kamené obchody

Katastrofa při reklamaci. Člověku po roce začne vrzat, praskat jedna bota. A řeknou mu že si měl vybrat správnou velikost když desítky let mám stejnou a tady je najednou problém. Vyjádření: jaké koliv nepohodlí lze nahlásit během zkoušení bot v obchodě. Jako vážně?

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nespokojenost prodavačky nepříjemné , Když si koupíte boty a po půl roce se vám rozpadnou neuznáji vám reklamaci smutné určitě nedoporučuji

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Prisel mi email ze ma objednavka byla stornovana tak logicky objednam znovu to zbozi ktere chci a pote najednou zasilkova dostane jak tu stornovanou tak novou objednavku takze za me komunikace a celkovy obchod velmi spatny

Michal Nosekpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádný

Šílenej obchod nelze zrušit objednávku ještě ten samý den, následující to rychle odeslali a když jsem to nepřevzal budu čekat 14 dní na refundování platby rozhodně nedoporučuji a ještě komunikace přes email skoro jak s robotem

Registrovaný uživatelpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Na této stránce ani nitku. Přístup hrůza. Reklamace.... boty za 4200 zamítnuta časté nošení, špatná údržba to jako vážně NIKDY!!!

Marie Nyklovápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Za mě v tomto obchodě už ani tkaničky do bot. Před necelým rokem jsme tam koupili dceři nike air force které jsme byli před 14 dny reklamovat. Obě boty měli díru na podrážce a odlepovala se špička. Výsledek reklamace??? ZAMÍTNUTO, zákazník si špatně zavazoval tkaničky. To jako vážně? Za nás tedy tento obchod už nikdy více!

Lerry 73před 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Našel jsi botky za 3400,tak sednu do auta, jedu pro ně a na krámě jsou za 4000?Co to je proboha? Zkusit, zaplatit, odejít a ne výmluvy na jejich appky kvůli nižší ceně, na to fakt nemám čas ani náladu. Dále bez komentáře

Miloslav Havlíkpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Bohužel nic

Reklamace - boty Reebok po 2 měsících rozedřené, reklamace opakovaně neuznána. Kromě dvou výjimek chování prodejců nemožné - neochota, arogance ( pobočka Zličín )

Korizekkitapřed rokem
Doporučuji obchod

Žádné

Monika Mácovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Boty Nike Air Force, cena 3.490,- po třech měsících prodřený materiál, prodřené paty. První dvě reklamace zamítnuty. Pro třetí reklamaci jsem si nechala sepsat dopis od právníka a ejhle reklamaci uznali,vrátili mi peníze. Nikdy více, reklamace neuznávají, okrádají lidí, kteří si to nechají.

mitic miticpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Boty obě dvě levé musel jsem jet do kamenn prodejny vrátit skoro žádná omluva

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení

Boty Jordan za 3500 Kč... očividně fake :( poprvé a naposled, co jsem si koupil boty přes net ... Jsem zvědavý, za jak dlouho se rozpadnou, zatím je nosím ani ne týden. První kroky mi hned řekly, že něco není v pořádku. Podrážka úplně tvrdá, na hladkem povrchu by měly při zabrždění pískat, bohužel místo slastného a řekl bych i ikonického zapísknutí mi boty pouze klouzala a kus dál. No pro příště se vudu držet toho čeho vždycky, boty JEDINĚ osobně v kamenném obchodě!!!

Platba

Online platby (PayPal)Platba kartou (Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaDPD CZ

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)DPD PickupZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie