Logo obchodu Sizeer.cz

Sizeer.cz

126 hodnocení

19 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Objednávala jsem si Conversky, bohužel jsem netrefila velikost a chtěla jsem boty vrátit na prodejně, což ale nevyšlo, protože jsem zapomněla na vytisknutí faktury, ano, můj problém, ale v jiných obchodech už to funguje i bez toho, ještě když u nich máte účet, zkoušeli jsme to tedy přes zobrazení faktury z mailu, ale to obsluze nešlo, takže smůla a musela jsem tam jet znovu. Podruhé vše v pořádku, ale obsluha se nejprve celkem otráveně zeptala, za kolik vrácení mám, jestli vůbec budou mít v kase peníze. Poté jsem si tedy objednala menší velikost, jelikož tu na prodejně neměli (nechápu, že nemohou objednat z jiné prodejny domů nebo to nějak pořešit). Boty mi nyní došly a jsem celkem zklamaná, pravá bota vypadá, jako by byla někde vystavená, je trochu zmáčklá, na jedné straně špinavá a levá bota je celkem škaredě slepená. Bohužel už žádné ve stejné velikosti nemají.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic mě nenapadá, maximálně tak doprava zdarma

Platba pouze předem Objednávka na 4 položky rozdělená do dvou balíků Boty Nike, které dorazily, vypadají na fake

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

První vrácení bot na prodejně. Nemáme hotovost na vrácení.. Vaňkovka Brno. Olympie peníze vráceny na kartu. Zajímavé. Další problém při zrušení objednávky. 17 dní a boty nebyli schopni z prodejny Vaňkovka odeslat a tak stále drží peníze za zboží. Po přečtení tolika záporných hodnocení ohledně kvality bot lituji toho že si je přítel u vás koupil! Otřesný přístup.

Ivcaprusovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednávala jsem poprve a naposledy .. zaplacený 2 mikiny a poslána 1 , že druhou nemají skladem... peníze za jednu stále nemám.. Takže už nikdy víc..

Petra Boleslavovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Neskutečná rychlost dopravy zboží. Objednávka odeslána z Polska a přišla za tři dny. Rychlejší než doručení z ČR. Zakoupené zboží bude ležet pod stromečkem. Tak že jestli vydrží nebo ne, to ještě nevíme.

Leona Kopeckapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Reklamace zboží se zasílají do Polska a první reklamace mi nebyla uznána, tak si syn koupil další boty, které nosil asi 2 měsíce a ve švu praskly. Dnes opět reklamace neuznana s tim, že si má koupit větší boty nebo je předat znalci na posouzení reklamace. Opravdu neskutečný. Velice mě chování a přístup mrzí a obchod nedoporučuji právě z důvodu řešení problémů.

Simona 8579před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Absolutně nemožný přístup. Při vracení zboží z e-shopu neměli v kamenné prodejně finanční prostředky k vracení. (2500,-) jak úsměvné…pokud dobře rozumím zákazník který by platil zboži například za 1500,- 5000 bankovkou by asi nemohl nakoupit :DD jelikož by mu nikdy neměli co vrátit :D To by ani tak nevadilo kdyby mi nebylo řečeno po předložení formuláře o vracení (na kterém podotýkám slečna prodavačka tvrala) ze vrací finance pouze v hotovosti. Jedna otázka je proč tedy nemají tu hotovost? A 2. Na co jsem ve formuláři bez kterého zboží neprijmou vyplňování číslo bankovního účtu? Jeste mi nedalo a zeptala jsem se zda budou mít zítra peníze a to neví..tudíž možná vracení nestihnu ani do 30 dnů, kdy je to vůbec možné :D budu moc rada za jakékoliv alespoň trochu logické vysvětlení :D

Jan Dpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zklamalo me pristup eshopu,ktery klame zakazniky dodatecnou slevou pri odberu newsteleru.Realita je takova,ze se pri uplatneni slevy,tato cena nesnizi,ale naopak o 10% zvysi.V zadnem pripade tento eshop nedoporucuji,jedna se o nekale obchodni a zavadejici praktiky v neprospech spotrebitele.

Diana Š.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji, reklamace 2 měsíce nošených bot značky Nike Jordan- prodřená podrážka až na vzduch. bublinu, neuznáno, z důvodu mechanického poškození - chůzí se zvýšeným tlakem v oblasti zadní části boty - citováno. Syn nosil na trénink basketu, ke kterému jsou boty určeny.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Kdyz jsem mela v kosiku 3 pary bot neslo to objednat , zavolala jsem do sizeeru a tam mi bylo receno, ze je problem v doprave at to sledujia jak to vyresi budu moci objednat, ale najednou vsechny troje boty jsou vyprodane.Takze slevy jen naoko.Uz si nic od nich nekoupim.

Sarka Pánkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Udělají akce a objednávky nejdou dokončit. Hrůza.

Zdeňka před 2 lety
Nedoporučuji obchod

E-shop je totální katastrofa. Udělají akce při kterých nelze dokončit objednávku a žádná snaha komunikaace se zákazníkem. Prostě hrůza. Už nikdy víc.

Dominika před 2 lety
Doporučuji obchod

Vracení z důvodu špatně zvolené velikosti proběhlo naprosto bez problému. Peníze vráceny na účet do týdne.

Nic

Shakesdanielpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Při zrušení objednávky obchod nevrátil peníze, bylo nutné o ně žádat a stále po 14 denní lhůtě nebyla platba vrácena.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nemožná reklamace, vracení zbozi pouze s pokutou 30% z ceny

Xp E 8před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Stav zboži,objednal jsi si boty za 3000..a boty potečené od lepidla všude po stranách,zničena krabice,přišli bez vysačky,odřeny u paty,ani jsem je nedal nanohu a pozaduji vraceni penez,naposled co jsem neco objednal od sizeer.cz akorat starosti

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Kvalita zboží neodpovídá značce..Je to laciný šunt, který se rozpadá po půl roce nošení .Reklamace samozřejmě zamítnuta.

Smitkapavel 1994před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Při objednání a zaplacení se v obchodě balík ztratil. Když už boty přišly, zvláštně zapachaly. Následne reklamaci -rozlepovani špiček i podél bot nebylo vyhověno. 2400,- vyhozené z okna. Takže sizeer už nikdy.

petr svěchpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Zboží dodáno do tří dnů od objednání. Vše v pořádku.

Nic.

Vendula Chrápavápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží jsem dostala na Vánoce, jednou vyzkoušela pod stromečkem a kvůli špatné velikosti chtěla mikinu vyměnit za stejný kus ale větší. Z obchodu se mi po nějaké době ozvali že je zboží prané a špinavé na rukávu a u krku, takže mi mikinu posílají zpátky. Nechápu absolutně neprofesionální chování od obchodu a když jsem volala na číslo uvedené na stránce tak mi paní v podstatě nic neřekla jen že tu mikinu neviděla takže neví jestli je špinavá nebo ne. +mikina byla předražená a peníze jsem vrátit nechtěla (pouze vyměnit za větší!) tak nechapu že to mají za potřebí takhle podvádět lidi.

Platba

Online platby (PayPal)Platba kartou (Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaDPD CZ

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)DPD PickupZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie