Logo obchodu Sizeer.cz

Sizeer.cz

126 hodnocení

19 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zásilka se z neznámých důvodů vrátila k odesílateli. Sám obchod neví proč. Zajímavé. Zásilka jim dorazila zpět skoro před týdnem. Peníze stále nikde. Rozhodně nedoporučuji...

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

na online strance jsem zakoupil boty, ktere byly bohuzel mensi velikosti a bylo potreba je vratit. Obchod komunikoval rychle a rekli mi ze staci s formularem zajet na pobocku a penizky mi vrati. Tak jsem take udelal a setkal se s velmi prijemnou pani krera mi pomohla a penize jsem mel do dvou dnu na uctu . Bal sem se toho vzhledem k recenzim ale bylo to prekvapive vse bez problemu a proto mohu doporucit

nic

Kristynaklauzovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Strašně příjemná obsluha a velký výběr ... A dámy nejen boty tam mají hezké...

Vůbec nic

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Jedním slovem hrůza

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji!!! Zboží zaplaceno od 18.11 , stále sliby že je zboží na cestě a nikde nic! Ani peníze ani zboží!

Zákazníkpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Bezproblémové vrácení zboží a peněz v kamenné prodejně.

Zboží jelo DPD asi 4 dny. Z Polska. Při vybírání a objednávání si ani nevšimnete, že se jedná o polský obchod. To až takový problém nebyl. Kurýr dorazil a po roztržení obalu už se mi nezdál odstín krabice. Boty se na první pohled jevily nějaké divné, ale celkem nebylo zpracování co vytknout. Nitě, materiál, podrážky... Pod jazykem na štítku Made in China, nebyly to mé první Adidasky a říkám si, sakra, Vietnam nebo Indonésie, to ano, ale Čína? Zkoumám boty čím dál víc a koukám, že na jedné botě u špičky nejsou oka na tkaničku proti sobě, tkanička je nakřivo a opticky to vypadá, že jsou boty křivé. Vidím další nerovnost u špiček a začínám si čím dál víc myslet, že se jedná o plagiát. Pořizuji fotodokumentaci, sedám do auta, ještě si prohlédnu boty v konkurenční A3 a v kamenné prodejně Sizeeru nekompromisně vracím. Obsluha velice ochotná, což je super. Ale tady jako nákup už nikdy, myslím si o tom své.

Customshoesdesignpřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

To v jakém stavu přišla krabice… roztrhaná, pomačkaná a s dírou… prostě hnus!..

Fiserovaaeliskapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jsou to necelé 3 měsíce od storna předem placené objednávky, na peníze stále čekám a teprve dnes mi potvrdili ze storno provedli. Už nikdy víc.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic.

Má zkušenost s nákupem na eshopu Sizeer.cz: Zakoupené boty přišly obě dvě levé, což už hned pro začátek je dobrý bizár. I když eshop uvádí, že boty můžete vrátit i na kamenné prodejně, tak mi v Sizeeru v Brně ve Vaňkovce zboží odmítli. Řešila jsem tedy vrácení přes email s tím, že nechci platit poštovné za vrácení, protože se jednalo o chybu eshopu - svou chybu uznali a napsali, že mám baliček nachystat pro kurýra. Kurýr nepřijel. Volala jsem na infolinku eshopu a bylo mi slíbeno, že se ozvou, jakmile zjistí více - nikdo se neozval, tak jsem volala o pár dní později znovu. Na základě tohoto telefonátu se mi ozvali emailem, že do týdne pošlou údaje pro sledování zásilky, kdy údaje opravdu za týden poslali s tím, že zboží odveze kurýr DPD. Žádný kurýr mne však během týdne nekontaktoval. Volala jsem tedy znova na Sizeer, co se stalo a pán mi slíbil, že odvoz balíku znova objedná, v telefonu mi také potvrdil, že se jedná o službu DPD. Jelikož se mi jejich jednání zdálo obzvlášť podezřelé, kontaktovala jsem DPD, kde mi řekli, že žádná taková zásilka u nich objednaná nebyla a že sledovací číslo je jiné přepravní společnosti. Pátrala jsem tedy po všech možných dopravních společnostech a zjistila, že odvoz balíku zaplatili u UPS, avšak objednávku nějakým způsobem nedokončili, takže by kurýr nikdy nepřijel. Opět jsem tedy volala na Sizeer infolinku, co to má znamenat, slíbili, že tentokrát je vše správně a že kurýr přijede ve čtvrtek. Samozřejmě přijel v jiný den, ale nakonec balíček konečně převzal. Po doručení zboží zpět na eshop jsem ihned kontaktovala Sizeer s tím, ať mi vrátí peníze, odepsali mi, že běží 14 dní lhůta a v té době mi peníze vrátí. Více než po 14 dnech jsem peníze ale nedostala, psala jsem jim tedy znova a až dnes po více než 2 měsících od objednání bot jsem dostala své peníze zpět. Tento eshop opravdu nedoporučuji - když bude se zbožím něco v nepořádku, čeká vás šílený a zdlouhavý kolotoč vyřizování.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Řešení reklamace, absolutně nereagují a nedodržují zákonem stanovené lhůty (např. se ozvat do 3 dnů) atd.. Uvidíme jak to dopadne, ale po přečtení recenzí v kladné vyřízení už nevěřím..

Lenka Krejčípřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Přišlo jiné zboží! Zmatená komunikace.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Den po zaplacení objednávky, byla objednávka ze strany Sizeer zrušena. Drzost, nadřazenost a neprofesionalita pacovníků infolinky je víc než zarážející. Doufám alespoň ve vrácení peněz.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně nic

Objednal jsem si boty (Nike Air Force 1)po obvodu obou bot jde vidět lepidlo velikost nesedí protože doma už mám jedny (Air Force) velikost se liší o centimetr což mi přijde divné Přijde mi trapné prodávat fake boty když mají kamenne prodejny Už nikdy víc ani tkaničky bych si tam nekoupil

Zuzana Kašparovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vracela jsem boty ve 14 denní lhůtě. Po přečtených recenzích jsem měla trošku obavy, ale komunikace na jedničku, hned mi napsali, že balík převzali, další den už psali o číslo účtu a třetí den byla platba na mém účtu. Vše v pořádku a děkuji.

Ellhonzapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

po týdnu mi boty stále nepřišli, tady už nikdy

Michal Nebilapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Po přečtení recenzí na obchod Sizeer ohledně reklamací, jsem neměl ani chuť zkusit reklamovat boty viz hodně recenzí k reklamacím tady. Nakonec jsem se rozhodl, že obětuju ten čas, a dám boty k reklamaci, jelikož pokud to nezkusím, tak nemůžu odsuzovat... Tak jsem ty boty byl reklamovat a reklamace byla uznána. Klidně nakoupím znovu v tomto obchodě.

Ceny v obchodě jsou vyšší než v e-shopu

Štěpán Andrlepřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nicnic

Absolutně nesouhlasí vel. zboží Komunikace level 0

Michaela Tulachovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zboží přišlo za týden. Naprostý šok, když mi přišel email, že odesílají z Polska, takže jsem okamžitě chtěla vše stornovat. Ale nikdo na emaily nereagoval. Jelikož jsem měla doma boty ty samé ale v jiné barvě a přímo z Nike.com, tak ohromný šok byl, když jsem je vybalila. Nejenže byly našité jak kdyby to opravdu v Polsku dělali, ale nevěřím, že prodávají originál boty v žádném případě. Boty neseděli, nohy jsem v nich měla šejdrem, posílala fotky, vše bez reakce, zboží jsem tedy odeslala do týdne zpět, 3 týdny bez reakce, volala jsem, kde mám peníze a neustále paní na lince, že jí to ukazuje chybu v počítači, výmluvy. Po měsíci přišly peníze zpět, ale na to, jak velký je to eshop... nekoupím ani ponožky. Buď prodávají to, co se Niku a ostatním firmám nepovedlo nebo je to fake. Už nikdy víc!

Damianamadapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Příšerná podpora, nedoporučuji

Dandis 259před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Boty prisly pouzite a v roztrhane krabici, nic vic k tomu nemuzu dodat.

Platba

Online platby (PayPal)Platba kartou (Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaDPD CZ

Výdejní místa

Vlastní místaČeská pošta (na poštu)DPD PickupZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie