Logo obchodu FACTCOOL CZ

FACTCOOL CZ

225 hodnocení

34 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Nic

Kvalita zboží hrozná,velikost vůbec nesedí.Pri reklamaci na velikost , neuznaná.Hodne špatná zkušenost ,už nikdy více zde nenakoupim a nedoporučuji obchod.Balik na reklamaci mě stál hříšné peníze a to mi nikdo nevrátí .Hrozba zkušenost.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Kvalitní spodní prádlo, dodáno během pár dní

Veronika Šafářovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost expedice i dodání. Jsem mile překvapena, vzhledem k často záporným hodnocením

horakovaromana1před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno... Strašná komunikace, vrácená částka není celá.. Už bych na těchto stránkách nekoupila vůbec nic. Nedoporučuji nedoporučuji nedoporučuji

Alinashoppřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Naprosta katastrofa! Komunicace je opravdu hrozná, nemluvě o tom, že na eshopu nenajdete ani tel. číslo, můžete napsat jen mail. Našla jsem tel. přes registr IČO - kdyby někdo potřeboval - 226 292 310 Od ledna se táhne "reklamace", a to taková, že mi nedorazila kompletní objednávka, balík ale byl neporušený, přesto ale mám "reklamaci" řešit s dopravcem. Dopravce mi říká, že mi chybějicí zboží nemůže dodat, což chápu. Eshop mi říká - řešte s dopravcem - to už, sorry, nechápu! A takhle furt dokola - nemám ani zboží, ani peníze. Jsou to podvodnici!

Leoleopoldpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Říkal jsem si, jestli jsem neudělal chybu, když jsem si objednal zboží a pak četl recenze tady, ale všechno přišlo, jak mělo. Dost mě překvapily ty recenze tady, ale já si nemám na co stěžovat.

Nic

Pop Rockpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Krabice zežvýkaná a to mi nikdo nebude tvrdit, že způsobil dopravce, na netu boty nabízené jako 45 na krabici jako 44, je to předčasně koupený dárek, takže za krabici se stydím a předpokládám, že boty budou malé. To znamená že už bude v době oslavy i po lhůtě na vrácení, takže boty nevrátím a obávám se že se vzhledem krabice ani neprodám.

Edit 555před 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání. Po přečtení recenzi jsem se zalekla a chtěla objednávku stornovat, naštěstí jsem to neudělala. Zboží dorazilo za čtyři dny a zcela v pořádku. Velikost sedí a kvalita odpovídá ceně. Mohu doporučit

Recenze

Nikel 82před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Obchod pošle prázdný balíček se zbožím a při reklamaci svaluje vinu na dopravce.

Marta Stutzovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost

Renáta Hutníkovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání. Kvalita zboží. Společenské šaty. Odpovídají fotografii. Materiál kvalitní.

Ynnusapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Přiznám se, že po přečtení recenzí jsem se zhrozila, kde jsem objednala pro chlapa 12 kusů zboží....tepláky, trika, teplákovky... s obavami jsem čekala na balík...dnes dorazil...okamžitě jsem vše rozbalila a pečlivě kontrolovala... velikost, ušití, materál... musím se přiznat, že obavy nebyly na místě! Vše bylo naprosto ok, dokonce bych za ty ceny čekala ještě horší kvalitu. Všech 12 kousku vyhovuje velikostně, materiálem-ceny super! Vracet rozhodně nic nebudu...Chválím téměř vše... dodání sice trvalo, ale bylo to napsáno i u zboží, že dodání bude chvilku trvat... Rozhodně se nebudu bát si dál něco objednat.

nic

Vláda Bigipřed 2 lety
Doporučuji obchod

Velký výběr, rychlé doručení. Tento eshop mi plně nahradil nákup na Sportdirectu v UK, který se již nevyplatí. Pokud objednáváte značkové zboží, velikosti jsou zcela standardní, u rádoby značek (asi PL nebo Asie), jsou opravdu menší. Pravidelně zde kupuji veškeré sportovní oblečení i obuv a jsem velmi spokojený. Slevové kódy a PPL doprava zdarma funguje perfektně, poslední dvě objednávky přišly za 4 dny, takže opravdu nemám co vytknout.

Veronikapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Kvalita naprosto příšerná a dodací lhůta strašně dlouhá, velikosti nesedí. Z 6ti objednaných věcí si nechám pouze 1..

Eliška Plzákovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Kvalita materiálu zboží. Kompenzace za poškozené body. Abych nemusela zboží zase zasílat zpátky, bylo mi nabídnuto, že mi obchod pošle zpět 30Kč z celkové částky nákupu

H. Andreutipřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nemůžu pochválit bohužel NIC!

Zklamalo mě všechno! Stránky mají sice vyvedené pěkně, ceny vypadají také pěkně, ale to je asi tak všechno. Jinak tento online obchod v žádném případě nedoporučuji pro osobní absolutně špatnou zkušenost ve všech ohledech! Zboží sice přišlo relativně rychle a s fakturou, ale protože mi bylo malé, musela jsem ho vrátit! Vracela jsem přes Zásilkovnu a nastalo neskutečné martýrium!!! Komunikace absolutně na nic!!! Obchod je v Trenčíně, telefonní čísla ani jedno NEFUNGUJE, a když se po dlouhé době konečně dovoláte, tak do Prahy, kde paní neví absolutně NIC, a řekne vám, že nemá přehled, že musíte ČEKAT!!! Přes Zásilkovnu jsem zjistila, že zboží dorazila do Trenčína již 5.1.2022, ale na moje maily mi chodily automatické odpovědi, že zboží ještě nedorazilo, bla bla bla. Svých peněz zpět jsem se dočkala po nekonečných 3 týdnech!!!! U tohoto obchodu již NIKDY nic nekoupím!!!

Jitacbpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno,j Jsou to pěkný ŠMEJD Místo trenýrky mi přišlo co připomínalo rozbitou hračku.Nedoporučuji cokoli objednat

Jan Karbanpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Obchod absolutně nedoporučuji. Zboží přišlo po třech týdnech. Kvalita velmi špatná. Asi u stánku je lepší než z tohoto obchodu. Zboží vráceno 10.12. a dodnes 21.1.2022 jsem peníze neobdržel. Určitě zde neobjednávejte.

Amikhanpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Paní na výdejně je docela milá. Zákaznická podpora funguje pouze přes email, ale sem tam rychle, sem tam čekáte dva/tři dny na odpověď. Svetry v kvalitě, které odpovídá ceně.

Zboží vypadá vždy trochu jinak, než jak je inzerováno. Velký problém, kvůli kterému už si nikdy nic neobjednám, je to, že webové stránky inzerují zboží ve slevě, které ale ve slevě nedostanete, a dozvíte se to až potom, co je objednávka potvrzena. Ve směs nejde o nějak zvlášť závratné částky, ale kolem dokola to může dělat i 500 kč, což se mi stalo na podzim. Přesto jsem tomu dala šanci ještě teď v lednu, ale opět jsem se musela sama přesvědčit, že jde tak trochu o zlodějinu. Slečna na zákaznické podpoře se mě snaží přesvědčit o tom, že přece žádné rozdílné ceny zboží před a po objednání nemají, ale sama jsem se přesvědčila o opaku už dvakrát. Pominu-li ještě fakt, že se mi i stalo to, že zboží je skladem a o týden později mi přijde email, že vlastně není a že to teda poslat nemůžou. Tak kde se stala chyba? Navíc faktura přijde/nepřijde až po skoro 2 dnech poté, co si zboží vyzvednete. Celkový dojem z obchodu velmi vlažný. Určitě už nikdy neobjednám!!!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Že zboží dorazilo.

Špatná komunikace ve všech bodech. Nepřišlo potvrzení objednávky (číslo), zboží dodáno bez faktury. Bez čísla objednavky se nedalo dostat do vratného účtu. Telefon -automat. Naštěstí mi číslo objednávky sdělil jeden z výdejců(obchod v Praze). Na vraceni peněz čekám, doufám, že ne marně.

Doprava

Česká pošta

Kontaktní údaje

Kategorie