Logo obchodu FACTCOOL CZ

FACTCOOL CZ

225 hodnocení

34 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Jana Sookolpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost a kvalitu

Monikastrassova 40před 3 lety
Doporučuji obchod

Moc Vám děkuji za krásné boty jsem moc překvapená

Olinasedpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

zboží přišlo

Slíbí, že za vrácené zboží vrátí peníze. Od listopadu čekám, píši a nic. Prostě nereagují. Pokud něco si objednáte, buďte opatrní

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Chtěla bych se s Vámi podělit o následující zkušenost. Vrátila jsem zboží. Postupovala jsem přesně podle pokynů, a tak po rozkliknutí na vrácence jsem dlouho váhala, na kterou adresu zboží vrátit. Zvolila jsem první adresu... a bingo - špatně! Zaplatila jsem 219 Kč. Pak jsem si dopisovala s oddělením, které mi poslalo nádherně zkopírované a jasně vyznačené adresy jakou formou a kam zboží vrátit. Krásné. Pro mě v mé první fázi odeslání nedohledatelné. Druhý pokus. Po zadání čísla mé objednávky na vrácence opět stejný rébus. Teď už jsem byla chytřejší - zbývala pouze druhá adresa. Dalších 219 Kč. Dosud se zboží nevrátilo, tak snad ......... Bylo by dobré zamyslet se nad vzhledem vrácenky, je to ubohost. Nedovedu si představit starší občany. Ale kdo mi vrátí mých téměř 450 Kč? Nikdo, tak pro mě - příště do kamenného obchodu. Zboží zpět zaslané poštou

nbu nbupřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

8.12.2021 jsem vrátila objednávku přes zásilkovnu a dodnes 10.1.2022 mi nepřišly peníze. Tento eshop rozhodně nedoporučuji.

Emickatynuskapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Po objednání jsem byla z recenzí velice vystrašená, jelikož jsem objednávala pro přítele k narozeninám a bála jsem se o své peníze. Musím ale říci, že balíček přišel do 3 dnů, obchod neustále hlásil, v jakem stavu se zboží nachází a vše je Ok:)

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Ceny zboží

Trošku delší doručení

Peterpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Nerozumím úplně většině recenzí na tento obchod. Objednávám tady již několik let, utratil jsem tady desítky tisíc korun a nikdy jsem neměl žádný problém. U každého výrobku je srozumitelně označený termín dodání, velikost vždy popsána u fotografie. Záměrně objednávám víc velikostí, vyzkouším, odnesu pak do Zasilkovny. Nepotřebuju žádné vratkové formuláře, žádné papíry. Z vráceného zboží mi pak strhnou peníze za přepravu - směšných 69 Kč. Navíc objednávam schválně v určité hodnotě, abych měl dopravu zdarma. Za mě teda maximálně pohodlné objednání oblečení na internetu. Navíc ceny třeba značky Trendyol jsou tady tak třetinové proti těm například na Zalandu. No nic. Jdu si zase něco objednat....

Jarmila Adamcovápřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Dodání zboží do 5dní

Placení pojištění 57kč a dobírky 40kč i když mělo být poštovné zdarma. 3xl dámská mikina odpovídá o dvě čísla níže a podle délky rukávu a šíře ramen mužské velikosti.

Leny 11před 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Objednala jsem zboží v hodnotě 3 tis.. A po té, kdy zboží nepřicházelo, jsem teprve četla recenze a zhrozila se a počítala s tím, že neuvidím ani zboží, ani peníze. Balíček nakonec dorazil. Termín dodržený nebyl. Ale zboží bylo opravdu dobře zabalené a hlavně originál Kilpi, což jsem byla ráda.

Obchod nekomunikuje na email, dodací lhůta zboží není dodržena, přesto zboží dorazilo a je v pořádku, žádný šunt.

cafiik 292před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost.

Zboží přišlo poničené,bylo nedostatečně zabalené. Je to dárek,takže to dost zamrzí. Firma zatím nereaguje na reklamaci a řešení. Pokud to nějak vyřešíme, ráda napíši dobrou recenzi

Tomáš Klímapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Objednáte hlavní, drahé, zboží a k tomu pár ponožek, když už platíte poštovné. Hlavní zboží nedojde (že prý "dodavatel" nedodal), přijdou jen ponožky. Takže jste si vlastně koupili ponožky za pár korun a k tomu poštovné. V důsledku jsou několikrát dražší. Když chcete dodatečně dodat i to "hlavní" zboží, vysmějí se Vám. Bylo to rozhodně naposledy.

Anetpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Doba dodani, velikosti oblečení a kvalita... Velikost L sedí tak na S a velikost XXL tak M-L pro mě veliké zklamání.

Ondřej Bábinkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Raklama

Doba dodání.... Nikde se bez hledání nedozvíte že jsou jen zprostředkovatelé.... A dodání klidně rok.... To se někdo zbláznil. Ale reklama lidi naláká...

Krejcar Evapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel nemohu pochválit vůbec nic.

Zklamalo mě naprosto vše.....jednání obchodu, délka dodání, atd. Rozhodně už od nich nikdy neobjednám. Termín objednávky byl 24.11. a dorazila za měsíc 22.12. Mojí chybou bylo, že jsem si nepřečetla recenze ještě před objednáním, vůbec bych u nich nenakoupila.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

objednaná košile je dobrá

kvalita objednaných kalhot velmi nízká, i když co asi čekat za tu cenu co mají a nemají naskladněno podle všeho zkrátka není pravda doba dodání tragická, můžete to rovnou objednat z aliexpressu

Kateřina Denkovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Výběr je fajn.

Zboží nedorazilo ani po skoro měsíci. Nejdříve bylo zpoždění na straně dopravce do skladu. Ok, to se stává, ale i potom, co dorazilo nějak nebylo zabaleno a odesláno na mou adresu. Na každý můj dotaz, kdy objednávka dorazí bylo "zboží čeká na zabalení a do dvou dní ho odešleme". Na zabalení a odeslání čekalo další skoro 2 týdny. Nakonec jsem objednávku zrušila a peníze měly zpátky přijít do 3 pracovních dní. Ani to se ale nestalo. Nejhorší eshop na kterém jsem si kdy něco objednala.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem s předstihem aby se vše stihlo do Vánoc. Když jsem po týdnu psala dotaz kde je balíček tak na odpověď jsem čekala dva dny. První problém že není zboží které jsem objednala, přitom na stránkách bylo skladem. Tedy že prosí o trpělivost. Za pár dní jsem se dotazovala znovu a tak mě slibovali že se to do Vánoc určitě ke mě dostane. Dnes jsem se dotazovala znovu( 21.prosice)...sáhodlouhá odpověď plná omluv a výmluv že balíček nedorazí. Příště teda určitě objednám jinde!

Michaela Trulejovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Dnes jsem stornovala objednávku, jako u většiny recenzi neodrzen termín dodáni, objednáno mám měsíc a stále nic. Doufám že peníze mi dorazí co nejdříve abych mohla dětem koupit jinde. Nedoporučuji.

Leapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zklamání. Objednala jsem dárky na Vánoce, při objednávce jsem si hlídala, že doručení se má krásně stihnout, ale nic nepřišlo. Po mém dotazu, kde je objednávka, tak že už je připravená a za 2 dny odesílají, jsem reagovala, ze pokud nestíhají do Vánoc, že chci storno, že to jsou vánoční dárky, tak mi přišlo storno objednávky. Žádná omluva, nic. Oblečení vypadalo na obrázku pěkně i ceny, ale tohle mě odradilo a už rozhodně zde nebudu chtít nikdy nakupovat.

Doprava

Česká pošta

Kontaktní údaje

Kategorie