Logo obchodu Myprotein.cz

Myprotein.cz

137 hodnocení

26 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Novákyspřed 3 lety
Doporučuji obchod

Stránky jsou přehledné a mají super sortiment, rychlé doručení, bezproblémová komunikace a určitě si někdy zase něco objednám.

nic

Kristýnapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Cena a kvalita zboží odpovídá. Koupila jsem si dvoje legíny a jsem spokojená. Krásně sedí a odpovídají velikosti. V sobotu zaplaceno a ve středu mi zboží přišlo. Bála jsem se negativních recenzí, ale já jsem teda spokojená. Za mě mužů doporučit. :)

barbora bartosovapřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Vrátili peníze za zboží v cele částce (za oboje leginy) poměrně rychle.postovne zpet bylo "zdarma".bála jsem se,ze se mnou nebude komunikovat nikdo,ale šlo to vcelku rychle. Poslali mi štítek s tím,že poštovné je jiz uhrazeno. Myslím,že balíček sel do Německa.

Trosku komplikovaná komunikace se zaměstnanci. Vyplňování "dotazníku"neosobní.

Jan Vojtekpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Jak oblbnout zákazníky

Zaplaceno předem, zboží údajně ztratila přepravní společnost DPD. Po přečtení recenzí, je mi úplně jasné, že zboží již nepřijde.. :-) Tak jsem přišel o 1 000 kč.. Na každého ovšem jednou dojde..Každopádně děkuji za zkušenost, díky téhle firmě, již budu číst recenze..:-)

Kamila Pejsarovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně NIC

Zboží zaplaceno, nedodáno. 800 Kč v háji. Komunikace žádná, příšerná stránka!!!!!!!!!! Nikdy víc!!!!

Nicol Kotzurovapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

zboží lze vrátit poukze do UK za 350,- kč , už nikdy více bych neobjednala

Monishequepřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Stránky mají moc hezké a super sortiment.

ODTUD NEOBJEDNÁVEJTE!! 1. Ve shrnutí objednávky není nikde možnost vybrat způsob doručení,jakou společností nic...Jen "super cena" doručení 149,- Kč 2. V potvrzovacím emailu je pouze napsané, kolik stála jaká položka, kterou jste si objednali-bez celkové ceny, bez ceny za poštovné nic 3. Neobdržíte žádný formulář se shrnutím objednávky+s rozepsanými objednanými položkami cena, kolik jste platili poštovné+kdy bude balík doručen + jakou společností, udáje o Vás nebo společnosti 5. Za "super cenu" 149,- za doručení, čekám už 10. den na zásilku a ta nikde (normálně je takto dlouhé doručování zdarma). VŠECHNO ŠPATNĚ, jsem ráda, že jsem zde nakoupila za málo peněz, protože tohle je katastrofa.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

absolutně nic

Anna Kucevovpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Kvalita produktů

Velké problémy při vrácení zboží, které na své náklady musíte zaslat až do UK. Na maily reagují automaticky napsanou zprávou a na zprávy z FB nereagují. Příště bych již z tohoto e-shopu neobjednala.

Natáliepřed 4 lety
Doporučuji obchod

Vzhledem ke spoustě negativním recenzním jsem měla opravdu strach po zaplacení objednávky ale nakonec jsem byla mile překvapena. Zboží došlo v pořádku, velikosti všechny seděly, materiál kvalitní na všech produktech (sportovní podprsenka, leginy, tricka ) Myslím si, že je to i o štěstí, vzhledem k recenzním. Asi bych ale příště neobjednávala tak drahé produkty, ať potom nejsou člověku líto peníze.

Lenka Klenypřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Totální zklamání, rozhodně nedoporučuju! Objednala hned 2x ve stejný den s časovým rozestupem max 1 hod. První obj. jsem chtěla okamžitě zrušit - což NELZE. Platba je možná pouze předem na účet, což taky není úplně v pořádku, ale OK s tím jsem do toho šla. přišly mi tedy 2 objednávky z nichž jednu jsem chtěla zrušit. Nejdříve se však musíte probojovat, aby Vám vůbec odpověděli a poslali reklamační číslo, které potřebujete na vrácení zboží - přesto, že se nejdená o reklamaci, ale odstoupení od smlouvy. Nakonec jsem rekl.číslo obdržela, balík dle instrukcí zabalila a chtěla poslat. Ovšem a to VELKÝ POZOR balík musíte vrátit na jejich centrálu do UK (Anglie), takže jen poštovné a to jsem měla pouze balík do 2 ks takže doporučený dopis, by mě stál 350,-Kč. Dejte si na tento eshop dobrý pozor. A pokud si opravdu nejste jistí velikostí, raději nic nekupujte !! protože vrácení je sakra drahé!

Lukáš Doubravapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Termín dodání, kvalita výrobků, pečlivě zabaleno. Za poslední měsíc objednáno 2x a vše bez problémů.

Nebyl s ničím problém.

Tipek Pbpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Objednáno, nedodáno, komunikace témeř žádná (jen jedna zmatená slečna na FB, která neví ) , na emaily přes jejich portál nereagují.. Bohužel jsme platili předem...

Lucypřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem zásilku, která mi nepřišla, nelze zavolat na zákaznický servis, jen e-mail, na který Vám ani neodpoví. Zásilku jsem už zaplatila a nemám žádné informace, jestli mi vůbec vrátí peníze. Takže rozhodne NEDOPORUČUJI ! Max. přes dobírku, ať neprijdete o peníze. (Platila jsem dost, takže to budu samozřejmě řešit) Raději objednat z jiné stránky !!!

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Výrobky super, bohužel škoda, že nenabízí možnost dopravy do Zásilkovny, na poštu, nebo nějakého odběrného místa. Kvůli tomu, že nebývám většinou doma, jsem byl nucen použít jiný eshop

luciepřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Neskutečný přístup eshopu k nakupujícímu. Vrácení zboží u nich evidentně neexistuje. Musíte psát a dožadovat se informací, kde vůbec zboží odeslat. Neakceptovali mou okamžitou reakci, kde jsem prosila o storno objednávky a.zbozi presto poslali ( dodržela jsem dobu, kdy je dle jejich pravidel možno objednávku zrusit). Celou věc nechávám prošetřit, došla mi trpělivost. Nepřipadá mi v pořádku, aby se chovali jako banda ignorantu.

A Dinnapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem si zboží, zaplatila online a čekala. Po 2 dnech od objednání mi přišel email, že mám problém s platbou, zkoušela jsem ještě 2x platbu odeslat, s tím, že jsem kontaktovala eshop s problémem.. napsali mi ať zkontroluji, zda mam povolené online platby a dostatek peněz na účtu.. nikdy jsem neměla problém s platbou.. nicméně další den, znovu problém s platbou... tak jsem napsala, že chci zrušit objednávku.. další den email od nich, že objednávka nejde zrušit... podobné zboží jsem objednala u konkurenčního eshopu zásilku mam po 2 dnech připravenou k vyzvednutí.. už nikdy více bych si u nich neobjednala..

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Zboží dorazilo z Velké Británie pomocí DPD za 3 dny, vše v naprostém pořádku. Poměr cena výkon je velmi dobrý.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Rozhodně nedoporučuji, byla to určitě nejhorší zkušenost s e-shopem

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Objednané zboží přišlo v jiné velikosti, což by se dalo přejít, kdyby reagovali na žádost o vrácení zboží a následné vrácení peněz. Nikdo neodpovídá na e-mail, takže rozhodně tuto společnost nedoporučuji.

Platba

Online platby (PayPal)Platba kartou (American Express, Master Card, VISA, VISA Electron)

Kontaktní údaje