Logo obchodu vidaXL.cz

vidaXL.cz

1192 hodnocení

47 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Sandrabiskupovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání zboží. Tyden po zaplacení jsem obdržela objednávku, vše bez problému. Mohu doporučit, žádný problem nenastal.

Nic

Habrhana Hanapřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zatím velmi negativní zkušenost. Objednala jsem a snažím se o komunikaci, protože zboží potřebuji doručit až příští měsíc. Nicméně na maily nikdo nereaguje a v chatu mi napsali telefonní číslo, které mohu kontaktovat. Bohužel je to číslo nějaké úplně jiné společnosti. Takže jsem v patové situaci.

Theodor Švábpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Naprostá spokojenost. Bezvadná komunikace. Faktura ihned druhý den. Zboží dorazilo 3 den od objednání.

Wurst Davidpřed 3 lety
Doporučuji obchod

rychlost dodání, informování o průběhu vyřízování objednávky

Tomáš Impellizzeripřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Přišlo přesně, co jsem objednal v naprosto ok stavu.

Kvalita zpracování zahradního slunečníku. Materiál samotný (plátno) nic moc, výškově nenastavitelný, dá se pouze roztáhnout, ale ne nastavovat. Nechrání tak dobře před sluncem a už vůbec ne před deštěm. Slunečník jsem ještě tentýž týden prodal a koupil jiný, německé kvality. Ale jak říkám, dodání a stav byl úplně ok.

5 Mirkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

E shop Perfektní domov mi přeprodal stůl, na obalech napsáno Vidaxlcom. Stůl neodpovídá fotce, ani barvou, ani vzhledem. Dřevo naštípnuté, suk ve stole ,,zamatlaný,, něčím hnědým, noha stolu se nedá smontovat, jsou špatně předvrtané díry na šrouby. S nábytkem z palisandru který mám doma to nemá nic společného. Zbytečně jsem zaplatila 1000,- za hodinového manžela který stůl nakonec vracel do krabice. Stůl došel ve dvou balíkách, dva dny čekání na dopravce, každý balík přišel jiný den. 14 dní čekání na svoz stolu.

vidaXL.czZobrazit reakci obchodu vidaXL.cz
Novovicapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží dodáno do 4 dnů

Objednali jsme si postel. 1. barva se s barvou na obrázku nedala srovnat. 2. Návod k sestavení byl naprostá katastrofa. 3. v popisu zboží bylo napsáno, že má ocelový rám, ten je ovšem z hliníku a při prvním ulehnutí se rám zlomil. 4. postel má osvětlení a rozhodně není dechberoucí jak je popisováno. Barvy světel svítí všechny stejně bez rozdílu jakou barvu si navolíte. 5. postel nemá dno,což nikde není psáno, takže úložný prostor ano,ovšem věci vám pak leží na podlaze. 6. chyběly šrouby a matky. Rozhodně nedoporučuji kupovat zboží z vidaXL. Větší šmejd jsem ještě neviděla.

vidaXL.czZobrazit reakci obchodu vidaXL.cz
Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednali jsme si stůl a židle za ně malé penize, stůl zřejmě někdo vrátil, protože nešel sestavit(špatně navrtané díry)a vida xl ho jen přebalila a poslala nám, to, že byly nohy od stolu odřené a nesly ani přišroubovat, nikdo neřešil. Židle, to bylo ještě horší, ze sedáku byl kus ulomený a z jednoho opěradla byl dřevěný kříž vylomený úplně a koukaly z něj hřebíky. Jen jsme sundali obal. Nevěřili jsme svým očím, že může někdo něco takového prodat. Jsme dlouholetí zákazníci, rádi jsme z vida xl kupovali neobvyklý nábytek. Teď už je to naposled, co jsme si něco koupili. Nerozumíme, co se stalo. Kam se podělo dobre zboží za rozumnou cenu..

vidaXL.czZobrazit reakci obchodu vidaXL.cz
Jana Pachpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jsem naprosto zklamaná, zboží jsem objednala v červenci a hned zaplatila, vůbec nepřišlo potvrzení o přijaté platbě a doteď ani zboží, takže se v příštín týdnu obracím na českou obchodní komiksy za takové pro mě podvodné jednání. Pokud by se chtěl někdo přidat tady je můj email. Jana. Pach@seznam.cz Jak to tu čtu je Vás tu povedených více. Jana Lanči

Edospřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC !!!

před 5 týdny jsem zaplatil cca1500 Kč za plátěnou střechu na zahradní pavilon 3x3m,které mělo být doručeno do 6 dnů.Podnes nemám ani potvrzení o platbě,ani zboží,ani požadované vrácení peněz, ale za to mám pár nesmyslných odpovědí od nějakého robota od VidaXL objednávací číslo: 0420000037365 E.O.

vidaXL.czZobrazit reakci obchodu vidaXL.cz
Janapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zahradní nábytek z akacie - nákup zprostředkovaně přes Alzu pod značkou Shumee, ovšem výrobek původně z VidaXL- dle potisku na krabici, navíc ho nabízí i přímo na svém webu: kvalita zpracování - design pěkný, ale řemeslně odfláknuté, křivě navrtané, některé ks špatně vyfrézované - nemožné sestavit, nábytek v krabici neprobalen kartony, jen 2 ks tenkého papíru, tudíž přišel pomlácený, nebyla mi vrácena celá částka - 20% dolů za užívání, ačkoliv nábytek se sestavit nedal, natož aby se dal užívat a zaslali jsme ho zpět hned druhý den po doručení.

vidaXL.czZobrazit reakci obchodu vidaXL.cz
Rozvozsumperkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem zboží, které jsem obratem zaplatila, nepřišel ani potvrzovací email, telefon neexistuje, nevím jak postupovat dál, na koho se obrátit. Může mi někdo poradit jak se s vámi spojit?

l.paulaspřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Rychlost .

Již měsíc slibují vrácení DPH a nic !! Bacha na to - neposílají žádný doklad.

Stejskalova Kristypřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychle dodání

1.) nepřišel mi žádný e-mail s potvrzením objednávky či o zaplacení. 2.) x krát jsem kontaktovala podporu, aby mi zrušili objednávku, ale bylo mi sděleno, ze je na to pozdě. ( v neděli večer objednáno, v pondělí ráno zadost o zrušení ) 3.)Nebyli schopni mi sdělit ani číslo objednávky či jiné informace 4.) zboží přišlo POŠKOZENÉ. Na reklamaci po týdnu stále nikdo nereagoval.

vidaXL.czZobrazit reakci obchodu vidaXL.cz
Michaela Sejpkovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Komunikace pri vyrizovani reklamace

Objednala jsem koupelnovou skrinku,prislo velmi nekvalitni zbozi,odrena dvirka ,supliky i horni deska.Pri reklamaci a prosbu o nahradni dily prisla skrinka jina,ale stejny brak.Je to opravdu velmi nekvalitni zbozi,jiz nikdy neobjednam.

vidaXL.czZobrazit reakci obchodu vidaXL.cz
tereza plochovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Doba dodání

Stav zboží - nevím, zda byla chyba na straně přepravce, nebo zda obchod odeslal zboží v takovém stavu. Objednali jsme si tv stolek - díly obouchané ze všech stran, až odpadávaly kusy dřevotřísky. Bohužel jsme zboží nevrátili v terminu, což je naše blbost, které teď lituji. Č. objednávky #0420000039125

vidaXL.czZobrazit reakci obchodu vidaXL.cz
tomasvasicekpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vše ok :-)

Radimpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání, zboží takové, jaké jsme čekali.

Nic.

Jackie Filipovapřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Objednala jsem si pohovku. Zaplatila a nedošel mi mail, ani sms, žádné potvrzení o zaplacení. pořad nic nemám. Co se děje?

Kubapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Nedošlo mi kompletní zboží nicméně společnost byla velmi vstřícná a ihned začali problém řešit nakonec mi došlo vše a něco navíc.

Kontaktní údaje

Kategorie