Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

540 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Dusanparilpřed 8 dny
Nedoporučuji obchod

Bohužel velmi špatná zkušenost. Rozlepují se jednotlivé vrstvy podrážky po 50 km, reklamaci neuznávají. Nikdy více.

Edousjanpřed 16 dny
Nedoporučuji obchod

Paní na info lince byla úplná pohodářka

Prachy strhly, ale žádná odpověď na e-mail že objednávka se vyřizuje ani informace že platba byla úspěšná nepřišla. Dokonce jsem se i dovolal na info linku, což je sám o sobě zázrak a tam mi řekli že ten jejich systém neukazuje žádnou objednávku... Nikdy víc od ebuv.cz, sice to bylo jen 1700 to mi je jedno, tady spíše jde o to že takhle okrádají a nikomu to z ČOIky nepřijde divný

Marek Škábapřed 19 dny
Nedoporučuji obchod

Asi hezky eshop

Přístup na prodejně hrozny, objednejte si ty boty sem na vyzkoušení, ale to samozřejmě nelze. Nedoporučuji tenhle polsky smejd

Registrovaný uživatelpřed 25 dny
Nedoporučuji obchod

Tak to jsem teda ještě nežral... Sebrali peníze z kreditky a pak poslali mail, že jsem objednávku nezaplatil a eventuálně ji stornovali. Peníze jsou z účtu fuč, komunikace žádná, boty nikde.

Veronika Suchanovápřed 25 dny
Nedoporučuji obchod

Řešení reklamace otřesné!

Cacaomapřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Když už jsem si objednala značkovou drahou obuv, tak očekávám kvalitu a pravdivé informace! Bohužel rozměry uvedené na eshopu vůbec neodpovídají skutečnosti!!! Po odeslání stížnosti atd. - nikdo nereaguje! Už nikdy více zde nakupovat nebudu, jsem velice zklamaná!

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání.

Po uplynutí 12 měs. od nákupu neuznávají reklamaci, ačkoliv je oprávněná a jedná se o vady, které nejsou způsobeny opotřebováním. Ohánějí se zákonem, který jim to takto umožňuje. Smutné. Se záruční dobou 24 měs. proto rozhodně nepočítejte. Drahé sezonní a neunošené boty můžete pak rovnou hodit do koše....

Simona Skarvadapřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Zdravím všechny! Objednala jsem dva páry bot značky ZAXY. Obuv v perfektním stavu, velikost a barva v pořádku, krabice nepoškozená.

Nejprve se vyskytly problémy s dopravou. Já měla zásilkovnu( prý, že nepřijímá zboží-nesmysl, nikdy se mi to nestalo!) Zvolili si PPL. (Ok). Komunikace umělá inteligence/ operátorka-slovenka. Tak doufám, že nebudu reklamovat. Přeji hodně štěstí všem v nákupech na tomto E-shopu.

Pruhovkapřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Fake conversky

Simona Strýhalovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlost odeslání - jediné +.

Objednala jsem a zaplatila za 3 kusy zboží. Dorazili pouze 2, žádné kontakty, pouze umělá inteligence a e-mail na který mají 30 dnů na vyřízení. Řeším danou věc okamžitě, protože jsem věc potřebovala urgentně, a nedorazila, nedodrželi smlouvu ani obchodní podmínky. Nemám zboží ani peníze.

Martin Močičkapřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

S tímhle obchodem naposledy. Zakoupil jsem koženou voděodolnou kotníčkovou turistickou obuv za vyšší tisíce a po reklamaci na odtržený jazyk od nártové části bot mi došlo následující vyjádření: Opakované promáčení obuvi vedlo k oslabení lepených spojů a poškození struktury svrchního materiálu. Jedná se o poškození při používání, za které prodávající neodpovídá. V důsledku toho se reklamace zamítá. Následně už na můj email další neragovali. PROTO zde už nikdy a všechny varuji si u nich koupit i jen tkaničky.

Hn 01před 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

prodavaji druhojakostni obuv a kdyz to chcete vratit, tak si vymysli, ze obuv byla nosena!

Katarína Šímovápřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dne 14.6.2024 jsem si objednala a hned zaplatila sandály Columbia. Je 29.6.2024 a zatím nic nedorazilo, nemám ani žádnou zprávu s potvrzením objednávky, prostě vůbec nic. S takto neseriózním jednáním jsem se ještě nikdy nesetkala. Takže logicky tento obchod nedoporučuji.

Irena Manovápřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Boty hezké

Dorazila každá bota jiná velikost- nechápu?

Ela Miałkiewiczpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Zboží dorazilo za 3 dny

Registrovaný uživatelpřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Boty jsou špatně šité!Určitě kupují nekvalitní...draze prodávají.Nekolikrát jsem koupila ..po několika nošení se rozpadají.(Guess, Tommy Hilfiger,atd.) U této firmy boty již nikdy nekoupím.

Martin Mlýnekpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Přes tu spoustu negativních recenzí jsem byl při nákupu mírně skeptický, ale opak byl pravdou. Zboží dorazilo dle avizované doby dodání, v originální krabici a v perfektním stavu. Za mě naprostá spokojenost.

Hercíková Miloslavapřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Je mi líto, ze jsem si recenze nepřečetla dříve. Dle soudního znalce neseriózní firma. Za rok pres 4000 reklamaci, neuznávají nic. Boty od nich vystavit a nepoužívat. Domnívám se, že neprodávaji 1. Jakost. Na botách křivě aplikované kroužky pro tkaničky. Prý jsem si měla všimnout před zaplacením. Nekupovat a šířit mezi známé informaci o naprosto šíleném přístupu firmy office shoes. Je mi smutno, jací lidé jsou u nich zaměstnání, ze jim nevadí obelhávat lidi.

highland xpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

V 3.6. pondělí objednáno a zaplaceno / pánská letní obuv RIEKER/, ve středu 5.6. doručeno do zásilkovny. Vše v naprostém pořádku. Dávám společnosti vysoké hodnocení a doporučuji.

Filip Sikorapřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Super věci za skvělou cenu.Velikosti odpovidají.

Rychlost dodáni

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie