Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

540 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Iveta Rousovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Komunikace

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednáno zboží nedorazilo, peníze nevrátily

M.P před 2 lety
Nedoporučuji obchod

tak stále čekám na peníze po reklamaci dělají mrtvého brouka boty po týdnu prasklé reklamace uznaná na vlastní náklady které měli vrátit nereagují už nikdy víc nekoupím

Pavel Ivanicpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednana obuv skladem, na strankach dodani 2-3dny, objednano 17.8., placeno ihned, dnes je 26.8. A ani po urgencich boty nikde. Komunikovat lze jen pres mail, odepisou druhy den, a problem stejne nevyresen. Do dnes mi neodpovedeli jestli boty odeslali. Jdu rusit objednavku.

Preclikmpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic VARUJI

Moji objednávku na 5 ks obuvi hned následující den zrušili bez důvodu, zaplacené peníze nevrátili po několika urgencích ani po 14 dnech.

Kovacik Dominopřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání Komunikace při řešení problému Cena produktu

Dejzicekpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Naprosto otřesné chování od personálu, neslušné a vulgární. Jednání co se týká reklamace ještě větší hrůza. V životě bych si tam už nic nekoupila. Vedoucí obchodu na Anděli v Praze nevychovaná a neochotná.

aneta gorolovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání a pěkně zboží velikost sedí

Nic přes všechny recenze se divím zboží v pořádku

Tereza B.před 2 lety
Nedoporučuji obchod

aktuálně není bohužel co chválit. V minulosti jsem v tomto obchodě nakupovala a byla jsem spokojená, ale nyní v žádném případě nejsem.

Zboží jsem objednala a zaplatila kartou, ani po týdnu zboží nedorazilo a přišel mi mail, že je objednávka zrušena. Je to více už jak 10 dní a dodnes nemám peníze na účtu zpět. Po telefonické urgenci mi byl poslán mail, ve kterém je potvrzení o vrácení peněz, nicméně toto potvrzení nejde otevřít a peníze na účtu stále nejsou. Velice nesolidní jednání, obchod se opravdu velmi zhoršil.

Veronika Kpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Důrazně varuji před tímto eshopem. Mám možnost srovnat několik kousků z podzimních kolekcí s fotkami toho, co prodávají na tomto eshopu a jsou to, vážení, značně nepovedené padělky. Ruce pryč, inspekci na ně. Srovávala jsem obuv Hogl, Gabor, Love Moschino, Ralph Lauren. Nalákají zákazníky na slevu obvykle několika set korun a prodají vám šunt slepený někde v čínské chatrči.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží bylo údajně na cestě ,ale pak mi zrušili objednávku. Boty které jsem si objednala nadále prodávali ale o 700kč víc… ze začátku komunikace Ok i v neděli a pak přestali reagovat na moje e-maily i na moje zprávy přes messenger. Peníze po týdnu stále nemám na účtu. Katastrofa

Stanislaus 2před 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Kdysi rychlý a spolehlivá shop s velkým sortimentem

Nevrácení peněz za vrácené zboží. Doposud vše fungovalo, jak má. Domnívám se, že tento shop má problémy s cash flow z důvodu velmi sníženého odbytu tento rok.

Kristýnapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nedoporučuji!! Objednávala jsem boty (11.8.) do dnes mi nebyly doručeny. Stále mi chodil e-mail, že se posouvá datum doručení o 2-3 dny s tím, že mi dnes přišel další e-mail, že se objednávka stornuje! Hlavě, že mají psáno, že odesílají do 24 hodin, samozřejmě chápu, že se vždycky něco může stát, tak to beru s rezervou, ale tím, že mi sami od sebe stornovali objednávku a nic k tomu nenapsali omluvu nebo tak něco, tak mě to chování zklamalo.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Velmi důrazně varuji před tímto obchodem. Zakoupila jsem značkovou obuv za výhodnější cenu. Po pár týdnech se ukázalo, že se zřejmě jedná o padělek nebo sníženou jakost. Obuv se rozpadá.

Busta.Miroslavpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zásadně nedoporučuji. Objednaná obuv velikostně vyhovovovale,leč výztuha paty z tvrdé gumy by po pár nošeních rozedřela patu do krve. Po nošení pouze po bytě zasláno zpět z výše uvedeným zjištěním. Zpětná odpověd-obuv byla používána venku běžným zpusobem. Sláva-ze strany prodejce bylo vše vyřešeno,o víc se nestará,ani se tedy neobtěžuje zaslat boty zpět,stále si trvají na svém. Již nikdy.

Hanka Brandovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

zboží nebylo dodáno po dobu 14ti dnů, komunikace zákaznického servisu pouze na můj dotaz nebo podnět, nulová snaha paní Kateřiny Stuské o jakékoli další řešení nebo omluva za komplikace. Takže výsledek je, že čtvery objednané boty nemám, peníze na účtu po zrušené objednávce aktuálně vrácené nejsou. Děs běs

R 2971před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nepřišly mi ani po měsíci za vrácení zboží peníze ani obuv kterou jsem jim vrátil zpět.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Prodávají padělané zboží!!!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

V tomto obchodě nakupuji dlouho doposud spokojenost, ale nyní jsem reklamovala obuv, reklamace byla uznána za oprávněnou s tím, že mám obuv odeslat a bude mně vrácena celá finanční částka, bohužel ani po měsíce mně finanční částka nebyla vrácena. Po emailové komunikaci jsem se nedozvěděla kde je problém, po telefonické komunikaci jsem se též nic nedozvěděla. Stejný problém má i kolegyně v práci uznaná reklamace, ale finanční částka nebyla vrácena. Jsem velice nespokojená již zde nedoporučuji nakupovat, eshop se velice pohoršil budu se obracet na ČOI a na DTEST.

Ivana Roznickovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Vyrizeni reklamace, po zak lhute 30 dnu nebyla reklamace vyrizena,ikdyz jsem obdrzela e mail ze byla opravnena, penize nebyly vraceny ani po 40 dnech, urguji e mailem a dnes znovu telefonicky, od tohoto e shopu, ktery se prezentuje reklamami i v tv bych si jiz nic v budoucnu nezakoupila jsou neseriozni, reklamace zasilaji do Polska..a penize nevraci.Pokud do max. Jednoho tydne neobdrzim penize, obratim se se stiznosti na COI k doreseni

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie