Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

540 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Jakobyvlastnepřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

spam, spam hrozna kvalita

Marie P.před 3 lety
Doporučuji obchod

Po přečtení recenzí musím napsat svoji zkušenost. Možná jsem měla štěstí, ale musím tento obchod pochválit. Dostala jsem na Vánoce boty od manžela. Bohužel kvůli špatně zvolené velikosti jsem je musela vrátit. Zaslala jsem bezplatně zásilkovnu a do týdne jsem měla peníze na účtu. Mezitím jsem si objednala boty nové a ty jsem měla do dvou dnů doma. Takže u mě všechno probíhalo bez sebemenších problémů.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

maximálně tak rychlost dodání

V tomto obchodě boty již znovu nenakoupím a radím to i ostatním zákazníkům! Bohužel jsem nedala na časté negativní recenze na neuznávání reklamací a naivně věřila, že se mě tato situace nebude týkat. Mělo mě upozornit i to, jak často lidé věci z tohoto obchodu dle recenzí reklamují! Po 3 týdnech od nákupu mi začala vrzat práva bota. Levá v pořádku. Dle vyjádření k reklamaci z Polska se vydávání zvuku u boty při používání nepovažuje za porušení standardu a něco, co by bota dělat neměla! Závěrem bylo napsáno, že také není možné uznat reklamaci z důvodu špatného používání. To dá rozum, každý přece chodí levou nohou jinak než pravou, proto začala vrzat jenom jedna. Všechny bych ráda upozornila, že VRZÁNÍ BOTY VÁM TENTO OBCHOD NIKDY V RÁMCI REKLAMACE NEUZNÁ! Obecnou poučku, kterou jsem napsala výše napíší každému, kdo se o to pokusí a ještě vás to bude stát poštovné. Raději nakupte u nejmenovaného obchodu původem ze Zlína, který vrzání boty bere jako vadu a vrátí vám případně peníze. Já s tímto obchodem končím a boty za několik tisíc zkusím zachránit u ševce, jelikož tak silné vrzání nejde jen tak přejít. Obchod mi v reakci možná napíše, že se mohu proti rozhodnutí odvolat. To určitě můžu, jen znovu zaplatím poštovné za opětovné odeslání a posuzovat to bude znovu ten stejný člověk. Jak to asi dopadne? Určitě změní názor a dojde mu, že boty by přece vrzat neměly...

Marta Vasylkivpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Koupila jsem si boty za docela dost slušnou cenu! Chodila jsem v nich tak 6 krát a pak je šla vrátit s tím, že chci výměnu za nové a nebo nějakou slevu nebo co to tam bylo . Po asi týdnu my přišel e-mail s tím, že mi byli vráceny peníze, o které jsem nežádala! Dobře nevadí! Rozhodla jsem koupit si stejné a nové, ale co se nestalo ?Na stránkách už tyto boty nebyli v prodeji! Byla jsem velice zklamaná a napsala na e-mail, že jsem chtěla nové boty a že teď nemůžu na jejich internetovém obchodu své boty najít a bylo mi oznámeno, že oni se tak rozhodli a že ani moje boty nemají a ani na obchodu už nejsou Což je velice nepochopitelné Z toho důvodu, že mi přišel Emil s tím, že nejdříve mám souhlasit s jejich rozhodnuti, které jsem učinila až po té co mi vrátili částku a já nemohla najít vše boty !

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Naprosto skvělá rychlost doručení zboží, jeden den objednám, druhý den mám. Často mi zboží přislo v pondělí, když jsem objednala o víkendu. Perfektní možnost rychlého vrácení zboží zdarma, peníze okamžitě přijdou na účet. Zboží vždy v perfektním stavu a skvělá kvalita. Nikdy jsem neměla s obchodem problém, naprosto doporučuji a děkuji obchodu za skvělé služby.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Super, objednáno v neděli, v úterý ráno balík doma a to jde ze zahraničí. Pochvala.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Poslali jiné zboží, nesrozumitelná komunikace přeložena zřejmě z polštiny do češtiny. Špatný popis zboží.

TEREZA WAISCHORNOVApřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Od přijetí reklamace garantují vrácení 3-5 dní.. 11 den už jsem volala, co se děje že peníze nemám zpět. Na email vám někdo odpoví za 4 dny a pak je ticho...

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Plíseň na botech pro dvouleté dítě. Nikam se nedá dovolat Žádná kompenzace

Daniela Horkápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

slevové kupony nefunkční, firma nereaguje na upozornění zákazníků a na fcb maže příspěvky s upozorněními od zákazníků, zákaznický servis tragický - nestíhají díky vlastní chybě s nefukčním slevým kódem na black friday, díky tomu došlo, ke zdržení odeslání a nebylo již volné vybrané místo pro výdej v zásilkovně, pošlou jeden nepřehledný email, že chtějí náhradní místo doručení a když neodpovíte, tak objednávku zruší, ačkoliv mají peníze na účtě a kontakt na mobil na kupujícího. Nedoporučuji!

david michalikpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

zboží mi poslali nekompletni a špatně zabalené, peníze sice vrátili ,ale neuhradili mi poštovné obchod už nekomunikuje

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží reklamovano,boty poslany na domluvenou adresu. Komunikace žádná!!!

Eva Milotovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Po vraceni zbozi v hodnote 3300 Kc ani po mesici a pul nemam penize na ucte. Po zavolani na jejich linku vas odkazuji od certa k dablu, poskytuji lzive informace ohledne vraceni penez, neustale vymluvy a lzi. Rozhodne nedoporucuji z tohoto eshopu objednavat. Tohle neni chovani na urovni! Nelze se s nimi domluvit!

Mensikvaclavpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Komunikace, rychlost, spolehlivost

Nic

Black Olivapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Pestrá nabídka zboží. Pokaždé rychle vyřízená objednávka. Z moha uskutečněných objednávek jsem pouze dvakrát reklamovala zakoupenou obuv jedné značky s docela nepříjemným problémem - obuv vrzala, což jsem měla obavu, jak to prokázat. Nicméně reklamace vyřízena k mé spokojenosti, bez průtahů, peníze vráceny ve slíbené lhůtě. Teprve při problému poznáte, s kým máte tu čest. Eobuv důvěřuji a ráda zde nakupuji.

Mhodulovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nekvalitni boty za drahe penize.

4000,- za boty - po tydnu se rozpadly. Reklamace mi je vratila splepene lepidlem, po celem obvodu je lepidlo videt. Nemluve o tom, jak boty po 7 dnech noseni vypadaji. Hure nez od Tamana. delaji si z lidi legraci. Porad nechteji vratit penize ani voucher, porad se z teto situace snazi jenom z cele situace vykoutit recmi o tom, ze to opravi a ze narok na vraceni penez nemam. a je to jenom znamka toho, ze jsou si dobre vedomi, ze boty jsou velmi nekvalitni a proto sve penize uz nikdy neuvidim. Meli by si uvedomit, ze nekdo si na to setri cely mesic a pak penize vlastne hodil do kose. NIKDY od nich neobjednavejte boty drahsi nez 1.500,-

Renča .před 3 lety
Doporučuji obchod

Výběr zboží, rychlost dodání. Reklamace rychle vyřízená, taktéž peníze na účtu. Obchod můžu určitě doporučit.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Koupila jsem drahé boty a po třech týdnech nošení jsou v hrozném stavu. Psala jsem k těmto botám recenzí, nicméně recenze vidět nejde, takže jimi neschválená. Podvodníci

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Dlouhá čekací doba na vrácení peněz a celková komunikace.

Kamildicek75@seznam.cz před 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Dobrý den.pochvalim tak stránky web.komunikace na lince žádná sláva.zakazniku si moc neváží.asi jich mají plno

Reklamace ,boty jsou z tvrdé lakované kůže nelze rozchodit .neinformuji o tom že zamítli reklamaci ráno přiveze ppl boty a vyjádření v polštině hruza.Nedodrzuji zákony, vše má být v ceskem jazyce!Když jsrm objednávala vše bylo ok.Jinak už zde nekoupím nic!!!Na lince slečna neví skoro nic,tj uroven ,Ať žije kamenný obchod!!!!!

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie