Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

540 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nabidka zbozi

lhani v kamenne prodejne smichov..vraceni penez na kartu ,,ze to bude pripsano na ucet tyz den..neni ani po 4 dnech..jsou to podvodnici a lhari..nikomu tento obchod nedoporucuji.

Marushkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nepochopitelné a nekorektní vracení již snížených cen výrobků na ceny původní

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

leda nízké ceny

neochotný, nereaguji na emaily, neuznávají reklamace a protokoly píší v polštině. Takže ani nedodržují zákony ČR. Většina lidí si stěžuje na neuzané reklamace od této POLSKÉ firmy.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Reklamaci bot řeším již téměř 3 měsíce. Pokud nakupujete, je vše ok, pokud reklamujete, nemáte ani boty ani peníze.

Lenka Bařinovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Přehlednost stránek, rychle dodani

Nic

Jana Novakpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

velký výběr zajímavých bot, dobré ceny, tradiční i méně tradiční značky; dobrá komunikace obchodu a doručení do zásilkovny taky výhoda (pro pracující lidi).

Boty jsou na pohled pěkné, ale ze dvou párů kožených bot Eva Minge jsou pravá a levá bota (u obou párů) nesouměrně ušité (což mně osobně dost vadí, jelikož po slevě stály přes 1500 kč/pár). Kromě toho byla stříbrná barva u jednoho páru kožených bot již po rozbalení na jenom místě ošoupaná, a u druhého páru je problém, že červeně zabarvená kůže pouští barvu (zjištěno náhodně po omytí boty hadříkem), takže si myslím, že se barva bot rychle zničí po prvním dešti a pravděpodobně budu mít všechny ponožky červeně zabarvené. Jinak jsou boty velikostně ok a pohodlné, ale zatím jen vyzkoušené, nenošené (takže jestli vydrží delší procházky je otázka). Bohužel toto není poprvé, co mně boty objednané přes nějaký eshop zklamaly, proto já osobně eshop nedoporučuji a budu nakupovat pouze v kamenné prodejně.

Ester Glampřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání, s reklamaci nebyl prozatím žádný problém, vrácení také bez problémů na náklady eobuv. Nakupují pravidelně a jsem spokojená. Také je zde velký výběr zajímavých kousků!

Někdy hýbou zajímavě s cenami. Opravdu je lepší si počkat na nějakou akci, horší jak vám boty nejsou už je za stejnou cenu koupíte třeba za několik měsíců....podle velikostní tabulky jsem se párkrát řídila a nedopadlo to dobře, lepší dát na to jakou velikost nejčastěji nosíte....

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zboží dorazilo rychle a správné.

Na infolince vám neřeknou nic nového ke správnému výběru bot a když si pak koupíte "experty správně přeměřenou" velikost v akci a nesedí vám, máte smolíka. Už vám boty nevymění. Najděte si svůj IBAN, budete ho potřebovat, až budete zboží vracet a měsíc čekat na peníze, abyste si koupila jinou velikost bot. Kvalitu tedy zatím nemohu hodnotit.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

U zakoupených žabek Tommy Hilfiger po cca dvou dnech nošení, a to jen tak po dvou hodinách na nohou, se z nich začal loupat potisk. Žádné extrémní podmínky. Zboží je nekvalitní. Doporučuji se obloukem vyhnout nákupu. U zboží v e-shopu jsem napsal hodnocení a recenzi, která se u zboží neobjevila.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Po týdnu od zaplacení objednávky a mém dotazu, mi bylo sděleno, že je objednávka zrušena(důvod neuveden) a vrací mi peníze, zatím 4 dny a nic, přitom vesele je nabízeno stejně zboží na internetu dále. Na boty jsem se moc těšila , mrzí mě to, je to má první zkušenost s obchodem a zřejmě poslední.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychle dodani, prehlednost stranek, velky vyber, vraceni zbozi zdarma, rychlost vyrizeni reklamace (jeden den jsem odeslala formular s fotodokumentaci a druhy den jsem mela odpoved, ze moje reklamace byla uznana a vrati mi penize)

Nic

Filip Vičarpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Skvělé ceny, široká nabídka, slevové kupóny pro první nákup.. Komunikace s obchodem byla pravidelná a dostatečná, zboží dorazilo rychle, v očekávaném (čili velmi dobrém) stavu a potěšilo mě i to, že se obchod ubírá ekologickým směrem, už třeba jen v el. účtence. Nevím jakou zkušenost měli ostatní zákazníci, ale za mě 100% spokojenost. :)

Elamorkapřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Na eshopu nakupuji často. Pravda je, že ne pokaždé jsou boty bez vad nebo netrefím velikost, takže obratem vracím, vrácení je zdarma a peníze zpět na účtu do týdne. Na rychlost procesu nákupu i vrácení si opravdu stěžovat nemůžu.

Zklamáním je fakt, že některé boty vykazují opravdu známky druhé jakosti, jsou nekvalitně vyrobené a neměly by vůbec být zasílány zákazníkům.

Digifotoxpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání, vyzvedávám v zásilkovně Kostelec nad Černými Lesy

Objednala jsem kožené tenisky lasocki, v krabici nebyly zabalené do papíru, podrážka špinavá, na 100% v nich byl někdo venku, pak je otřel, ve špičce boty otlačené prsty, to se nestane jen zkoušením, vnitřek paty je papírový, takže se rychle ošoupe, nalepim patěnku, pár čouhajících nitek, ani za tu skvělou slevovou cenu nestojí, spíš mi připadají jako šunt z tržnice, takže v e obuv už nikdy nic nekoupím, ani kdyby to bylo za korunu, protože je spousta slušnějších e shopů, kde nemusím přemýšlet, v jakém stavu mi zboží přijde, zdravím všechny ať jsme všichni zdraví.

Petra Vagnerovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží jsem vrátila zpět z důvodu malé velikosti už je to 16 dní a peníze mi zpět vráceny nebyly. Nedoporučuji!

Eva Jakešovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji! Pošlou email, že se zboží odesílá a za 2 dny příjde email, že je to velice mrzí, ale že to musí zrušit a pošlou nějakej slevovej kupon, který se stejně neuplatní, protože zboží nedorazí. Když si zavoláte na info. linku tak vám vysvětlují, že za to muže přepravce. E. J

Barbora Gatevovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem si pantofle, po 2 dnech přišel email, že objednávka byla odeslána, po týdnu přišel email, že bohužel nastala nějaká technická chyba, ale že se budou snažit co nejdříve doručit a že děkují za trpělivost. Moje trpělivost došla ve chvíli, kdy mi přišel email, že děkují za vyplnění formuláře na vrácení zboží (nic jsem nevyplňovala, jelikož mi ani nic nepřišlo). Volám tedy na jejich linku, kde mi slečna oznámila, že byla vada štítků, a že dopravni společnost balíček vrátila. Tak se ptám slečny, kdy tedy objednávka dorazí, ta sdělila, že příští týden, říkám si no tak to by už bylo fajn. Následující den mi přišel email, že se omlouvaji, že nastala chyba a ne jejich vinou. Tak jsem odpověděla, zda tedy objednavka přijde. Druhý den mi přisel email, že je jim to líto, ale že objednávka nedorazí.. Co tohle je za firmu? POPRVÉ A NAPOSLED!!!!!

Hanka V. před 3 lety
Doporučuji obchod

Objednávka bez problémů, boty dorazily rychle a v pořádku přes Zásilkovnu. Díky recenzím jsem se bála objednat, ale bylo bez problémů.

Nic

Kateřina Uhreckápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vše, hlavně komunikace. Po týdnu jsem volala a bylo mi sděleno, že už mi snad objednávka dorazí a následující den mi dorazilo storno objednávky. Rozhodně nedoporučuji!!!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Spam v emailu, který nejde odhlasit. Stránka na odhlášení je blokován providerem internetu jako neduveryhodna. polské zboží

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie