Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

540 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

petajempřed 3 lety
Doporučuji obchod

Už třetí objednávka a vše bez problémů. U mne spokojenost.

Nic.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

V tomto obchodě jsem si objednala zboží, ve lhůtě poslala peníze a přesto všechno moji objednávku v Eobuv zrušili a doted tvrdí, ze peníze na úctě nemají a to i přesto, ze banka vyhotovila oficiální potvrzení, ze platba odešla a platební údaje se shodují s údaji banky společnosti Eobuv. Naprosto otřesné jednání, neschopnost, nekompetentnost a nesolidnost společnosti. Vůbec nedoporučuji si v tomto obchode něco objednávat.

Tina Kikinapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno špatný kabelku jsem si objednala za 5000 , nebyla zabalena ani v krabice a bez dustbagu !! Vůbec nedoporučuji hrozny obchod !!!!

Alena Jovanovičpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost vyřízení objednávky

V dnešní době mě velice nemile překvapilo, že vrácení zboží není zdarma, poštovné musím hradit já. Když bych měla čas a chuť se přít, dle zákona o spotřebiteli mám nárok na úhradu poštovného. Dnes, kdy 99% společností vychází vstříc v podobě kódu v Zásilkovně, nebo odevzdání na PPL místech zdarma, je toto pro mě trapné a nedůstojné dobrého obchodu.

Daniel 1600před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání.

Dost pochybuju o originalitě výrobku.Boty za 1800,-kc-no od Tamika z tržnice za 500 jsou pohodlnější..Žena objednala Nike air max a takovej šmejd jsem ještě neviděl..Hrůza,bída děs..Zlatý gumáky za 300,-Jo a recenzí k v výrobku sice napsat můžete,jen se tam nikomu nezobrazí..Zkrátka zase podvod, lež atd.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Nadčasové modely bot, rychlost dodání...... Zde kritizované, že paní zaplatila zboží a přitom bylo vyprodáno? To se mi stalo také, vůbec si kvůli tomu žíly netrhám! Peníze mi obratem vrátili na účet a já si vybrala zboží jiné. To že dojde zboží se může stát a rozumný člověk to pochopí!!!! Obchod doporučuji!!

NIC

Věra Černápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic nedorazilo, jen sliby, vinu přehazují na přepravce, neseriózní jednání. Nikdy víc, odstoupím od smlouvy, nevím jestli se dočkám vrácení peněz.

Stevicova Apřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Prvotně chyba z mé strany ve špatném variabilním symbolu. I když jsem reagovala okamžitě a o chybě informovala, nemám ani boty, ani peníze. Již skoro měsíc a půl to s nimi řeším, pokaždé říkají něco jiného a ujišťují mě, že se to do týdne vyřeší. Určitě nedoporučuji. Raději kupte boty přímo u našich výrobců. Pryč s překupníky, kteří si neváží zákazníků!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zasláno opravené o nošené zboží

Iveta Dvořákovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Vyřízení reklamované obuvi. Po přečtení recenzí zde jsem ani nedoufala, že má reklamace bude vyřizena kladně. Eobuv mi platbu za poškozené boty vrací na účet. Tímto děkuji a určitě mohu doporučit. Vždy jsem jinak byla s kvalitou bot spokojena a toto byla má první zkušenost s nekvalitní obuví. Stane se

Nic

Infopřed 3 lety
Doporučuji obchod

rychlost dodání, bezproblémové vrácení

Lnenickova.Mpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží skladem, objednávka zaplacena a potvrzena. Následně obchodem stornována, že produkt není dostupný. Snad mi vrátí peníze. Je to již podruhé, bohužel jsem tentokrát zaplatila předem. Už nikdy vic tento eshop.

Knára Pavelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Nakupuji už několik let a vždy jsem byl spokojen. Velký výběr,originální balení.

Zatím nikdy nic.

Tomáš Dřevojanpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

hezký eshop, to je ale vše

NEDOPORUČUJI, prodávají padělky / neoriginální zboží, neuznávají reklamace, filtrují recenze výrobků a zobrazují především ty kladné, špatná komunikace

Tadeas Rimanekpřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Důvěryhodnost, rychlé dodání

Naprosto katastrofální zabalení. Dvoje z tři páru objednaných bot byli rozhozené mimo krabice. Krabice byly pod botami dole víkem dolů.

Kuc Jiripřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

První a zároveň i poslední objednávka: Neschopnost propojit platbu s objednávkou, poslal jsem několik mailů, volal...nakonec je zboží "vyprodáno" a oficiální odpověď: "poškozené zboží-storno objednávky". A to jsem psal, volal...kdybych se nezeptal, tak se nic neděje.

Deguska 1před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Výběr

Odmítají reklamace. Bílé tenisky Pepe jeans mi zapustily bezove lepidlo do bile latky a reklamaci neuznali. Špatnou recenzi u bot s jinými rozměry mi po napsání smazali.

Aron 879před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Pravděpodobně se zde prodávají padělky originálních bot. Boty byly opravdu nekvalitní a reklamaci neuznali.

Filipova Alenapřed 4 lety
Doporučuji obchod

objednala jsem sobě i manželovi sportovní obuv, vše super, rychlost dodání a přesně podle popisu i obrázku

nic

GypsyJulipřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Poslali mi 2 levé boty, jednu červenou (vel. 43) a zelenou (vel.39). Děkujeme moc Moc se v tom chodit nedá.

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie