Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

540 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

- Vlastně ne moc dobrý výběr, nedobře nastavené filtry pro vyhledávání - Šmejdský přístup k zákazníkovi-řada podmínek je tzv."chytre" nastavena, tedy sleva, která je ale podmíněna tak, že ji nevyužijete, dobírka zadarmo, ale pokud nevolat skoro jakoukoliv z variant dodání (jinak 80Kč, přestože nakoupíte třeba za deset tisíc) a tato informace není předem zřejmá, možnost vrácení zboží zdarma, ale opět za splnění řady podmínek, což je uvedeno možná v obchodních podmínkách malým písmem, ale rozhodně ne u informací o vrácení zákazníkovi - komunikace

Hana Kolajdapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Došlo jiné zboží

Ailinpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Velký výběr, rychlost dodání, dobré ceny. Nikdy jsem neměla problém s dodáním a vrácením peněz. Nechápu záporné recenze. Nakupuji zde celkem pravidelně a vždy jsem byla spokojená. Je pravda, že jsem nikdy zboží nereklamovala, nebylo třeba.

Nikdy nic.

Monika Vránovápřed 4 lety
Doporučuji obchod

Doba dodani zbozi - 2 dny, velikost nesedela, vratila jsem bezplatne pres zasilkovnu a do 3 dnu jsem mela platbu zpet.

nic

Markéta Haluškovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si zde boty Tommy Hilfiger a když mi dorazily domů,tak jsem nevěřila vlastním očím. Už na první pohled bylo zřejmé, že se v žádném případě nemůže jednat o originál. Všude bylo vidět lepidlo a spoje na podrážce vůbec neseděli. Jedna bota dokonce byla jakoby odřená od zelené barvy a to opravdu hodně. Upřesňuji,že barva bot byla bílá. Za cenu 2200 Kč bych rozhodně takový šmejd nečekala. Boty jsem ani nezkoušela, vše jsem si nafotila a okamžitě vrátila zpět. Teď čekám na vrácení peněz a doufám,že se toho dočkám. Do této doby jsme se nakupovali a vždy bez problémů,ale po této zkušenosti,už zde více neobjednám.

Alexandru Tero Tothpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nothing

worst scammers on the internet. you pay for the product and you start begging them to send it to you

Alexandra Lishkapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

Nejhorší obchod na světě. Dostala jsem nekompletní zboží, tenisky neměli vnitřní vložky, prostě tam nic, reklamovali jsem, reklamace je zamítnuta, a nechtějí vracet peníze. To už nevím, jak vrátit svoje peníze.

free freepřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

naprosto nic

Vážení kupující. Napíšu vám zajímavou recenzi. Manželka si chtěla objednat kozačky. Protože si nebyla zcela jista rozměrem přes lýtka, použila chat a požádala o tento rozměr k požadované velikosti. Podle vyjádření operátora bylo vše v pořádku a tak došlo k objednání. A po doručení byla velikost menší o 4cm, což uznáte je moc. A tak manželka opět na chat napsala poděkování za ferfektní práci ze strany obchodníka. No a reakce obchodu ? Zablokovali moji IP adresu a od té doby se k chatu nelze připojit. Chlapci mají trochu smůlu a neví, že jsem ajťák a dokážu blokaci obejít třeba VPN. Takže, přejeme Vám s manželkou příjemnou zábavu v nakupování v tomto shopu. JJ

Martina Jindrovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

NIc

Zaplatila jsem boty, přišly mi úplně jiné :-(

Petra Petrůpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Jsou to poláci, to mluví za své. Boty nejsou original, je to fejk a ke všemu nepovedený. Zákaznická podpora nula, peníze v ...... Kdybych si zjistila dříve něco o této firmě a kde sídlí, NIKDY bych nic nekoupil. REKLAMACE NEUZNÁVAJÍ, KONTAKT NULA, NEORIGINÁLNÍ ZBOŽÍ. NIKDY VÍCE.

5 Mirkapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Vše v pořádku jako vždy. Nakupuji na Eobuv často a žádný problém. Je tedy pravda, že jsem zatím nereklamovala. Jedny boty jsem vracela a peníze už mám na účtě.

Karel The4thpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodani

Zjevne se jedna o prodej zbozi druhe jakosti, ktere by v normalnich obchodech neproslo. Bohuzel jsem nestihl lhutu na odstoupeni od smlouvy. V tomto obchode tedy jiz nakupovat nebudu.

Jolca Folpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Špatná komunikace se zákaznickým centrem, nedodané zaplacené zboží, již nikdy více nákup u Eobuv

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

jedna velká pohroma, dne 19.11.2020 zboží vyzvednuto, dne 20.11.2020 první cesta v nové obuvi do zaměstnání, po pár metrech se začalo trhat poutko na jazyku, kterým prochází tkanička...boty byly dne 23.11.2020 předány k reklamaci ....výsledek: "reklamace se zamítá"...již nikdy.... a možná, kdybych si jako první přečetla recenze, tak nic neobjednám

Limi Strpřed 4 lety
Doporučuji obchod

kvalitu i dobu doručení na dobírku. Nechápu proč někteří platí dopředu, když dobírka do výdejny, která je na každém rohu , je ZDARMA

nemám problém

zdenka sidlovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

vrátila jsem zboží, peníze zpět jsem nedostala, obchod nekomunikuje, tvrdí, že mi peníze byly vráceny na účet, já je nemám.

dada novapřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Hezké zboží a výběr

Komunikace!! Tenisky objednané a zaplacené 13.11. /měl to být dárek k narozkám/ dnes je 1.12 a boty jsou stále v jakémsi depu v Liberci. Jinak mě vždy obuv došla rychle..

Jan Truhlářpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

objednané a zaplacené zboží ani po 8 dnech není předáno dopravci a na email nereagují. Už nikdy nic neobjednám.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Klamave termíny dodání, prý do 2 dnů, už čekám týden a balík ještě není ani na dopravě, i přesto že poslali zprávu, že předáno dopravci. Po 2 telefonatech na zákaznickou linku, kde mi každý řekl něco jiného, jsem dnes poslala email. No přestávám už věřit, že ještě boty nebo peníze nekdy od nich uvidím. Každopádně už nikdy více.

Miljuzek 76před 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zatím nic

Dlouhá doba dodání a stále nic nemám a vše zaplacené

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie