Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

540 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Jsem zoufalá. Na začátku května jsem si objednala zboží, cca za 3500,- Kč, za které jsem, bohužel, zaplatila dopředu. Objednávka byla potvrzena a od té doby se nic neděje. Na opakované emaily nikdo nereaguje. Ztracím trpělivost.

C Jay J Spřed rokem
Doporučuji obchod

Nejdříve váhaní ( podle špatných recenzí) Objednal jsem a za dva dny dodáno v pořádku. Nyní jsem objednal znovu, tak se uvidí jestli bude vše opět v pořádku.Zatím se stále neodvažuji zaplatit předem(je to pak o 89 kč dražší).

Zatím nic

Livie Marenčinovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Doručení v pořádku a rychlé

Reklamace bot, která proběhla byla uznána a po dohodě mělo být vráceno 40% z ceny pokud si zařídím opravu. Několikrát urgováno a nikdy nebyly peníze vráceny.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

V životě bych zde již nikdy neobjednal. Objednáte 3 páry, dodány vám budou 2, samozřejmě ty nejdražší z objednávky vám nedodají. Zákaznická podpora je totální výsměch, s lidmy se nespojíte a neumí odpovědět ani po 4 dnech. Skvělé, takže jim vrátím 2 páry, dostanu peníze jen za 2 páry a 1999Kč si nechají jen tak, úžasný. APEK by se měl stydět, že takový eshop vůbec certifikoval. Se zákazníky nekomunikují, neumí odpovědět ani po 4 dnech, ale hlavně, že jeto jednička na trhu v daném oboru. Pošlou 2 páry ze 3, takže nemáte šanci dostat zpět peníze za celou objednávku. Zákaznická podpora je totální výsměch, komunikuje se pouze s robotem, ten slíbí odpověď během pracovního dne, ale k té nikdy nedojde. Pokud dnes nedorazí peníze za nedodané zboží, vracím ty dva páry, nic od nich už nechci a budu řešit dál. Toď moje skvělá zkušenost s touto 1čkou na trhu.

Soňa Kordiovskápřed rokem
Doporučuji obchod

Rychlé dodání zboží, dobrá komunikace, vrácení peněz v termínu dle dohody

Dodáno jiné zboží, než jsem si objednala, ale díky rychlé komunikaci se vše vyřešilo včetně vrácení peněz

Monika Vodičkovápřed rokem
Doporučuji obchod

V tomto eshopu nakupuji pravidelně a jsem vždy spokojená. Pokud jsem potřebovala produkt vrátit, proběhlo to úplně v pohodě. Kvituji rychlé dodání.

nic

Jan Hýblpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání na prodejnu

Objednala jsem zboží na prodejnu. Po prohlédnutí jsem vracela, jelikož jsem měla pocit, ze se jedná o padělek nebo minimálně zboží 2. kategorie. Už podle fotek neodpovídalo zboží ze stránek oficiálního prodejce. Na štěstí jsem nic předem neplatila. Personál prodejny na dotazy ke kvalitě, nebo na výměnu za jiný kus nereagoval extra ochotně. Prý si mám objednat znovu a nejlépe 2x, ať nedostanu ten stejný vadný kus.

Rodina Sperkovapřed rokem
Doporučuji obchod

Bleskové dodání i vrácení peněz. Zboží jsem objednala na dobírku, dodání proběhlo na 1. 100 dní na vrácení zboží je taky velké plus. Nakonec jsem se rozhodla zboží vrátit z důvodu, ze jej neunosim. V úterý 18.4. ode mě odešlo kuryrem, v pondělí jsem měla z eobuvi peníze na účtu. Takže refundace trvala ani ne týden. Žádné problémy, operátoři vždy milí. Na jejich webu je také možnost využít chat a to také velice chválím. Opět určitě nakoupím. Špatné recenze jsou zde podle mě z toho důvodu, ze je píšou jen nespoko zákazníci. Měla jsem samozřejmě obavu, zda vrácení proběhne v pohodě, ale mé obavy byly zcela zbytečné. Doporučuji, nejsou to žádní podvodníci.

Nic

Kasamode 2před rokem
Nedoporučuji obchod

Už dva měsíce reklamuji boty. Jsou vyzvednute a nic, jen samé výmluvy

katerina styblovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

zruší Vám objednávku a zaplaceno nikde zpět. POZOR na šmejdy!

Mgr Zlata Stejskalovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Velký výběr obuvi

Boty se po krátkém nošení rozlepily. Reklamace byla obratem vyřízena 3.3.2023, díky formuláři na reklamace +foto obuvi. S tím, ze obdržím peníze. Následně boty odeslány. Od té doby výmluvy, špatná komunikace a i když uplynulo několik týdnů. Peníze nedorazily. Stanovili datum od 12.4.do 5 dnů, že budou peníze na účtu. Nebyly. V podstatě se na reklamační oddělení nedovoláte a asistent vám řekne, že máte čekat, věc je v řešení a více pro vás udělat nemůžu. Boty stály 2500 Kč. Stále čekám...

Milan Koktapřed rokem
Doporučuji obchod

Tak přátelé, tenhle nákup byl asi nejzajímavější ohledně mého internetového nakupování! Na stránky jsem se dostal skrze reklamu na FB (neznal jsem), prosurfoval a zalíbily se mi tři páry obuvi. Boty Adidas Terrex Swift Solo 2 za 1.750,- Kč (běžná cena 3.000,- Kč), Sandály Lee Cooper LCW-22-34-0960M Black za 743,- Kč (pro mě prima cena) a žabky Tommy Hilfiger Massage Footbed Beach za 679,- Kč (obchod porovnává s cenou 1.119,-, nicméně tenhle model není nikde v ČR k dostání a za hranicemi bude cena ještě o pár stovek vyšší, pro mě tedy super). Objednal jsem na dobírku přes zásilkovnu. Pak mě napadlo podívat se na recenze obchodu, protože mi nákup přišel až moc výhodný. Inu a to, co jsem viděl, mě trošku zkazilo mou skvělou náladu z parádního nákupu. Tak hrozné recenze jsem ještě na žádný internetový obchod neviděl. Samá stížnost na nekvalitní, obnošené či neoriginální zboží, problémy s reklamacemi a vrácením peněz. Řekl jsem si, že holt balíček nevyzvednu. Druhý den info ze zásilkovny, že zboží je na cestě, třetí den ráno info, že je již v boxu. Za ty dva dny se mi to rozleželo v hlavě a řekl jsem si, že to zboží fakt chci, že to tedy risknu, v životě jsem přišel o víc, než 3.256,- (včetně dopravného). A jaké to bylo překvapení! Zboží krásně zabaleno, originální krabice. Říkám si, zatím dobrý. Tak první ty Adidasky, otevřu, zkoumám, velikost dle objednávky, zboží nové, originální cedulky. Sláva! Jdeme dál, sandály, stejně tak. A na konec žabáky, světe div se, také zcela v pořádku. V krabici ještě přiložen reklamační formulář, pro případ. Abych to shrnul, mám velkou potřebu napsat hodně pozitivní příspěvek, jako protiklad všem těm stěžujícím si! To, že je obchod tak špatně hodnocen, přisuzuji tomu, že má ohromný obrat, a tedy že se najde o to víc nespokojených. Jasně, občas se chyba stane, ale já to vidím tak, že se potvrzuje pravidlo, že spokojený zákazník doporučí třem dalším, zatímco nespokojený zákazník si postěžuje u deseti. Abych to uzavřel, tak za mě po všech stránkách skvělé nakupování. Takhle si to představuji. Obchod bych s chutí doporučil všem svým známým a v brzké době dovybavím i botník manželčin. ;) Krásný den Milan (Liberec)

Naprosto nic, díky!

Ayaladypřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic.

NEDOPORUČUJI - a pokud přesto neodoláte, hlavně neplaťte předem!!! Minulou neděli jsem tuto chybu udělala a na základě opakované bezproblémové zkušenosti zaplatila objednávku č. 604814105 se 3 páry obuvi a 1 kabelkou. Zboží již v úterý bylo údajně odesláno, nicméně ve středu se záhadně (prý technickou chybou) vrátilo na sklad s tím, že bude znovu odesláno co nejdříve. Od té doby se nic nezměnilo. Na chatu Kateřina píše bláboly, na email nikdo neodpovídá, na zákaznické lince ta stejná Kateřina lživě slibuje, že bude kolegy urgovat… Popravdě mě nenapadlo ověřovat reference na obchod, kde jsem již mnohokrát nakoupila a byla vždy spokojená. Evidentně se však časy mění a podvodníků přibývá! Neudělejte stejnou chybu jako já!

azuzakpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Bohužel jsem zaplatila předem a kde nic, tu nic jen zpráva, že došlo ke špatnému očíslování zásilky a budu znovu informována přepravní firmou. Na mém účtu se jeví objednávka jako odeslaná a firma neodpovídá na zprávy, asi budu muset na Policii, bohužel peníze asi neuvidím.

Pavla Vpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

-

O vikendu objednan kufr, v pondeli prisel email, ze objednavka byla vyrizena a cekaji na prevzeti kuryrem. O tyden a pul pozdeji dalsi email, ze objednavka nemohla byt vyrizena a je zrusena. Nejspise maji zadanou automatickou odpoved o vyrizeni, aniz by znali skladove zasoby. Jeste, ze to bylo zadano na dobirku, jinak jak to zde ctu, bych na vraceni penez cekala dalsi mesic.

sara kovalskapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Katastrofa obchod, kumunikace zadna, mesic resim zaslani penez za reklamovane boty.(5000kč). Neustale slysim jojo my to predame dál rychlene a kaslou na to. Objendavku na tomto obchode silne nedoporucuji a sama uz ji ani nikdy neprovedu.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Objednal jsem boty o třech velikostech. Zboží bylo dodáno velmi rychle. 2 velikosti jsem vracel zpět a opět bez problémů - rychlé vyřízení s navrácením peněz na účet, i když jsem měl po přečtení recenzí obavy.

Maximálně to, že když vracíte objednávku, nepřijde žádné info o tom, že dobrazila.

Martin Deutschlpřed rokem
Nedoporučuji obchod

možná tak rychlost odeslání

Koupil jsem zde dvoje boty. Každé za 1900 Kč a to ještě ve slevě, na jednu fakturu. Jedny se rozpadly ani ne po půl roce, druhé za rok mají díry díry ve špičkách. Ty první jsem reklamoval po půl roce a vše proběhlo v pořádku. Druhé teď a to mi bylo tvrzeno, že mi vraceli peníze. Ano, ale jen za ty jedny boty. Pak přestali komunikovat. Jsem velice zklamán a už si tu nic nekoupím.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nechaji si zaplatit předem, a po týdnu napiši, že je objednavka zrušena. Na penize si počkate az 14 dni. Plaťte pouze dobirkou!!!

Jan NOVÁKpřed rokem
Nedoporučuji obchod

SNEAKERSY CATERPILLAR Raider Sport P724513 Blk/Cat Yellow -20%- čekám na objednané zboží - bez reakce bez potvrzení objednávky . A již po několikáté.

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie