Logo obchodu Eobuv.cz

Eobuv.cz

540 hodnocení

31 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Po zhlédnutí recenzí jsem váhal, zda balíček vůbec převzít, nakonec jsem byl mile překvapen pěknými boty, které stojí jinde 4 tisíce, tady za polovinu a kvalita stejná..

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Nakoupila jsem v prubehu let na E obuvi jiz nekolikrat a vzdy vsechno probehlo naprosto bez problemu. Dobra komunikace, jednoduche vraceni zbozi i vcasne pripsani vracenych penez. A doprava zdarma, paráda!

Nic :)

Lenka Mikolajczak před 2 lety
Doporučuji obchod

super obchod, nikdy jsem nemela problem

nic

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání bot

Nic

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Aktuálně nic

Objednala jsem si boty, které jsem vracela, jelikož mi neseděly. Přestože jsem obdržela e-mail, že vratka vyřízena a obdržím peníze zpět do 5 dnů, peníze jsem neobdržela. Na me dotazy a e-maily k vrácení peněz zádná odpověď ze strany e shopu. V tomto e-shopu jsem nenakupovala poprvé a tudíž mě ani nenapadlo číst recenze. Až nyní, když jsem neobdržela peníze zpět, jsem koukla a nestačím se divit. Mám ponaučení pro příště, že je dobré ověřovat i e shopy, které v minulosti fungovaly bez problémů. Obracím se taky na ČOI, aby těmto podvodníkům někdo zabránil znovu okrádat lidí. Taktéž podávám trestní oznámení. Nákup zde už nikdy více!!!!!

Rostislav Zlatníkpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

žádná komunikace zrušená objednávka peníze nevráceny

Bohumír Zenklpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Drahá kabelka, zabalená v originálním textilním vaku bílé barvy. Vak zašpiněny, pravděpodobně při manipulaci se zbožím. Naprostý amaterismus. Doba dodání delší, než uvádí eshop. U nich už nikdy nic nekoupím.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Neschopnost garance ceny v případě výměny vadného zboží (uznaná reklamace - výrobní vada). Neinformovanost personálu kamenné prodejny. Naposledy - lépe si připlatit za kvalitní službu, a ušetřit čas..

Janusovalenkapřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Komunikace! Koupila jsem si slevový kod na dny Mariane, který nefungoval, psala jsem proto email v domění, že mi to vykompenzují nějakým slevovým kódem. Na email mi nikdo neodpověděl, tak jsem volala na zákaznickou linku, kde mi řekli, že s tím nic nezmůžou... takže můj slevový kód byly vyhozené peníze... Dále reklamace: reklamuji boty podle jejich obchodních podmínek online reklamace, stále čekám na odpověď, zda mám boty poslat, volala jsem už 3x a 3x mi řekli, že ještě ten den se mi někdo ozve, zatím bez reakce...

Vojtěch koukolpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno, jako dárek přišla kabelka poškozená.stala 3000,-.po vánocích sem reklamoval a zboží mi nevyměnili za nový kus protože to prý nejde !! A na eshopu je na ní 20% sleva a stojí 3988,-. Tak kde jsme !!

Ivana Riedelovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání. Velmi rychlé vyřízení reklamace, peníze do 3 dnů na účtu, včetně nákladů na poštovné při vracení zásilky.

Nova Jestastnapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Naprosto otřesná komunikace, po vrácení zboží(které proběhlo v polovině prosince) stále nemám své peníze zpět. Nedoporučuji.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

zboží (kabelka guess) v pořádku

po zaplacení převodem přišel email,že není stále zaplaceno a mám zaplatit znovu.Nechala sem to tak jak to je,znovu sem nic neplatila ,asi to byla jen nějaká chyba systému ,protože zboží nakonec dorazilo jak mělo.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

řešení reklamace - 5.12.2022 jsem odeslala reklamaci online, do 9.1.2023 dosud nebyla vyřešena. Přestože jsem třikrát volala, vždy mi bylo řečeno, at počkám. 9.1.2023 mi konečně obchod odepsal, že moje reklamace je v řešení.... Takže již nikdy více. Boty mají hezké, ale komunikace je naprosto katastrofální

Pavel Folvarskýpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání,velmi dobrý a široký sortiment zboží,výměna zboží funguje velmi rychle a dobře,neznám lepší E-shop ,několikrát jsem tu nakoupil a vždy bez problémů,objednávám si zboží a hned i zaplatím převodem a zboží mám nejpozději do třech dnů doma,nikde jinde už boty nekupuji.

Vůbec nic

Ivana Kučovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

V březnu jsem si objednala dva páry bot - jedny mi nebyly, nevrátila jsem je hned, ale i v srpnu mi ještě šlo vrácení na jejich webu vytvořit, tak jsem je zkusila vrátit s tím, že mi je kdyžtak zašlou zpátky, kdyby to už nešlo. Bohužel se mi nikdo neozýval, po xté urgenci na chatu na webu jsem byla nucena se obrátit na ČOI, protože mi bylo sděleno, že mi vrácení uznáno nebude, ale bez toho, že by mi chtěli boty poslat zpátky. Z reklamačního oddělení vůbec nereagovali. Nakonec mi tedy za pomočí ČOI peníze vrátili, ale bylo to cca po 2 a půl měsíci. Druhé boty se k mé smůle rozpadly - úplně se odlepily z boku a i se dost sešlapaly na to, že to byly boty cca za 2000 po půl roce nošení. Zaslala jsem je tedy na reklamaci, za 3 dny to budou zase 2 dny od vyzvednutí botů k reklamaci obchodem, bohužel zase neustále dokola urguju, reakce od reklamačního oddělení žádná. Už mi bylo i sděleno na chatu na webu, že mi reklamace bude uznaná, ale stále se mi nikdo neozval. Opět jsem se tedy obrátila na ČOI a čekám na výsledek. V žádném případě si na tomhle e-shopu nic nekupujte, jestliže nechcete, aby vám přišlo nekvalitní zboží, (dva páry o stejné velikosti od stejné značky měly mimochodem markantní rozdíl v délce stélky) a jestli se nechcete x měsíců dohadovat o své práva s člověkem na chatu, co vám jen strojově odpovídá furt to samé dokola, ale v zásadě vůbec nic nevyřeší.

Dagmar Havlenovápřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé a přijatelné vyřízení reklamace. Peníze od doručení druhý den na účtě. I přestože jsme zboží museli reklamovat, doporučuji za vstřícný přístup.

David Pálkapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost vyřízení objednávky Možnost vyzkoušení a vyzvednutí v kamenné prodejně Integrovaný profil rozměrů nohy Doporučení velikosti boty na základě profilu Využito již několikrát a vždy spokojenost jak s doručením tak vrácením zboží

Hebka Terezapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Komunikace,naprostá tragédie, před měsícem jsem koupila dceři za 1900,- zimní obuv,která se po 3 nošení rozlepila,vrátila jsem obuv a poslala reklamační protokol.Pořád mi chodí mail typu,chybí nám reklamační protokol,poslala jsem 5×!Vaše reklamace byla poslána na reklamační oddělení, pak jim zase chybí protokol a pořád dokola,nikdo není schopen nic vyřešit, pořád píše nějaká Kateřina, žádný kontakt nic!Nemám po měsíci ani obuv ani penize,komunikace žádná, jen kecy a sliby,už jsem tam volala 5×,!!Rozhodně tento obchod nedoporučuji!!

Jan P.před 2 lety
Doporučuji obchod

Super ceny, kvalitní zákaznický servis. Pravidelně tam nakupuji - zboží rezervuji pro vyzkoušení v jejich pražské prodejně/výdejně. Pokaždé jsem dostal to, co jsem si objednal a po vyzkoušeni jsem buď zaplatil na místě nebo zboží vrátil obsluze. Nemám zkušenost se zasláním na adresu nebo vrácením zboží.

Za celý rok bez jediné negativní zkušenosti.

Platba

Online platby (PayPal, PayU)Bankovní převodDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie