Logo obchodu Gomez

Gomez

196 hodnocení

55 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Romana před 3 lety
Doporučuji obchod

Jako většina, po přečtení některých recenzí jsem se také bála, co přjde... ALE! Žádné katastrofické scénaře se nekonaly. Obchod odeslal potvrzení objednávky, na můj dotaz (díky negativním recenzím), reagoval ještě týž den, obdržela jsem také potvrezní o vyexpedování zboží. Dodací lhůta byla malinko delší, ale to bylo zapříčiněno Vánočními svátky. Boty dorazily přesně jako na obrázku, v originální krabici v originál papíře s originál štítky. Nemám co vytknout, díky slevě + slevě navíc jsem i ušetřila :)

Michal Tichýpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Objednal jsem zboží. Následně až četl recenze. Musím říct, že při čtení recenzí se mi udělalo nevolno a začal jsem trnout hrůzou, co přijde. Zboží ale přišlo za 2 dny úplně v pořádku.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost doručení, splnění dodací lhůty, objednané zboží přesně jako na obrázku.

Nikdo mně na infolince nezvedal telefon, odpověď na email také žádná. Nutno říct, že jsem nakupovala těsně před Vánoci, v době největšího shonu.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost doručení, kvalita zboží

nic

Danisovaandrea 744před 3 lety
Doporučuji obchod

Rýchle dodani a originálne zabalené tenisky i s formularem ..Za mne je vse v poradku sem spokojná. Dodaní behem tri dni.

Objednane byli tenisky Liu Jo a po precteni recenzie sem mela obavu ,že bude zbozi zle,ale sem spokojná všechno probehlo v poradku .Nic negativniho nastesti.

Veronikapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Opravdu jsou to podvodníci. Bohužel jsem si recenze přečetla pozdě, balíček přišel, vypadal v pořádku, bunda na první pohled taky, ale objednala jsem velikost M. Jsou na ní i vysačky M, ale na druhý pohled jsou přelepené a pod nálepkami je XL vysačka. Bunda má i od "výrobce" všitou velikost XL. Předpokládám, že peníze zpátky by stejně neposlali tito polští podvodníci.

A Justinovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jednoznačně otřesný přístup…. N.E.D.O.P.O.R.U.Č.U.J.I. tento obchod !!

Mike On Linepřed 3 lety
Doporučuji obchod

Za mě úplně v pořádku, objednána košile, Zásilkovna, dobírka (2.500Kč). Zboží bylo za 3 dny tady, originální (znám konkrétně tento výrobek), jen chyběla část originálního obalu (stuha s logem a původní sáček), ale to přikládám tomu, že zboží někdo již zkoušel, ale vrátil kvůli např. nevhodné velikosti. pro mne není problém.

neposlali žádné potvrzení objednávky, ale na můj dotaz emailem obratem odpověděli. že objednávka je v procesu vyřizování.

Josefknotek 007před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Dejte si pozor !! Zboží není originální nebo je s ním při nejmenším podivně manipulováno, kabelka za 10 000 Kč neměla originální obal, byla zde laciná visačka s polskými cenami a zabalena byla v igelitu, NIKDY ZDE NENAKUPUJTE, věřte mi, že prvotní radost z ušetřených korun vystřídá zklamání. Objednal jsem kabelku znovu v Anglickém obchode s módou, kabelka přišla se všemi originálními doplňky a cenovou z Itálie, vyhnete se tomuto lacinému polskému smetišti.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Mela jsem velke obavy po precteni recenzi, ale hodnotim kladne jak zaslane zbozi i naslednou castecnou reklamaci, komunikaci a vraceni penez.

Petcer před 3 lety
Doporučuji obchod

S obchodem jsem naprosto spokojená. Objednáno v neděli večer a v úterý bylo připraveno v zásilkovně k vyzvednutí. Perfektně a profesionálně zabaleno. Objednané zboží přesně odpovídá popisu a jsem s ním nadmíru spokojená. Určitě se tento e-shop zařadil mezi mé oblíbené.

Nic. Vše O.K.

Urgelovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodani ,dobra kvalita zbozi

Nic

Iveta před 3 lety
Doporučuji obchod

Vše proběhlo v pořádku.Zboží odpovídá určitě doporučuji! za mě spokojenost!

LEDASILKApřed 3 lety
Doporučuji obchod

Krásné zboží, perfektně zabaleno

Lhůta dodání

jan huberpřed 3 lety
Doporučuji obchod

originální zboží za super ceny.

nic

Adriana Graczerovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Skvělý obchod, velmi dobrá cena. Dodání trvalo sice o něco déle než z eshopu v ČR. Nicméně o každém kroku jsem byla informována emailem - téměř každý den od objednání. Zboží přišlo v pořádku - kabelka úžasná a perfektně a profesionálně zabalená, tak jak byste od koupi značkové kabelky čekali. Za mě mohu opravdu jen doporučit.

Janouskovamudrpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Poškozené zboží, peníze nevráceny

Veronika Dostálovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Kuryr byl snazil dodat v poradku a rychle.

Zboží je malé,nelze vrátit chytrá taktika obchodu ze. Maminky rozmyslete a kupujte dětem raději tam kde si můžete zboží ihned vyzvednout.

Zuzana před 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, zboží v pořádku,kvalitní balení-zatim VELKÁ SPOKOJENOST

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednaná kabelka od Guess, cena vysoká a poslali poškozený produkt. K reklamaci se staví složitým způsobem, na vlastní náklady musíme poslat zpět, zboží nevymění. Po přečtení recenzí se bojím poslat zpět, aby mi vrátili peníze. Obchod nedoporučuji!

Poškozený produkt, buď se nedovolate, nebo neslysite jediné srozumitelné slovo (hluk v pozadí)

Platba

Online platby (PayPal, PayU, Raiffeisen banka)Platba kartou (American Express, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převod

Kontaktní údaje

Kategorie