Logo obchodu Gomez

Gomez

196 hodnocení

55 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Jarkakrehlikovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

zboží příslo

absolutní nekomunikace obchodu, telefonni linku nikdo nezveda a nelze zboží vratit. PODVOD!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

krásně zabalené v papíře a krabici, která se při případném vrácení jednoduše zalepí, vrácení zdarma, rychlost, ceny, nabídka, bezproblémové vrácení peněz

nic

Gl Robert 7před 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodania , komunikacia , pekna priehladna stranka , ceny produktov Aj najpriek negativnym hodnoteniam som objednal s tochto obchodu a musim povedat ze je to super obchod maju super ceny , komunikacia na jednicku , objednaval som plavky Calvin Klein prisli my a su krasne nechapem daktorym hodnoteniam tu , objednaval som v pondelok a v piatok som to mal doma :) dakujem

nic

TEREZA TROJANOVÁpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem si z gomez.cz kabelku, kterou už jsem nemohla nikde jinde sehnat. Po odeslání objednávky, jsem se teprve podívala na recenze a začal trnout hrůzou... ( nekomunikace ze strany obchodu, nevyřizování reklamací, doručení jiného než objednaného zboží. ) Chtěla jsem objednávku zrušit. Pro jistotu jsem si šla zavolat na infolinku. Paní mi to obratem zvedla. Komunikace sice hodně vlažná ale věděla sem že se v případě problému se někam dovolám. Za dva dny email o odeslání zboží, za další dva dny doručení.. Balík došel v pořádku. Při otevírání jsem po recenzích trnula (vzhledem k tomu jak byla kabelka těžko sehnatelná sem se trochu bála že mi tam hodí jen nějakou podobnou aby se neřeklo) ...ALE kabelka došla! je nádherná ( mám jí už ve více barvách přímo z obchodu armani, takže poznám že každá nitka je opravdu na stejném místě a kabelka je pravá. Zboží bylo krásně zabaleno, faktura přiložena a vše naprosto super. Kabelku sem vychytala dokonce i v malé slevičce, takže jsem moc spokojená... Hondnocení nemá tento e-shop zrovna hezké, ale je jasné že hodnocení jde taky většinou napsat člověk který je naštvaný, a ti co jsou spokojeni to dále neřeší a nikam nepíší.. takže ačkoliv věřím že eshop má opravdu nějaké nedostatky, tak to nebude snad tak horké jako zde v recenzích ( i když chápu lidi kteří mají tuto špatnou zkušenost!) Pročítala jsem recenze ještě na portálu Vinted, a tam byly převážně kladnější.... Za sebe bych dala hvězdiček 5 protože můj nákup byl naprosto v pořádku, kvuli ostatním strhávám hvězdičku a dávám ****. Každopádně přístě objednám znovu. :) Hezký den a doufám že recenze pomohla.

Je mi jen líto lidí kteří to odnesli, ale věřím, že se eshop za ty léta lepší.

Iva P. před 3 lety
Doporučuji obchod

I přes spoustu negativních reakcí v recenzích obchodu objednána kabelka za 9 tisíc, zaplacena dopředu, musím obchod pochválit. Vynikající komunikace, dodání během týdne, kvalitní zboží. Zboží dorazilo perfektně zabalené, 100% originál.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic!!!!

Podvodníci z Polska Do posud mi nebyly navraceny peníze za zboží!!!!! Zaslali úplně jiné produkty, než byly objednány

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

V pondělí po práci objednáno, ve čtvrtek dopoledne doručeno. Vše došlo v pořádku, takže bez reklamace. Po prvním nákupu jsem spokijen a můžu doporučit.

Dencatrom 1234před 3 lety
Doporučuji obchod

Rychle dodání, krásné a kvalitní zboží. Určitě zase objednam

Nic

Vlaďka před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Hezké zboží, ale dost předražené. Na jiných eshopech se najde stejné zboží levněji.

Nefungující zpětná vazba. Po vrácení zboží , chybí komunikace, pokud se sami nezeptáte, info nedostanete. A to také čekáte. Ani po 14dnech od vrácení, žádná zpráva ani peníze. Akce na slevu , kterou nabízejí ,v košíku nakonec nelze uplatnit, na email odpovídaji zcestně. Doprava zdarma, kterou avízují , nefunguje, hezky si ji přičtete k platbě. Zrovnatak bezplatné vrácení zboží Výsměch zakazníkům. Dovolat se jim nedá.

Martina V.před 3 lety
Doporučuji obchod

Navzdory špatným recenzím jsem v eshopu objednala zboží, platila jsem předem přes paypal. Zásilka přišla do tří dnů (original, pěkné balení). Mezitím jsem provedla ještě jednu objednávku, jelikož jsem ale netrefila velikost, tak jsem ji druhý den zrušila (slečna na zákaznické lince by mohla být o trochu veselejší, ale nepříjemná nebyla). Následující den mi byly na paypal vrácené peníze připsány.

Kristýna Elsnerovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně nereagují, dovolat se jim nedá. Pošlete peníze a žádná informace, kdy zboží doruči. Po 3 neúspěšných telefonatech, ani po 13 min na lince se nikomu nedovolate. Pošlou potvrzení na email a když se chcete přihlásit a zkontrolovat objednávku ze stejného emailu, ukáže se Vam, že email neexistuje. Nejhorší zkušenost. Nikdy víc.

Mila Savelievapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Krásné zabalené zboží , už nakupuji podruhé a vše super

Mwelupřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vse

Ninahanakovaapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Před nákupem čtěte recenze, ať se nenapálíte, jako my ! Od samého začátku (od objednání) problémy. Nejdříve neskutečně dlouhá doba doručení, nikdo nekomunikoval, ale zboží nakonec dorazilo do Vánoc, tak OK. Ale pak to přišlo! Zboží nevyhovovalo obdarovanému, tak jsem na základě jejích obchodních podmínek postupovala na odstoupení od smlouvy, odeslala důkaz odeslání balíčku zpět na Gomez a dnes je to oněch 14 dní, do kdy mi měly být vráceny peníze za vrácené zboží a ..... NIC. Podotýkám, že dle pošty mám doklad o tom, že zásilka byla v pořádku doručena již v prosinci! Obchod si přivydělal dalších 2500,- podvodem. Co tak čtu níže, vydělávají takto běžně. NENAKUPUJTE ZDE !

ivini ivinipřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zaplatila jsem objednavku,prislo potvrzeni o platbe Za dve hodiny mi prislo z Gomez,ze objednavka byla stornovana,protoze nebyla udajne zaplacena Takze ted me ceka tahani se o 1600 Kc. Nikdy vic tento obchod!!!!

Iva D.před 4 lety
Doporučuji obchod

V tomto obchodě již druhá obj. a vše naprosto v pořádku. Zboží odpovídalo., perfektně zabaleno. Přiložena faktura a protokol na vrácení.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Doruceni zbozi trva strasne dlouho,nejsou schopni se ozvat za jakou dobu zbozi budu mit dorucene ,zbozi jezdi neznamo odkud ..

Seifertmichpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Objednal jsem si zbozi na Gomez.cz v hodnote 38534kc, obchod vsude nabizi pro nove zakazniky 10% slevu. Zaregistrovala jsem se dle instrukci, sleva mela prijit na email, ale nestalo se tak, zkousela jsem jiny zpusob uplatneni slevy, ale nic nefungovalo. Byla nedele, obchod Gomez nema zadnou podporu pro zakazniky behem vikendu, nezbyvalo nez dokoncit a uhradit objednavku. Napsala jsem do poznamky nacteni slevy zpetne a vysvetleni problemu s nemoznosti uplatnenim slevy. Gomez odpovedel ze slevu neposkytne, jedna se o klamani zakaznika, emailova komunikace byla neprofesionalni, nedozvedela jsem se ani termin dodani zbozi. Doporucuji se tomuto obchodu se sidlem v Polsku vyhnout! Kvalita zbozi casto neodpovida cenam, hodne veci vracim zpet a citim se jako podvedeny zakaznik, ktery nedostal deklarovanou slevu, ktera v mem pripade byla 3850kc.

Dančapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Velký výběr , kvalitní značkové , příznivé ceny,rychle dodání !

Všechno v pořádku !

Petrapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Rychlé doručení, pěkne zboží. Váhala jsem,zda z obchodu zboží zakoupit, ale dobírka mne přesvědčila.Zboží přišlo rychle a vypada jeste lépe nez jsem předpokládala

Platba

Online platby (PayPal, PayU, Raiffeisen banka)Platba kartou (American Express, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převod

Kontaktní údaje

Kategorie