Logo obchodu Gomez

Gomez

196 hodnocení

55 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Kristakubeckovapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Objednala jsem zboží 6.12. v hodnotě 1500 Kč, a hned jsem ho zaplatila kartou. Asi tři týdny se mi nedostalo žádné odezvy, pouze email s potvrzením objednávky. Když jsem po asi dvou týdnech napsala email na zákaznické centrum, přišla mi odezva, že objednávka z mě neznámého důvodu byla zrušena :) Objednávám z internetu celkem často, hlavně teď v době koronakrize jsem všechny dárky objednávala přes e-shopy a ještě nikdy se mi nestalo, že by byla objednávka zrušená. Nedoporučuju tento obchod nikomu, protože za ty nervy a čekání to opravdu nestojí!

Mísařová Žanetapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Zboží rychle dodáno, v perfektni kvalitě!!!

NIC

Skream 2před 4 lety
Doporučuji obchod

Opravdu nechápu negativní hodnocení tohoto obchodu. Vrácení zboží mi v pořádku vyřídili a do 7 dnů vrátili peníze (2 bundy Armani, které mi neseděly).

nic

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

N.E.D.O.P.O.R.U.Č.U.J.I. tento obchod !! Chtěla jsem vrátit zpět zakoupené věci, nesedí. Chtěla jsem využít jejich možnost odstoupení od obchodu,ale formulář o odstoupení nelze odeslat ! Po přečtení recenzí se mi to nechce posílat přes poštu, utratím dalších 150 korun za poštovné a jak to vypadá, peníze neuvidím... takže se mi doma válí věci, které časem pravděpodobně vyhodím....a peníze v pr...

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Výběr značkového zboží, které u nás není běžně dostupné, vstřícná komunikace obchodu, zboží vždy odpovídalo popisu a fotkám, vždy došel originál.

Delší dodací lhůta

Ani Babayanpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Již 2 měsíce nevrací reklamovanou částku. Na e-maily neodepisují. Telefony také nezvedají. Katastrofální přístup. Nedoporučuji.

Martina před 4 lety
Doporučuji obchod

Dala jsem e-shopu druhou šanci (první objednávka na Vánoce vůbec nepřišla) a teda musím říct, že se e-shop opravdu napravil. Krásné ceny, obrovský výběr, tak jsem to zkusila znovu..objednáno v neděli a ve čtvrtek doručeno, krásně zabalené, komunikace v pořádku a zboží 100% originál. Objednám zase, protože e-shop je opravdu vymakaný do detailů a zboží skvělé. Děkuji a těším se na další nákup.

Vůbec nic

Jindra Nohavicovapřed 4 lety
Doporučuji obchod

kvalitní zboží,rychlé zaslání

nic

Veronika S.před 4 lety
Doporučuji obchod

Objednávala jsem z obchodu poprvé. Objednala jsem si boty TH a tričko TH a zaplatila předem. Až o den později, jsem si přečetla recenze na eshop a popravdě jsem se zděsila po přečtení všech, většinou negativních recenzích. A říkala si, je to v háji... O co mile jsem byla překvapená, když zboží přišlo. Krásně zabalené a 100% originál. V krabici byl i formulář na vrácení, který naštěstí nebudu potřebovat, protože vše sedí jak má.

Zakovalupřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně nedoporučuji tento e-shop. Pokud nechcete přijít o své peníze, nenakupujte zde. Jejich přístup je až neskutečný. Přestože jsem u vrácení zboží postupovala podle jejich obchodních podmínek, příjezdu kurýra jsem se ani po dvou měsících slibování ze strany paní na zákaznickém servisu nedočkala. S tímto e-shopem je škoda ztrácet čas. Komunikovali jak se jim chtělo. Hromady slibů a nebyli schopni pro vrácení zboží udělat absolutně nic. Teď mi doma leží nepadnoucí oblečení v hodnotě 3000 Kč, které v životě neunosím. Jelikož jsem vše urgovala ihned podle jejich pravidel, budu se obracet na ČOI.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, kvalita zboží. Doporučuji!!

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Jednoznacne otresny pristup, nikdo nezveda telefony, neodpovida na fb ani email.. zkousel jsem co se dalo. 2 tydny nereaguji na vraceni. Jinak duvod vraceni byla nekvalitni mikina od La Martiny, a jako milovnik teto znacky kvalitu poznam.. tohle opravdu byl nejspise fake.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Recenze jsem nečetl a nakoupil asi za 50 000 Kč. Při vrácení zboží jsem narazil na recenze a trochu se děsil, jestli peníze dostanu zpět. Nakonec vše v pořádku, jak komunikace s českou infolinkou, tak vrácení peněz do 14 dnů od zaslání produktu nazpět. Nebál bych se tak nakoupit znovu. Psaním recenzí většinou čas neztrácím, ale jelikož se firma asi polepšila, tak ji za momentální přístup k doručování a vracení zboží chválím :). Díky

Mikiny od Armani Exchange mi přišli jako padělky .. nepadnoucí, neforemné laciné hadry .. samozřejmě ale nevím, jestli to padělky byly či jen zboží od této firmy je tak nekvalitní

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání (5 dnů), výborně zabaleno, připraveno odstoupení od smlouvy na samostatném papíře spolu u faktury, originální značkový produkt (Polo Ralph Lauren košile), GLS kurýr v pořádku. Navzdory negativním recenzím jsem váhal, ovšem zvolil jsem dobírkovou platbu a nákup značkové košile, kterou jsem kupoval jako již druhou (první mám z místního značkového kamenného obchodu) a měl jsem přesné srovnání originálu. Naprosto totožné, bez problémů. Dodání v pořádku a výborné zabalení. Pokud najdu v sortimentu cokoli budu někdy chtít, nakoupím znovu. Jen podotknu, že ačkoli je firma polská, zahájení kurýrního převozu jsem podle výkazu viděl z Jihlavy, tudíš je možné, že rychlost dodání napomohlo místní zásobování i v ČR - nevím :-)

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Boty Guess Dodání Padnou na nohu suprově Perfektně se v nich chodí

Kvalita Po 3 dnech nošení se odlupuje barva z bot. Jedna bota snad byla nějak použivaná jelikož byla odřená. Nechci posilat na reklamaci, bojim se že nedostanu penize zpět.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Zboží naprosto souhlasí a termín dodání rychly

Petrapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Kvalitní zboží. Vracela jsem z objednávky 2 položky a vše v pořádku, peníze vráceny za pár dní.

Vše v pořádku

Ester Glampřed 4 lety
Doporučuji obchod

Měla jsem obavu zboží objednat přes veškeré recenze... Avšak, zboží dorazilo během krátké doby na dobírku. Bohužel obuv mi neseděla, tak jsem absolvovala proces vrácení. Vše elektronicky a kurýr GLS si dle instrukcí obchodu pro zboží přijel. Vše proběhlo hladce a klidně si objednám znovu.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Zboží jsem objednala v pátek 5.6. a dorazilo 11.6.. což je pochopitelné když putovalo až ze zahraničí. V půlce objednávky jsem začala projíždět recenze a zjistila jsem, že se nejedná o český obchod, nýbrž Polský. Po přečtení všech recenzí mi bylo do pláče, že své boty nikdy neuvidím nebo že dorazí každá bota jinak velká. No obavy jsou pryč, krásné Tommy jeans espadrilky mám doma, sedí jako ulité a jsou originální. Balík došel krásně zabalený v krabici Gomez vyplněný vzduchovými polštářky. Nemám si na co stěžovat. Po mé zkušenosti bych obchod určitě doporučila.

Možná delší čekací doba.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Zbozi dorazilo krasne zabalene

Objednala jsem si espadrilky od Calvin Klain,boty neodpovidaji kvalite,kazda bota ma jiny rozmer, v jedne vlozka o dve cisla vetsi.Tyden urguji vymenu,ale bezuspesne.Obracim se na ceskou obchodni inspekci.Nedoporucuji,je mi lito ze jsem si nevybrala jinou firmu.

Platba

Online platby (PayPal, PayU, Raiffeisen banka)Platba kartou (American Express, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Bankovní převod

Kontaktní údaje

Kategorie