Logo obchodu lidl-shop.cz

lidl-shop.cz

1013 hodnocení

37 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Marcela Klímovápřed 2 dny
Nedoporučuji obchod

Dobrý večer,objednala jsem u Lidlu shop trekingovým batoh na dovolenou batoh nepřišel v pořádku. Díra na batohu velká jak kráva a při balení se toho nikdo asi nevšiml nebo to zkouší dál na lidi. A nejlepší bylo vyřizování reklamace kdy jsem poslala fotky poškozeného batohu na email hned 2.7. a až dneska 25.7. přišli peníze zpátky a nekonečná čekací doba na vyřízení a vrácení peněz. Tak na to že první objednávka u Lidl přes net a ještě v takovým stavu tak mě to tak odradilo že do Lidlu už nepůjdu ani pro rohlík. Tak pozor na to kde a od koho nakupujete.

Pavel Pešekpřed 3 dny
Doporučuji obchod, ale...

Rad v Lidlu nakupuju, nabidka zbozi je super.

Ale naprosto desny problem nastane, pokud je treba reklamace. Jejich logisticke centrum je des bes, vracel jsem balik, ktery jsem donesl do jejich obchodu. Nekde se to vymenilo za jiny balik. Vratili mi ho s oduvodnenim, ze neodpovida vecem na objednavce, ale kdyz prisel nazpatek, byl to jiny balik, s jinyma vecma, nez jsem vracel. Ale vysvetlit jim, ze ten balik je jiny, to byl des bes. A zamestnanci se vas 1000x dokola ptaji na veci, ktere maji v objednavce, jako ktere zbozi jsem vracel, a ktere jim 1000x znovu a znovu napisete, vyfotite, pak vas prehodi na kolegu a cele znovu. Hrozne, priserne, nekompetentni.

Terezska 1992před 8 dny
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Objednala jsem plastové dveře na nalepení na futra a poslali mi je celé rozříznuté a peníze nevrátili.

Veronika Majerovapřed 8 dny
Nedoporučuji obchod

Koupila jsem zahradní hadici smršťovací na 30 m. Hadice nevydržela ani jednu sezónu - praskla a pak už se díra jen zvětšovala. Při práci ležela jen na trávě a kachličkách. Nevěřte textům o kvalitě jejich výrobků. Jsou to vyhozené peníze. Reklamaci jsem ani nezkoušela už v minulosti jsem s ní měla špatnou zkušenost.

Petr Kumperapřed 18 dny
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání.

Objednané nářadí, konkrétně aku vrtací šroubovák Parkside PBSPA 12 D4, přišel poprvé s rozpečetěnou krabicí a velkou vůlí na hřídeli, zároveň s nefunkční baterií (to se může stát). Vráceno a objednáno znovu Tentokrát byla baterie OK, ale šroubovák přišel zabalen do igelitového pytlíku bez originální krabice. Navíc se mi zdá, že je to ten samý, co jsem zasílal zpět. Takže bohužel už nikdy tento typ zboží zde neobjednám.

Lula 987před 27 dny
Nedoporučuji obchod

Největší hnus obchodního řetězce.

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Je to “básnička” pro kamenný obchod. Když jsem se zastavila z nákupem na samoobsluhu tak platila stravenkovou kartou. Půlka se mi odečetla a zbytek chtěla jsem zaplatit hotové ( neočekávaná jsem ze nejde zaplatit drogerií stravenkovou k). Přišla paní parkrat zmačkla a zekla mi ze to nejde, nemůžu zbytek zaplatit, ani vrátit, proste nic. Jenom použit další kartu, kterou jsem neměla. Čekala vedoucího tak asi do 30 min. Mezi tím ještě na mě nadávala ze to hotové se ne platí (byla taková trohu drzá), měla jsem se před tím zeptat jak tu “kouzelnou” samoobslugu použit, možná i někomu zavolat ! ať mi přinesou kartu… Když vedoucí dorazil tak mi poradil ze bych poprosila zaplatit kartou někoho ze zákazníků !!! které taky stojí u pokladny, protože to nejde ani nákup zrušit. Tak když jste se zastavíte do Lidlu, budete na samoobsluze a náhodou něco omylem se pokazí, tak budete tam možná jako ja, cumět půl hodiny do počítače a ke konci jít k zákazníkům a žebrat zaplatit za svůj nákup cizi kartou! A pravděpodobně za to budou nadávat, možná ze bych před použití tohoto “chytrého stroje” vzaly si nějake školení.

Randulajiripřed měsícem
Doporučuji obchod

Rychlé dodání

Neochota zpětného

Registrovaný uživatelpřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Dobré ceny.

Doba odeslání je naprostá katastrofa! Vše uvedeno skladem, ale nenechte se mýlit, neobdržíte balík další den, ani za dva dny, protože balík je předávaný poště k doručení klidně jeden celý týden!! A pak ještě čekáte, než jej pošta doručí, takže budete rádi, pokud skladové zboží obdržíte do 14 dnů...

Milena Grogerovápřed měsícem
Nedoporučuji obchod

Nevim

Nářadí prodávané v tomto obchodě.Aku bez baterie.Takže se nedá hned použít.To je jako by jste si koupili auto bez kol. A museli by jste si je dokoupit.Nepochopitelné.!!!!

Jmeno Příjmenípřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Reklamace u dodavatele zboží. Něco, kdybychom převzal zboží a placení řešte prosím s mém zaměstnavatelem.

FRANTISEK CERMANpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Někdy dobrý poměr ceny výkon

Nefunguje reklamační protokol, stále píše chyba systému. když chtěji prodat, vše funguje skvěle. Pokud reklamujete - problém.

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Pokud nemáte problém, vše jakž takž funguje.

Naúčtivali mi o 200 Kč dražší objednávku, než jsem si udělala. Chtěla jsem uplatnit slevový kupón, hlídala jsem si ho, zadala, zkontrolovala a byl mi odečten z objednávky. Kvůli němu jsem svou původní objednávku zvětšila, abych jej mohla uplatnit. Však to je přece fajn, mít nějakou slevičku, říkala jsem si. Bohužel nastala nějaká chyba na jejich straně, kdy mi po dokončení objednávky nebyl uplatněn. Přesměrovalo mě to na online platbu a až při zaplacení jsem si všimla, že částka vůbec nesedí. Kupon se prostě nenačetl, i když jsem ho tam vypsala a zaklikla. Obrátila jsem se tedy poprvé po 8 letech, co v tomto eshopu pravidelně nakupuji, na zákaznickou linku. A to jsem opravdu narazila. Na email mi přišla úplně jiná odpověď, než jaký jsem zadávala dotaz. Poté jsem zkusila volat na zákaznickou linku a paní Malá mě obvinila, že si vymýšlím a že si takhle vymýšlet může úplně každý. Proč bych si vymýšlela, když ví přesně, kdy jsem objednávku udělala a že v té době ta slevová akce opravdu běžela? Dobře, paní Malá je arogantní a určitě to takto nefunguje, zkusím zavolat jinému operátorovi.. Přístup byk sice už fajn, ale pokud nemám důkaz ve formě screenu, neuznají mi to. Takže to se musí při nákupech dělat screen? Výborně. Za mě to byl jasný podvod, jak vylákat ze zákazníků větší objednávku. NEDOPORUČUJI. Když nakupujete bez problémů, je vše ok. Pokud máte problém, jako zákazník pro ně nejste důležití. Protože jsem přesvědčená, že se jednalo o chybu nebo klamání spotřebitele z jejich strany, obrátím se na ČOI. Nejde o 200 Kč, ale o princip, že se tohle nedělá.

Ludmila Vpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

V případě reklamace skoro nemožné, nikomu se nedovolal, na prodejnach nejsou ochotni a schopni toto řešit. Rozhodně nedoporučuji.

m.mosnickapřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoručili na adresu, která byla v objednávce.

Alexandra Jungpřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

rychlé objednání

jste li nespokojeni, máte smůlu, nikdo se s vámi nebaví, položí vám telefon a na maily reagují milionkrát opakovanými makry, že máte smůlu. Nadřízeného se nedovoláte, řadoví pracovníci problémy neřeší.

Martinapřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé objednání, ale tím to končí

Zboží mi doručovali 14 dní. Po několika urgencích Lidlu, České pošty, zase Lidlu jsem konečně obdržela zprávu, že mám balík uložený na poště. Dokonce mi v pátek volala paní z pošty. V pondělí jsem si tedy po 14 dnech neustálého přesvědčování, že dnes už OPRAVDU námi dostanu, disky na poštu a ejhle. Lidl si balík vyžádal zpět a ani se mi to neobtěžoval sdělit. Teprve až po napsání stížnosti na vedení nabraly věci spád a do druhého dne mi vrátili peníze. Lidl by měl změnit doručovací službě a hlavně by měl vysvětlit svým zaměstnancům na infikuje a WhatsApp chatu, že, když mají pracovní dobu do 18 hodin, tak dotaz zasláný v 16 hodin by měli ještě vyřídit

Lukáš Vlkpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

na shopu vše ok, to, co potřebuji, mají, s reklamacemi není problém

tragicky katastrofální doručení Českou poštou...balík opět nedorazil ani po šesti (!) dnech po převzetí do přepravy. Je mi líto, ale raději si připlatím jinde, kde zboží dostanu včas.

Petr .před 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží většinou kvalitní, výborný poměr cena/výkon

Doprava Českou poštou bez možnosti volby je katastrofa. Místo pokusu o dodání do bydliště nebo převozu do zvolené Balíkovny pošta klasicky nechává balíky na poště "z provozních důvodů". Toto už nebudu příště podstupovat.

Roman Jiříkpřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Tyjo, docela se divím při čtení těch recenzí. V Lidlshopu jsem objednával víckrát a vždy zboží dorazilo a bylo v pořádku. I vrácení nevyhovujícího proběhlo s bezplatným odesláním a peníze mi připsali zpět na účet. Za mě dobrá zkušenost. Recenze zde očividně dávají blbové nikloliv na samotný e-shop, ale na kamenné prodejny. Ano, ty jsou horší, ale zde je hodnocení e-shopu

Zatím žádné

Platba

Platba kartou (Master Card, VISA)Dobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje