Logo obchodu lidl-shop.cz

lidl-shop.cz

1016 hodnocení

37 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Veronika Lounovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Místo objednaného a zaplaceného plynového grilu mi byl zaslán paddleboard. Na zákaznické lince jsem se dozvěděla, že zboží, které jsem si řádně si objednala a zaplatila, již nemají skladem. !? Prostřednictvím PPL jsem jim paddleboard před více než týdnem zaslala zpět. Peníze mi ještě nevrátili, komunikace se zákaznickou linkou je naprosto tragická. Operátoři mají naučených několik frází, které opakují stále dokola a odvolávají se na systém. Na maily odpovídá jen automat. Velmi špatná zkušenost, nedoporučuji.

Denisa Ziacikovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno! zboží nedorazilo a peníze z5 vymáhám už delší dobu a nic ! Opravdu nespolehlivé slibují vám že zboží odeslali a na sledování zásilky už 2 týdny je poznámka odeslána data k dosud nedodané zásilce. Už nikdy více neobjednám !!!

jarmilakasikovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží vráceno před 14 dny, nereagují na mail, pravděpodobně se rozloučím s penězi za vrácené zboží. Zpětnou zásilku vyzvedl kurýr PPL a je pro Lidl vše vyřízené :-). Takže dostali mě naposledy !!!

tonypřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

lídl spolupracuje s českou poštou a to je velká katastrofa,rozhodně nedoporučuji 14 čekám na zásilku

Dendula 000před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží vráceno nyní je to již přes 3 týdny kdy mi nebyly vráceny peníze !! Na dotazy přes e-mail Nereaguji takže peníze už nejspíš neuvidim !!! Lidl už nikdy více !!!!!!!!

Blackhair 73před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Spatna kvalita materialu sekacky, po prvnim sekani prasklo kolecko. Mnoho zbytecnych starosti. Lidl neni mozne kontaktovat, nelze se telefonicky spojit s fyzickou osobou a na kontaktni formular nikdo neodpovi. Jiz nikdy bych v tomto obchode nic hodnotnejsiho nekoupil. Lidl shop je po teto zkusenosti pro me jednoznacne nejhorsim e-shopem, ve kterem jsem za posledni roky nakupoval.

stokl.ludek@seznam.czpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Kvalita veškerého zboží - čerstvost zeleniny a ovoce všeho druhu. V tom jste jednička s hvězdičkou.

Nic

Zdeněk Demkopřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednané zboží nedorazilo,obchod nereaguje,domluva žádná a není to prvně....nakupoval jsem naposled

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno.Zbozi jsme vtatili v květnu.Lidl dosud neposlal zpět tpeníze.Ze zákona má přitom lhůtu 14 dní.Jdu na policii.

Stepan Spřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Už mě nebaví řešit problémy při objednávání. Zákaznická podpora v podstatě neexistující, formuláře na webu nefunkční. Nyní již ani nelze vytvořit objednávka s dodáním přes PPL Marketing se snaží, ale výstupy jsou tragické.

Pajavanapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Již nic!!!!

Úplně všechno! Zboží otřesné kvality. Trekingové sandály vydrželi 2 nákupy do obchodu a to mají být boty na túry do kopců a hor. Podešev na patě se propadla a uvnitř je snad jen vzduch, žádné výztuhy! To i boty od Vietnamců vydrží déle.... Posláno zpět, zásilka se jim vrátila, dle Ppl, hned druhý den, ale z eshopu žádná odezva. Již je to 14 dní! Na infolince zaměstnávají idioty, co nic nevi, na email nereagují. Nejhorší e-shop na trhu!!!! Budu řešit přes ČOI!!!! Lidl již nikdy více!!!! Raději si připlatit a koupit jinde, kde je reklamace či vrácení bez problémů, např. Alza. Zboží na Alze vráceno a do druhého dne peníze zpět na účtu, včetně poplatku za dopravu.... Ale Lidl, to je jen reklama a navoněná bída!!!!! LIDL - JEDNIČKA VE VYCHCANOSTI!!!

Paul von Schidlopřed 3 lety
Doporučuji obchod

Co jsem objednal, došlo kdy mělo a fungovalo .Při jedné reklamaci přepojení přímo do Německa kde operátor mluvil slovensky ,takže snadná domluva a nový přístroj došel do 14 dnů. Shop použit 6x a jsem spokojen.

Abych se dovolat někomu živému ,musíte si vzít den dovolené.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží objednáno a zaplaceno bohužel předem,mail o odeslání,pošta ovšem zásilku ani nepřevzala...19.kvetna.Mailem řešeno několikrát,..že prý to postupují k řešení na příslušné oddělení,nic konkrétního se nedozvíte...Pak voláno na tel.linku...to samé,nic se nedozvíte,nikdo nic neřeší...tak hlavně že penize od ovce mají...dnes je 17/6....

marcela hájkovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávku vůbec neodeslali.

Lenka Kuzelkovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávka nedošla. Ani po upozornění.

3177před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem pilu. Přišla nabíječka + baterie. Místo zbytku( druhé části) přišla koupelnová skříňka. Místo omluvy a pokusu o vyřešení situace věčné stupidní emaily, které nic neřeší. Takhle se problémy neřeší. Když někdo přehodit štítky na zásilkach - stane se. Ale přiznat chybu, to se zřejmě nenosí. Takže čekám na penize( již několik týdnů.

Andyompřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Po vrácení nevyhovujícího zboží čekám již přes týden,kdy se zboží stále valí někde na skladu.... Po zavolání na infolinku, příšerná komunikace, kdy mi nakonec stejně oznámí, že mi nemohou podat informace protože to řeší nějaké oddělení....

Radim Kubapřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

cenu výrobku

Reklamace zboží, objednané led svítidlo vydrželo cca 8 měsíců od zakoupení. Operátorka na lidl lince sdělila, že nejlépe je svítidlo reklamovat přímo u Německého výrobce. Asi po 42 dnech uznali závadu, která byla neopravitelná a zaslali zpět peníze, které šly z Německého účtu, takže banka si naúčtovala poplatek za převod ve výši 100,- Kč.

tomáš pokornýpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží a proces reklamace. Zboží pod jednou objednávkou dorazilo na 2x, ale budiž. Objenávkou byly 2 pánve, z nichž jedna (GSW Multifunkcní wok pánev) po cca 3 - 5 použitích zkorodovala na povrchu (celá vnitřní strana pokrytá oranžovým téměř nesmytelným povlakem. Výsledkem procesu reklamace, který trval několik měsíců, byla odpověď: "Dodavatel bohužel reklamaci neuznal, jelikož dle vyjádření dodavatele byla pánev přehřívána, tudíž se nejdná o výrobní vadu." Pánev jsem používal na indukčním sporáku a nikdy ne na plný výkon (ale i kdyby, tak na stránkách prodejce ani výrobcem nebylo uvedeno žádné omezení). Zároveň je na stránkách uvedeno: "Pro všechny typy sporáků včetně indukčních". Předpokládám tedy, že pánev nebyla určena pro tepelnou úpravu pokrmů, a doporučil bych tedy uvést do popisu výrobku že se jedná o pánev určenou pro míchání salátů za studena, případně, že se jedná o kvalitní velkou mísu na zmrzlinu ze slitiny. Pokud to takto je i v případě ostatních nabízených výrobků, bál bych se používat např. matrace na spaní, protože by pak mohly být po pár týdnech proležené v důsledku ležení na matracích.

BMWMPOWERpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost odeslání a doručení! Nikdy jsem nečekal víc jak 3 dny!!!

Nic

Platba

Platba kartou (Master Card, VISA)Dobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie