Logo obchodu lidl-shop.cz

lidl-shop.cz

1016 hodnocení

37 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Vladimir Masek Vmpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

1) Nekvalitní zákaznická podpora - nekonečná smyčka zákaznického formuláře, který vám nepomůže a pouze vám zvedne tlak 2) Několikrát po sobě se mi stalo, že zboží bylo poškozené, či nekvalitní 3) Vrácení peněz jsem se nedočkal a nebylo kde se dovolat pomoci ze strany LIDL 4) I kdyby prodávala společnost LIDL zlatý cihly za korunu, této společnosti již nevěřím a ať mi upadnou ruce, jestli si v této společnosti ještě někdy něco zakoupím. 5) tuto informaci/moji zkušenost se budu snažit šířit, jak jen to bude možné.

Irena Č.před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Lidl e-shop neprezentuje základní informaci, že nevystaví fakturu na firmu. Pozor na nákupy na IČ, nedomluvíte se s nimi

vaclav vojtapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Vadnou stolní pilu jsem s odstoupením od smlouvy předal 22.12 odpoledne přepravci PPL. Dne 29.12 mně došel e-mail, že zboží bylo doručeno, a abych sdělil číslo účtu, kam mně budou (zpravidla) do sedmi dnů zaslány peníze. To jsem udělal obratem. Dne 31. 12 byly peníze na účtu !! Za mě jednička !

Zatím nic. Snad jen, že byla pila vadná, ale za to prodejce nemůže.

Luciepřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Z eshopu jsem zakoupila zastrihavac vlasu ktery byl jako darek k vanocum , schvalne jsem nechtela rozdelavat krabicku aby bylo zbozi originalne zabalene , bohuzel jsem si to mela zkontrolovat , po vanocich prisel sok , kdyz pritel rozbalil z papiru tak zjistil , ze je krabicka roztrzena a zastrihavac pouzity ! Jeste v nem byli neci chlupy , peknej hnus

Michalmoravec 22před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Pochválit mohu fungování obchodu před deseti lety. Co obchod přešel na polské zboží je to katastrofa a jde o zdraví.

Dne 23.12.jsem si koupil půlku chlazeného kapra. Po vybalení na Štědrý den kapr zapáchal hnilobou velmi silně. Lidl mi tímto zkazil vánoce. Nikdy nezapomenu a nachystám lidlu také překvapení.

miroslav bielskypřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

V tomto případě nic.

Zboží (PARKSIDE Soustruh PDM 600 A1) dorazilo se zpožděním a jestě k tomu byl použitý. Už přelepená krabice věstila něco nekalého a po otevření jsem zjistil, že soustruh někdo použil a vrátil. Jestli funguje jsem neměl chuť zkoušet a ani jsem ho nevybalil. Okamžitě jsem ho vrátil a od Lidlu už nikdy nic. Nehorázné co na zakazníka dovolí.

Vendula Drapakovapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Ceny, rychlost dodání i v tomto období

Zatím nic

Radek Bartošpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Pozor všem firmám, na lidlshopu nejde nakoupit na IČO, takto mi odpověděli: Není možné do faktury zahrnout IČO nebo DIČO společnosti, jelikož spotřební výrobky nabízené na lidl-shop.cz jsou určené k prodeji koncovým zákazníkům ke konečné spotřebě. Prodej zboží je tedy určen zákazníkům, kteří nakupují mimo svoji podnikatelskou činnost nebo výkon svého povolání. Děkujeme za pochopení.

František Pruškapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Pouze milé operátorky, které ale nic nemohou. Vše ostatní hodnotím negativně.

Zboží jsem objednal, zaplatil a nic. Ani po písemné i telefonické urgenci nic. Jen samé plané řeči. A kontakt na odpovědné osoby žádný. Lídl shop už nikdy.

Mi Urbanovapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nevrácení peněz za zboží. Obávám se ,že tady po přečtení ,že i já nedostanu peníze zpátky. Zboží jsem odnesla do prodejny,PPL, kde mi potvrdili převzetí zboží. Nyní po týdnu mi Lidl píše, že neevidují žádnou předešlou objednávku, platbu, a nyní, že neobdrželi ani vrácené zboží. Zaráží mě skutečnost, že všechny náležitosti o objednání zboží, platby a vráceného zboží mi stále posílají o neexistenci objednávky . Všechny materiály budu v pondělí předávat k vyšetření,tohle není normální.

Jeffli 123před 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zbozi neni skladem!!!! Termin dodání

Dita Míčovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

akční zboží není k dispozici,neochota !!!

Šemorovápřed 4 lety
Doporučuji obchod

Byla jsem velmi spokojena se vším, co jsem objednala. Objednala jsem oblečení - leginy, svetr, trika, těhotenské šaty - ty byly luxusní a boty. Nechápu ty stížnosti a negativní komentáře, co tu všichni píší. Lídl vychází vstříc a nikdy jsem se nesetkala s nějakým problémem. Lidi si to sami přivolávají svou nespokojeností! A nebo, že by komentáře psala konkurence? I to je možné. Lídl určitě doporučuju.

Zklamalo mě pouze to, že legíny se mi brzy prodřely (nosila jsem je ale stále) a jedna bota se trochu rozpadla (díra), se vším ostatním jsem byla spokojena a přesto Lídl doporučuji! Ne vždy je každé oblečení na vždy, že jo. ;)

Pavel Šantavýpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

přehledný výběr zboží na eshopu

neochota vrátit ve slíbeném termínu peníze při odstoupení od smlouvy. Na maily odpoví jen robot, na bezplatné lince není operátorka , ale jen nahraná strojová komunikace. V LIDL-shop nenakupovat !!.

Vydrapřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

dobré ceny pěkný výběr zboží

Zboží nebylo zabalené originální krabice polepená nálepkama a popsaná fixkou tak že uplně znehodnocena dat to tak pod stromeček!!!!!!!!! Zboží po 14 dní nebylo doručeno domu!!!Začal jsem patrat kde je a našel jsem ho na poště a že byl poškozený obal(rozlepeno a natrženo)tak mi to ani nedoručovali a poslali by to zpět-Nikdo mě o tom neinformoval za mě veliké zklamaní s tímto E shopem.!!!!

Smax 7před 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Kvalita zboží. Cena.

Komunikace. Délka zpracování objednávky. Výběr dopravy.

Katka Mošťkovápřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Objednám věc, kde píšou, že jsou dva kusy, přijde mi jeden, volám na linku, že přišel jen jeden, dostanu omluvu, zboží mám vrátit a objednat znovu, paní mě ujišťuje, že už přijdou 2ks. Znovu přijde jeden kus, znovu volám že přišel jeden a na internetu uvádí dva, tak mi paní řekne, že to prověří a ozve se mi, a pak se mi nikdo neozve a informace o 2ks zmizí z eshopu. Teď se na linku nemůžu dovolat. A není to jediný kiks. Došly mi špatné šaty, dvoje pánské boty se do měsíce začaly rozlepovat, repráky mi 2 po sobě došly bez kabelu... začíná mi docházet trpělivost.

Vrsan Honzapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jednaní a podminky obchodu

Ma Rybapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Ochota, kvalita a rozumné ceny.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Objednané zboží nedorazilo. E-mail přišel, ze se omlouvaji, ze je výrobek nedostupný? Proc stale je výrobek v nabídce, kdyz jej nemaji? Jeste jsem se s tímto nesetkala, abych se dozvěděla po objednání a několika dnech teprve, ze výrobek neni dostupný!!!

Platba

Platba kartou (Master Card, VISA)Dobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

PPL ParcelShop

Kontaktní údaje

Kategorie