Logo obchodu Erikafashion.cz

Erikafashion.cz

123 hodnocení

56 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Leona Benešovápřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Hezky fotky

Nekvalitní oblečení. Údajně přeprodej z tržnice SAPA. Na Googlu má vyplé recenze, to mluví ta vše.

Spatova Veronikapřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

žádné

Ze zboží jsem velmi zklamaná,přestože jsem obchodu dala šanci několikrát. Prezentují se velmi honosně,ovšem fotografie produktů neodpovídají reálu ani přibližně. Vše tomu dodá korunu sama firma,která mou negativní recenzi ihned pod příspěvkem smazala,ačkoliv nebyla nijak urážející či hrubá,po opětovném napsání jsem byla projistotu zablokována uplně. Toto jejich chování mě asi vyděsilo víc než sám vzhled paní majitelky, která se všude po sítích prezentuje jako velice empatická,fér upřímná osoba,což mi ale trošičku nekoresponduje s tou neschopností postavit se tedy rozumně k nespokojenosti zakazníků a nějak ji řešit. Takže za mě asi jakože navrch huj,vespod fuj

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC

Na E-shopu jsem zakoupila šaty Béžové dlouhé elegantní šaty JOELLIAN. Otřes....Foto výrobku absolutně neodpovídá reálnému produktu. Šaty vypadají jako z Aliexpressu. S tím rozdílem, že na tomto E-shopu zaplatíte 4x tolik. Střih je katastrofální, materiál také. Jsem strašně zklamaná. Šaty jsem kupovala na svatbu a styděla bych se toto obléct... už nikdy na tomhle webu nenakoupím... Je mi líto, že jsem si nepřečetla recenze před nákupem. Moje chyba....

Devil Angel 5před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Minuly rok jsem si koupila saty na svatbu, barva otresna, po jednom noseni potrhane. Dala jsem druhou sanci a koupila jsem si bundu za 1999. Bunda ma na sobe vysacku Flamant rose a bundy z tohoto obchodu stoji do 1000kc. Jsem zklamaná a uz zde nenakoupim.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Kupovala jsem si sukni a bohužel musím říci, že materiál není moc dobrý. U pásku se trhaji nitě. Znovu bych zde nenakupovala ..

Banacka Miloslavapřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Hodně věcí jsem nakoupila v eshopu, zboží je kvalitní dobře ušité prostě parádní nakupuji i boty jsem velice spokojená o s komunikací obchodu vždy laskavý přístup nic není problém.

Žádné.

Kosturak Ivanpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nič

To nie je oblečenie, ale handry na utieranie prachu.Otrasný strih, príšerná kvalita materiálu.Este majú tri dni na vrátenie penazí.

Jana Valentapřed rokem
Doporučuji obchod

Rychle dodanie, krasne zabalene. Saty, ktore som si objednala vyzeraju presne, ako na stranke, su krasne, kvalitne, vyborne sedia.

Ziadne

Alenakrajcovapřed rokem
Doporučuji obchod

Objednala jsem již dvoje šaty. Již několikátá objednávka. Vždy rychlé dodání, krásně zabaleno. Super komunikace. Zboží super, jsem moc spokojená. Doporučuji všem.

Žádné nejsou.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Krásné kvalitní zboží, šaty i boty odpovídají fotkám i popisu.Vše sedí jako ulité.Komunikace na výbornou.Doporučuji

Elida ELIDApřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žádné

Šílené a předražené hadry. Byla jsem úplně v šoku, co mi přišlo. Na fotce vše krásné, realita je bohužel děsivá. Tohle bych se styděla prodávat!!!! Nikdy více !!!!!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Některé kousky krásné, ale teď v novinkách nabízejí šaty - přes 1.tis kč a buhužel opět kupované v Sapě, tam cena 390 Kč. Co k tomu dodat, strašně předražené

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žádné

Zakoupeny dvoje šaty, obojí tragédie. Neforemné, velké. Materiál příšerný, jak z tržnice. Na fotkách vypadá oblečení pěkné ale ve skutečnosti budete zklamané

Brandy před rokem
Nedoporučuji obchod

nic

PODVOD! NEKUPOVAT NIC! Paní ze sebe dělá dělá úspěšnou podnikatelku chytrou jak rádio, přitom prodává nekvalitní věci od vietnamců z tržnice za několikanásobnou cenu , kolikrát ještě špinavé, děravé a podobně! Hlavně, že radí jak rozjet byznys! A to nemluvím o těch vtíravých reklamách! Tfuj!

Kristýna Klečatskápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žádné

Přeprodej šatů od Vietnamců s přirážkou minimálně 1000,- Podvodný obchod Stejné šaty - odpovídal i štítek na šatech zakoupeny ve Vietnamském obchodě o 1000,- méně

Kristynapersinovakauckapřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé doručení.

Bohužel jsem objednala šaty, které jsou naskrz průhledné. Napsala jsem i komentář pod instagramový příspěvem Erika Fashion. Hned smazaný. Myslím, že by nakupující měli vědět co na kvalitu říkají zákaznice, které již šaty nakoupily! Bohužel materiály neodpovídají cenám.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

ABSOLUTNĚ NIC

Katastrofa! Kvalita šílená, i z cedulek je vidno, že se jedná o zboží od Vietnamců! Šílené materiály, oblečení vůbec nesedí tak jak se zdá na instagramu, vše průhledné, párající se látka… Objednala jsem z e-shopu a když jsem zboží vyzvedávala na prodejně, rychle jsem čapla ještě po jedněch šatech (sháním jako družička na svatbu) s tím, že jsem se ještě ujišťovala, jestli mohu vše na prodejně VRÁTIT (ne vyměnit). Nedá se u shopu moc parkovat, stáli jsme tam dost špatně jen na výstražných, tudíž jsem je nemohla zkusit. Ani jedny šaty tedy samozřejmě neseděly, vycpávky v šatech byly pomačkané, že byly vytvarované do šíleného tvaru a také v té vycpávce bylo “něco”, co vypadalo jako nějaký cucek a bylo to samozřejmě dost vidět. Vše jsem včera jela vrátit na pobočku, nicméně co se nestalo… bylo mi řečeno, že za šaty, které jsem si koupila na pobočce mi nevrátí peníze, ale dají mi pouze VOUCHER! Byla jsem v šoku. Takže když jsem se ujišťovala a koupila rychle šaty jen proto, že tam nebylo kde parkovat, tak mi řekli že zboží lze VRÁTIT. A pak najednou vlastně mi řeknout, že NEVRACÍ PENÍZE. Je to vše nechutný fake a ta opálená majitelka s krátkými vlasy co prezentuje svůj e-shop jako nějaký luxusní by se měla opravdu stydět

Ivuššška.. Doubkovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žádné

3 objednávky- triko flekate,saty rozparane a teplaky také rozparane. Nikdy více.

Martina Svobodovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Hrozná kvalita zboží, vše vráceno a negativní komentáře mažou…Nedoporučuji !!!!!

Aneta Filipovska 0000před rokem
Nedoporučuji obchod

NIC

Oblečení dorazilo flekaté, kvalita zboží příšerná!

Doprava

GLSZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

Vlastní místaZásilkovna

Kontaktní údaje

Kategorie