K

Krytoland

462 hodnocení

24 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Vlasta Trampeškovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

objednala jsem si kryt na mobil,poslali mi e meilem,že výrobce ten typ už nevyrábí,abych si objedala jiný,poslala jsem jim e meil s novou objednávkou,a je to měsíc a...nic

Michal Spickapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Zaplatil jsem předem, zboží nedodali, přestali komunikovat

Jana M.před 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Objednala jsem si u tohoto e shopu cyklistický dres , zaplatila předem. Po dodání se ukázalo, že je mi malý. Odstoupila jsem od smlouvy . Peníze zpět přišly po 2 urgencich. Již bych u nich nenakupovala.

E shop komunikuje velmi sporadicky.

Rybackova Martinapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Chválím dopravu do 3 dnů, balíček přišel v pohodě

Nezklamalo mě nic

Karelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Podnikání takového eshopu je bohužel umožněno naší důvěřivostí a zákony nyší krásné země, do které se stěhují různí chytráci z Východu a Balkánu, kteří nikdy poctivě nepracovali a jejich krédem je jen se přiživovat někteří (netvrdím, že se to týká všech, ale o těch poctivých a pracovitých ví jen jejich okolí) zde něchtějí poctivě tvořit, ale snadno krást a podvádět. Je pozoruhodné, jak rychle se tito jedinci dokáží adaptovat na nedokonalost našich zákonných norem a jak velmi rychle je umějí využít. Je obtížné tento eshop a jeho jednatelku a majitelku zákonným způsobem postihnout, a porušení zákona musí být prokázáno a dokázáno. Možná by stálo za úvahu řešit věc stéjně jako to dělají v zemi, ze které pochází paní jednatelka, asi by se nedivila, protože ona dobře ví jak se to u nich doma řeší. Hranice pro naplnění skutkové podstaty Trestného činu" Bezduvodné obohacení nebo Podvod" je 10 000,-Kč, což znamená, že se musí na policii dostavit dostatek lidí, kdy se mohou dostavit v místě bydliště a na policii sdělit, že je to oznámeno také jinde. Policie tyto případy sloučí na jedno místo, na jedno oddělení, a když sečtená škoda bude 10 001,-Kč, pak to bude šetřeno a kvalifikováno jako trestný čin. Toto je jedna z možností jak docílit nějakého postupu od policie. V případě menší škody je to jen přestupek (v tomto případě zde postup police nebudu popisovat, to si musí každý zjistit na policii sám). Prokázat úmyslné podvodné jednání by mohlo být možné z důvodu toho, že obchod nekomunikuje, neodpovídá na dotazy a nevystavuje doklady na přijaté platby. Další možností je zaslat písemný podnět Finančnímu úřadu, měli by u tohoto subjektu udělat kontrolu. Zde je ale nutno vědět jednu věc, v Praze je registrováno nejvíce pochybných a podvodných společností záměrně, protože je veřejným tajemstvím, že Finanční úřad nemá možnost všechny zkontrolovat, proto se v Praze některým dobře žije a krade. Nebo je zde jiná možnost, ve větším počtu navštívit paní buharskou jednatelku doma v Praze, a tam se jí na vše zeptat. Její jméno a adresa bydliště je na stránkách justice, cz a také adresa (stačí zadat IČO). Takže všem nešťastníkům přeji dobré pořízení.

Marie Krobovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nikdo nekomunikuje a zboží ani po měsíci nemám. Zde už si nic nekoupím a druhým to ani nedoporučuji.

Kozorozka 68před 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Velkou a širokou nabídku i pro starší typy telefonu

Na zboží jsem čekala dlouho,ale mají to v informacích,že to může trvat až 60 prac.dni

radka zavorkovapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

na krycí sklíčko jsme čekali dva měsíce a přišlo bez návodu telefon neberou a na e-mail neodpovídají

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

zbozi pekne.Obal se mi libil.Ale to je tak vse.

Objednane 3 ks zbozi.Vedela jsem ze muzu cekat az 60 dni ,maji to tam napsane ,tak jsem s tim pocitala.Doslo to do mesice .Misto tri mi vsak dorazili jen 2 balicky.Treti nikde.Cekala jsem urcite dalsi mesic .A pote jsem je kontaktovala mailem.Trvalo minimalne tyden nez mi napsali at jeste pockam ze to dojde a ze se omlouvaji.Dalsi cekani.Tak jsem psala dalsi mail ze chci vyridit reklamaci a vratit penize.Dalsi cekani na odpoved.Tyden.Vyplnila jsem formular a nafoceny ho poslala zpet.Zase nic.Po par mailech jestli by mi mohli odepsat napsali ze mam poslat ofoceny formular :-D tak pisu ze jsem ho jiz posilala a ze mi neprisla zadna odpoved..mezitim jsem formular poslala i na uvedenou adresu pro reklamaci,utratila postovne za dopis ,ktery se mi ale vratil s tim,ze na adrese zadna firma nesidli..Tak jsem je na to upozornila,napsali ze uz mou reklamaci predali nekam k vyrizeni.Po dalsim tydnu cekani mam penize konecne zpet.Takze ztraceny cas,nervy,penize za postovne.Ale nenechejte jim to.Tohle se nesmi stavat.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Měsíc po zaplacení dorazilo rozbité tvrzené sklo

Václav Vlčekpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Dodání dvou věcí ze tří

Přístup k odpovědím na mail, nekomunikují, telefon jen pro randu králíkům, ale co by jsme chtěli, když tady v Čechách podniká každý podvodník.

Alena M.před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Katastrofa a tragédie, nic si od nich nekupujte, vyberou prachy a zboží v nedohlednu. Někdo by měl takové podnikání zarazit!!!!!!!

Dreams Manpřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Kladnou komunikaci a vrácení peněz.

Že dlouho čekáte

Eva B před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Katastrofa...., zaplaceno, kryt nikde, již druhý měsíc, ale jak vidím, je to zřejmě u této firmy normální,...čínský obchod, není se čemu divit!!!No, z Číny k nám chodí samé lepší věci!!!!

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

4 měsíce a zboží nedorazilo, komunikace žádná

Evappřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zbozi objednano 5.7.2020, z 5 kusu dorazili 3, podivne zabalene, nepadnouci. Reklamuji u banky. Nashle!

Joska Sumberapřed 4 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zboží dorazilo v pořádku.

Delší dodací lhůta(3 měsíce).

Dan Ulcakpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Přístup a komunikace, zboží jsem zaplatil. Potvrzení objednávky nepřišlo žádné. Nekomunikují, nejspíš jsem vyhodil peníze. Už bych u nich nic nekoupil.

Daniel 118před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nič. Z ich straní to bola zlodejina. Objednával som obal na mobil a ochrane sklo. Obal neprišiel vôbec a ochrane sklo nebolo podlá objednávky. Na telefón nereagujú a ani na email.

Všetko, takéto jednanie som ešte nezažil. Divím sa že to niekto už nerieši súdnou žalobou.

Radim Zhorelapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

bohužel nic, vše bylo špatně, banda zlodějů

všechno, komunikace katastrofa, neznají ani své obchodní podmínky, zpětná vazba až po několika urgencích, zboží objednáno již skoro 3 měsíce a stále ho nemám, prachy v pr...