K

Krytoland

462 hodnocení

24 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Venca před 2 lety
Doporučuji obchod

Další obchod s převážně zápornými, odrazujícími recenzemi, kterému nemám co vytknout (zřejmě to píše konkurence). V pondělí jsem objednal, zaplatil kartou předem a ve středu už jsem měl telefon v novém krytu. O celém průběhu objednávky, mi chodili info do mailu.

Bohy před 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

+ Transmiter zatím funguje ,uvidíme časem . + Ryhlé dodání +Kryt co přišel na telefon je pěkný ,odpovídá fotkám uvidíme co vydrží.

Magnetický držák na telefon vůbec nedrží (slabé magnety )

Hh 38před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Kryt absolutně neodpovídá zboží z fotografie a ten zápach je neskutečný. Dále ochranné sklo prasklo již při aplikaci. Vyhozené peníze.

Denisa Hajičkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Prostě hrůza, objednala jsem si u nich. Za pět dní se mi obrázek na krytu začal odlepovat. Potom mi spadl na zem, a byl prasklý celý kryt. Tak jsme jim napsala. A poslala i fotku. A oni napsali že je to moje chyba. A nechtěli mi vrátit peníze. No prostě hrůza už tam nikdy neobjednám.

Makulamartin 06před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychle dodání

Objednala jsem pouzdro s vlastním motivem byla jsem nadšená myslela jsem si že vydrží dlouho no a po prvním pádu prasklé sklo a je v koši :(

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Doručení v termínu

Kvalita provedení pouzdra je otřesná.

Petra Prokopovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Pouzdro přišlo. Vše sedí. Ale problém je v tom,že neskutečně smrdí. Jako salám,čabajka,nebo něco podobného. Hrůza. Vůbec to nevyprchává.

Ehrenberger Nikolpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem dřív než jsem se podívala na recenze ale žádný problém nenastal. Vše ok

Jana Zelezovovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednávka Česká pošta poslala zpátky, protože dostali nejspíš špatnou adresu, obchod jsem mailem kontaktovala, jestli tedy pošlou objednávku zpět když ji mám zaplacenou,komunikace z jejich strany katastrofální a arogantní..nakonec mi bylo řečeno,že pošlou zpět na moji adresu a evidentně nic,nemám kryt ani peníze... Nedoporučuji

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Kryt na mobil za cca 450 Kč a ten smrad. Hrůza.. Nedá se ho nijak zbavit

Jana Petrapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Kryt na telefon sice přišel brzy, ale bez výřezu, ačkoliv obchod tvrdí, že obaly jsou pouze ilustrační a všecky výřezy pasují. Poté, co odmítli reklamaci, po mě chtěli kladné hodnoceni se slibem, že "pak to nějak uděláme". Takže rozhodně nedoporučuji nakupovat v tomto obchodě, když ani nejsou schopni odeslat správné zboží.

Jakub Klištinecpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlá doprava

Objednal jsem si 3 kryty,sklo a Power banku. Power banka,sklo a 2 kryty na Samsung dorazily,ale jeden kryt nedorazil vůbec a další byl vyměněn za jiný. Volal jsem tam asi tak 15x a psal jsem i email,ale žádná odezva. Nedoporučuji!!!

Libas 95před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Čas dodání objednávky

Kvalita ochranného skla. Objednaný dvě skla na různé telefony, avšak ani jedno není na daný telefon kompatibilní.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé dodání.

Přišlo mi že těch objednávek dvě špatně.

Kikina Pavlikpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Skvělá a rychlá komunikace obchodu se zákazníkem. Vždy tady najdu všechno co potřebuji pro sebe i pro své děti a nenašel jsem lepší obchod. Už jsem zde nakoupil vícekrát a jsem opravdu velice Spokojený zákazník.

Škoda že obchod nespolupracuje se zásilkovnou, protože Česká pošta tento skvělý počin brzdí.

S Kisspřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží bylo zaplaceno na účet a v Balíkovne opět chtali zaplatit.. Reklamace byla vykomunikována s oddúvodnením že nejsou povinní kontrolovat platby a párovat se sbožim...

Daniel Vojnapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

všechno ostatní průměr

na obrázku vypadaly barvy sytější, lepší... v reálu jdou vidět na obalu jakési "čáry", pravděpodobně z ne moc kvalitní fotografie za 250kč seženete mnohem lepší kryty někde jinde nenakoupil bych znovu

Dana Mikespřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Flipove pouzdro mi prislo vo vnutri roztrhnute...a ochranne sklo mi nepasuje na telefon,je mensie.... absolutne nedoporucujem tento obchod. Skoda, ze som si skor neprecitala recenzie, zbytocne vyhodene peniaze....

Jaromír Paluskapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Poslali mi jine zbozi neberou telefon,neodpovi na email,uz to trva tyden!!!!!katastrofalni jednani

Lenka Smolovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Nejvíce jsem byla spokojená s telefonatem od paní z Krytolandu, která mě kontaktovala, zda byl můj záměr objednávky krytu a skla, který se neschodoval s typem telefonu. Perfektní přístup, rychlá objednávka. Velmi doporučuji.