K

Krytoland

462 hodnocení

24 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Dodání bylo bleskové a kryt na mobil s vlastní foto je perfektní

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Řešit problém.

I přes správný model ochraného skla uvedeného na obalu sklo nesedělo a bylo na jiný tel., což mě překvapilo. Obdržel jsem zpět své peníze a obchod se k problému postavil čelem.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Žádná komunikace,žádné potvrzení objednávky prostě nic. Už jsou to 4 dny od objednání a nemám ani obal,ani peníze..

Krulovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Asi nic

- Flipová pouzdra děs. - Na stránkách při výběru vypadají hezky, ale příjde hrůza, co se obrázku jen vzdáleně podobá. - Neskutečně páchnou nějakou chemikálií

Natálie před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Objednala jsem si v tomto obchodu kryt na Huawei y6 prime 2018, místo obalu mi přišlo tvrzené sklo, napsala jsem jim email, že bych chtěla zboží vyměnit, poslali mi tedy nové zboží s údajným obalem s prosbou, ať sklo pošlu zpátky. No, obal mi sice přišel, ale na jiný model telefonu + divně zapáchá, hodně chemie, řekla bych. Zítra posílám obojí zpět a jsem zvědavá, co s tím budou dělat. Každopádně nikomu nedoporučuju nakupovat v tomto obchodě.

Horak Milosekpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Dobrý den, zboží jsem obdržel během 24. hodin, takže velká spokojenost, vše přišlo dle objednání. Můžu jen doporučit. Chtěl bych ještě dodat, že veškerá komunikace byla nadprůměrná. Horák Miloslav.

Jana Benediktovápřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé dodání

Objednala jsem kryt s vlastním motivem. Vše je krásné, kryt pevný ale bohužel přes něj nejde ani platit ani nabíjet telefon. Na stránkách Krytolandu nepíší že toto nebude fungovat. Kryt nebyl zrovna levný a leží ve skříni.

Zdenka Jarolimova před 2 lety
Doporučuji obchod

Za mě spokojenost, zboží dorazilo čtvrtý den a naprosto v pořádku.Objednavala jsem dva kryty na telefon a zboží odpovídalo i vyobrazení, které mají na svých stránkách.

Snad jen to, že nedali informaci v jakém stádiu se objednávka nachází,jako to dělají v jinych e-shopech.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

rychlost

-úroveň webových stránek - neuvedeny detailně typy mobilů na které daný kryt či sklo pasují -do objednávky nelze zadat dotaz, či požadavek na prověření vhodnosti k typu telefonu V reakci na potvrzení objednávky z e-shopu jsem obratem zaslal dotaz na ověření vhodnosti na naše telefony (včetně přesného typu našich mobilů). Odpověděli formou printscreenu stránky s mojí objednávkou, žádný komentář, prostě nic, co by mělo naznačovat špatný výběr skla. Když jsem to zjistil a napsal mail, reakce byla, že posílali printscreen... Objednával jsem 3 kryty a dvě skla a jedno ze skel nesedělo. Ostatní se mi naštěstí povedlo vybrat a dokonce seděly. Nějakou pomoc od nich nečekejte. Nákup nedoporučuji.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Rychlost dodání.

Poškozený silikonový pásek k chytrým hodinkám, nejde nasadit. Chtěla jsem si objednat jiný, ale není v nabídce. Tak nevím, co mám dělat.

Jirkr Hřebíkpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Banda lumpů. Zboží zaplaceno, ale nedorazilo. Pošta vratila protože udělala chybu. Potom pošta nezastihla adresáta a už druhý týden čekají na vrácení zasilky. Zboží u vás objednané a zaplacené samozřejmě nedorazilo a už s tím ani nepočítám. Vaše obchodní praktiky jsou ubohé. Částkou kterou jsem vám zaplatil za nedoručené zboží se ZALKNĚTE.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

8.1.objednáno,dnes mame 17.1.a stále nic,komunikace žádná.A to proběhla platba předem.

Jana Muhlhandlovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zakoupila jsem kryt-premium a přišel ve velmi špatném stavu! Zadní strana se odlepuje a kryt vypadá jinak než na obrázku!!

Jana Digituspřed 3 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem 3 pouzdra a sklo na telefon. Zboží dorazilo po 3 dnech od objednávky. Vše sedí jak má, s kvalitou všeho jsem spokojená. Bála jsem se po přečtení recenzí co dorazí, bez obav si zde objednám příště zas.

Luk Lukpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost a kvalita 28.12 večer objednáno 31.12 dopoledne doručeno

Danapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, vstřícnost při reklamaci

Nic

Markétapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

webové stránky rychlost dodání

obě pouzdra strašně zapáchají, použity všechny možné prostředky, měsíc leží na balkoně, ale zápach neustává, po novém roce půjdou zřejmě do popelnice, v tomto obchodě už nikdy více

Vondrakovadasapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Objednávala jsem obaly na tři různé telefony. Všechny sedí a vypadají jako na obrázku. Za tři dny jsem měla balíček doma.

petra rihovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

O víkendu 19.12. jsem objednala, zaplatila a teprve včera jsem přečetla recenze.Už jsem si říkala podle recenzí a mám po dárku,pro mě a mamku brala jsem 4 ks flipová pouzdra na mobil. Dnes 3 den došel balíček. Nevěřila jsem, že dojdou a ještě ke všemu přesně padnou na tel.a jsou krásné přesně jako mají na fotkách. Nevím možná tedy jak co ale já jsem velmi spokojená. Nikdy recenze nepíšu ale tady jsem musela.

nic

Dana S.před 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání. Od krytů za 249,- jsem neočekávala víc, zboží vypadá jako na fotkách. Takže spokojenost.