K

Krytoland

462 hodnocení

24 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Moni před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Maximálně rychlost dodání

Naprosto vše špatně.Objednala jsem si dva flipové kryty na SAMSUNG.Oba ve zlaté barvě.Ano balíček dorazil za 2 dny.V něm bohužel jen jeden kryt a ve stříbrné barvě.(O KVALITĚ NEBUDU MLUVIT).Zazrakem jsem se dovolala na uvedené číslo.Pan mi hodil do rezervace poslední ve fialové barvě.S tím,že až obdrží moji reklamaci,obal mi ihned odešle...samozřejmě už bez placení další pošty.Od 3.12 mají mojí reklamaci.Nikdo nezvedá tel.a na email nereaguje také nikdo.Piši to sem hlavně proto, že ja sama nejsem boháč, chtěla jsem mít svůj mobil v bezpečí a k tomu udělat radost i své mamce...ano za pár korun.Nechci ,aby tu naletel další člověk,který nemá na drahá pouzdra a zůstane mu místo peněz jen zklamání.

Kamil Křepelkapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

od objednání uplynulo 14 dní, zaplaceno předem, na telefon a ani email nikdo nereaguje. Budu nucena to nahlásit

Marcela Hanušovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem a teprve potom přečetla recenze :-( Pochopila jsem, že přeprodávají Ali apod. Objednávka ale dorazila během 5 dní. Úplně v pořádku, zboží odpovídá obrázku a kvalita Číně. Pokud bych chtěla jinou kvalitu, objednám značkové v jiném obchodě a za “jinou” cenu. Takže spokojenost :-)

Nic

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

doba dodání

Bohužel jsem obdržela poškozený "kryt - pouzdro" na telefon, silikon byl celý popraskaný a nejlevnější zboží to nebylo. Prodejce jsem informovala a uvidíme jak to dopadne.

k vpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

kvalita pouzdra podprůměrná

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Komunikace, odpověď až po 5 dnech, kdy už sem měla objednáno jinde. A jak tady čtu ty recenze, sem ráda, že sem objednávku zrušila!!

Schvarczova Bpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Komunikaci a rychlé dodání.

Nic.

Jakub Chumlenpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Čas doručení

Ze dvou objednaných skel dorozilo jedno vejpůl a druhý poškrábany jako prase A ještě k tomu jsou na jiný telefon.podle fraktury jsou to oni ale vůbec nesedí!!!

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Velmi nekvalitní bezpečnostní skla. Reklamaci ani přes opakované výzvy nikdo nevyřídil a nevrátil peníze ani za vrácené zboží pri odstoupení od smlouvy. Nikdy více...

Kajapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Dodáno ve stanovené lhůtě, výrobek odpovídá

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

rychlé dodání

Kryt sice pěkně vypadá, ale zapáchá. Přes veškeré pokusy smrad zůstává :-(

Pawlin Qa 16před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Dodání do termínu

Kryt má úplně jinou barvu a motiv není stejný jaky je na obrázku.

Ester Červeňákovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si pouzdra v hodnotě 500 Kč. Objednávku jsem ze své strany musela zrušit, napsali mi potvrzení o stornu objednávky, peníze 527 Kč nevrátili, psala jsem jim email, nereaguji a peníze nikde.

Simona Vallovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání, kvalita pouzder, příznivá cena

nic takového u mě není

Evapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Snad jen rychlost dodání.

Objednala jsem zrcadlový fialový flipový kryt na mobilní telefon. Na obrázku krásný i zadní strana v barvě. To co mi přišlo - hrůza. Zadní strana barva modrá, kvalita příšerná. Nevím, odkud berou. Ani Čína nevyrábí takové paskvily. V tomto obchodě neobjednávat!!!

blanka visinepřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Kryt na mobil , na e-shopu krásně nafoceno, co přišlo je katastrofa,jak kvalitou, tak výrazným zápachem, nedá se použít, neberou telefon, nekomunikují...POZOR na ně

antonín tyšerpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

rychlost dodání, jinak nic

“tak tohle určitě ne...já beru, že obchod napíše, že se jedná o ilustrační foto, nicméně neberu to, že pak přijde úplně jiný tip obalu, navíc ta kvalita je fakt odpad. hnus..buďte si jisti, že vás budu VŠUDE CHVÁLIT”

Eva před 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Když tak čtu ty recenze tady, tak to, že zboží po týdnu opravdu dorazilo

Jeden z krytů je zcela jiný, než jsem objednávala. Kvalita oproti výrobkům objednaným přímo z Číny značně nižší.

Lůca Tóthovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zaplatila jsem zboží předem a přišel mi balíček na dobírku,nejprve jsem ho nepřevzala, po výměně pár emailů a domluvě, že zboží tedy převezmu,zaplatím a peníze mi vrátí zpět na účet, tak od té doby kdy jsem zboží vyzvedla,nereagují na emaily a ani peníze z nich dostat nemůžu.

Věra Wsolakovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Naprosto nic!

Maminka Jindřiška Brožková si zde zakoupila kryt na telefon a ochrané sklo ,bohužel se jí to podařilo objednat dvakrát,druhý balíček po zaplacení poslala zpět a kontaktovala info@krytoland a to i telefonicky a ani po měsíci nemá peníze zpět.Důrazně varuji před týmto obchodem!!!