D

Domintex

19 hodnocení

11 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Miroslav Martínekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Podvodný e-shop. Nenakupuje. Vše slíbí ale nic nesplní. Také jsem přišel o peníze. Prostě podvodník. Já bohužel začal číst recenzi až pozdě. Varují ostatní.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednal jsem vše v pořádku ale nedalo mi to tak jsem si obchod prověřil telefon neeksistuje a na e-mail nereagují. Na mé stornování měli ihned zboží skladem na to nereagují zase já .

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jsou to podvodníci.

mirasuchypřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Občas komunikují, ale s nejasnými, nekonkrétními odpověďmi.

3. 10. 2022 objednána akumulační nádoba s dodáním 2-3 měsíce. 6. 2. 2023 (po 4 měsících) storno objednávky na základě nejasných informací o dodání a nedodržení termínu. Na pár emailů ani neodpověděli a když už, tak opět že další týden se ozvou či si mám zavolat. Pokaždé nikdo nic neví, kdy vlastně objednávka bude připravena k odeslání. Po telefonátech to samé až nakonec nebrali telefon vůbec. Nedoporučuji.

michal před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Všechno, po měsíci a půl nic nepřišlo tak jsem objednávku stornoval.

Hana Jelínkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Výrobek a následné jednání firmy. Ohřívač Ferolli, který při sporadickém používání vydržel měsíc fungovat. Pokusili jsme se o reklamaci přes kontaktní formulář, který nám nešel vyplnit. Kontaktovali jsme proto firmu telefonem a tam nám řekli, že se ozvou. Tři týdny se nic nedělo, tak jsme panu Šenkárovi volali znovu a on nám řekl, že si myslel, že je to vybavené, ať ohřívač pošleme. Až jsme si ověřili, že ohřívač obdrželi, začala anabáze s vymáháním peněz. Jelikož jim tyto šmejdy už došly, nemohli trvat na tom, že nám ho vymění. Několikrát měly být peníze na účtě (podle pana Šenkára). Potom odcestoval účtovník. Vzápětí účtovník zase nebyl a řešil se. Nakonec nám byly peníze vráceny panem Šenkárem, po více jak třech týdnech výmluv. Samozřejmě, že nám nikdo nezaplatí druhé poštovné na Slovensko, a kredit při telefonování do zahraničí a práci instalatéra (jsme důchodci). Všechny prosíme, aby se této firmě velikým obloukem vyhnuli. Myslíme si, že jednatel firmy je zralý na trestní oznámení pro pokus o podvod.

Hankapřed 3 lety
Doporučuji obchod

úplně všechno - od podvodného jednání kdy po stornování objednávky a zaslání dobropisu od firmy Domintex do dnešního dne nebyla vrácena částka. Nekomunikují a poštu nepřebírají.

bezohledný přístup k zákazníkům, podvodné jednání

firma jižní čechypřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

hrůza,byli jsme podvedeni,tento člověk nemá kousek studu.

nepochopitelné jednání,firma měla být dávno v exekuci,dáváme návrh na evropský polatební rozkaz,následně exekuci už jenom z principu podvodného chování.

Josef Kratochvilpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Pan Šenkár, provozovatel obchodu bere telefony, nebo do 5 minut zavolá zpět. Objednal jsem 3 kusy akumulačních nádrží. Na skladě měl pouze 2 kusy. Dodávka třetího kusu se vlivem výrobce opozdila o 3 měsíce. Mezi tím výrobce nádrže zdražil. V době objednání stála jedna nádrž 13226 Kč a dnes v den dodání 18102 Kč. Přes to jsem platil nádrže za cenu v jako v den objednání.

nic

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Po roce od objednání a třičtvrtěroce po podání žaloby vyhraný soud nad panem Šenkárem. Kotel jsme zaplatili, dodáno nebylo nic, peníze nevrátil. Je to podvodník, dělá to totiž běžně, asi počítá s tím, že se s ním nikdo soudit nebude. Jde to, nicméně peníze ještě nemáme a doufáme, že nebude třeba využít služby exekutora a pan Šenkár není "nemajetný chudák", který má velmi "majetnou manželku"...

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

ABSOLUTNĚ NIC!

VŠECHNO! Komunikace jen o slibech a ještě k tomu po emailu, pán nemá kuráž s vámi osobně mluvit, tak si vymýšlí, jak čistička přijde, takhle mě natahoval skoro 14 dní! Takže jsem čističku (přišel mi jiný typ a chtěla vyměnit za tu správnou, kterou jsem měla v objednávce) vrátila ve lhůtě 14 dní a pán samozřejmě nekomunikuje, dnes byl poslední den, kdy jsem měla mít peníze na účtu a samozřejmě je nemám! Musím to tedy předat právníkovi. TAKOVÉ OBCHODY BY MĚLI ZAVÍRAT! NEHORÁZNOST, CO SI OBCHODY V DNEŠNÍ DOBĚ DOVOLÍ! HNUS.

Michal Stejskalpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Po měsíci nedodání jsem odstoupil od smlouvy. Neustálé poslouchání: "zítra přijde..." a doma batole bez teplé vody...

Jakub Jenšovskýpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Snad jen to, že po mnoha týdnech opožděně vůbec nějaké kotle dorazily…

Jednání, dodací lhůty, stále nám nebylo vráceno 50K z rozdilové ceny kotlu (dodány byly levnější, než-li uhrazené dražší), ač byla zakázka dokončena 03/2021!!!

Prucha Simonpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

V podstatě stejná zkušenost, jako předchozí kupující. Zboží, které mělo být dodáno do tří dnů bylo po měsíci stále v nedohlednu. Dal sem tedy storno objednávky přes email na což mi odpověděli že pošlou peníze zpět. Již je to přes 14 dní a peníze stále nikde. Neustále nějaké výmluvy(předali jsme to do účetnictví, podívame se na to nevíme kde je chyba ...) Pokud peníze nepřijdou tak hodlám podat žalobu. (Objednávka 22396) Přidám sem jak to pak vše dopadlo.

Jiří Serbuspřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel nic.

POZOR !!! Neudělejte stejnou chybu jako já !!! 2.10.2020 objednán bojler, dodán měl být do tří (následně pěti) pracovních dnů, zaplatil jsem 2.10.2020 převodem cca 18 tis. Dostal jsem potvrzení objednávky, ale tím celá akce skončila. Dnes nemám ani zboží, ani peníze a "pán Šenkár" se ani neobtěžuje podat konkrétní info. Má-li zde někdo stejnou zkušenost, nabízím společný postup při vymáhání pohledávky. Kontakt na mne je: Ing. Jiří Serbus email: Jiri.Serbus@pcr.cz

Marie před rokem
Nedoporučuji obchod
Petr Horákpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod
Pavel Kolouchpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod
Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod