Logo obchodu modivo.cz

modivo.cz

278 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Vždy vše v pořádku a brzy došlo, naprostá spokojenost.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost Zbozi prislo hezky zabalene Musim rict ze po shlednuti recenzi jsem se bala tak jsem objednala na dobirku a vse ok :)

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Krásné zboží,rychlost dodání.Budu zas objednávat

Nic

Tynkahedovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NEDOPORUČUJI. Slečna na podpoře hloupá, 10x za minutu mění názor, arogantní slovena, co s ničím nepomůže. Opravdu katastrofa!!!!!! Měli by proškolit svoje zaměstnance, děs.

Barbora Jandejskovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Cena Výběr Rychlost Rada pro lidi co váhají. Dejte způsob platby dobírkou a uvidíte, že balíček budete do 2 dnů mít doma. Určitě zde budu ještě nakupovat!

Lada Kouteckapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC

Velké zklamání z nevyřízené reklamace, která se tahne od 6.12.2021. Zakoupení bundy za 5.200,- Která nebyla asi originál, nápis se začal po třech nošeních loupat, reklamace uznána, zboží vráceno na Modivo, ALE peníze do dnešního dne žádné. Takže zboží a ani peníze nemám!!!!!!!!!!!!!!!!! NEDOPORUČUJI, tento eshop není důvěryhodný, na telefonní lince neustále slibují a nic nevyřídí.

Karolina Šťastnápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic !!!

Objednala jsem dětské boty za 890 Kč, zaplatila jsem předem, a týden žádná reakce ani e-mail nic. Za týden konečně e-mail, ale s tým, že objednávka byla stornována. Takže nemám ani boty a zatím ani peníze. Stalo se to více lidem v mém okolí, takže rozhodně bych si rozmyslela koupi v tomto “obchodě” !

viki222před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednal jsem a dostal jsem akorát email, že stornuji objednavku

Reebokgamingpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Pojebaní scameři koupil jsem si bundu za 7500 kč přišla jiná na reklamaci neodpovídají mám vzkaz pro celej Modivo pojebane trosky z polska co vám ukradnou peníze pošlou jiný produkt na platbu s kartou muj kamarád čeká už 2 měsíce když tam zavolám zvedne to něaká štetka co furt nemá čas

Katkapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Recenze jsem přečetla až po objednání a měla jsem vážně strach, zboží jsem platila hned nikoliv na dobírku, ač se jednalo o dražší věc. Naštěstí vše v pořádku, rychlá doprava, originální značka.

Tynapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Na základě zde uvedených recenzí jsem se bála a raději objednala na dobírku. Ale okamžitě přišel email, druhý den se objednávka vyřídila a předala dopravci. Opravdu rychlé doručení a bez problému :-)

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Kvůli recenzím jsem se celkem bála, jelikož jsem kupovala zboží za 5 000. Platila jsem dobírkou, zboží přišlo v pořádku do 2 dnů od objednání. Za mě 100% spokojenost s dobou dodání, komunikací i kvalitou zboží. Objednala bych znovu.

Gabris Rudolfpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel nic chválit nelze

Všechno, komunikace, jejich stránky, nedodání zboží

Martina 1 Barinovapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Dle recenzí obavy, zda vše proběhne ok, ale příjemně překvapili. Placeno na dobírku, zboží i v tomto předvánočním čase dorazilo do dvou dnů, dobře zabalené. Informovali od objednání až po dodání při každé změně emailem.

nic

Alca Nspřed 3 lety
Doporučuji obchod

Zimní bunda Slim...úžasná

Nic

Cadovamartinapřed 3 lety
Doporučuji obchod

I přes negativní recenze, jsem objednala. Za 2dny jsem zboží měla. Barvy, velikosti a značky produktů v pořádku a hlavně za velice příjemné ceny. Vše velice pěkně zabaleno. Vše bez problému!

nic

Denisa Petrtýlovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

PODVODNÍCI!! Kdybych si přečetla recenze, které zde jsou, ušetřila bych si starosti. Pokud zaplatíte zboží předem, nikdy ho neuvidíte. Několik týdnu se domáhám vracení peněz, ale chodí mi jen opakující se emaily, že potřebují potvrzení platby (která proběhla úspěšně, ale údajně jim nepřišla). Potvrzeni chtějí v PDF a dokola mi píšou, že jen výpis účtu nestačí. Ztrácím trpělivost, proto pokud je Vás s tímto problémem více, prosím napište mi na e-mail Denisa.petrtylova@seznam.cz a budeme to řešit hromadně.

Lipicpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

V podtstaě rychlé dodání zboží, na to že to jde z Polska.

Při jedné objednávce jsem hradila na dobírku. Zboží vracela. Přišel e-mail že zboží převzali, že je vše v pořádku a 3-5 dnů vrácení platby. Uběhl měsíc a nic. Na mejly reagují, že to někdo řeší a víc nic. Při další objednávce, kterou jsem již zaplatila kartou ta samá situace. Zboží jsem ještě ten den stornovala. Napsali mi, že už je pozdě, že je nachystáno k expedici. Já jim napsala, že to ale nepřevezmu. Tak že zase uplynula doba po vrácení zboží, a pouze s odpovědí, že částku za danou objednávku poslali, ale že musím nějakým s kódem do banky aby mi to bankéř vložil ručně na účet. Samé nesmysli, co píší. Jsem rozhodlá celou věc předat ČOI. Nedoporučuji!!!!!

5 D Sebestapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nic nepřišlo... vlastně pardon přišel email se správou stornování mé objednávky...

Karolína Šedivápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Široký sortiment

žádná komunikace se zákazníkem, potvrzovací email nepřišel ani o platbě, 15% sleva nefungovala, dlouhá dodací lhůta

Kontaktní údaje

Kategorie