Logo obchodu modivo.cz

modivo.cz

278 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Katastrofa!!!! Nejsou schopni ani poslat zboží na správnou adresu!! Nenakupovat!!

25 Aninapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žadné .

Jsem velmi nespokojená s obchodem Modivo.cz ! Jejich neochota vrátit peníze za reklamované zboží, a to při částce nad 10 tisíc korun, je velice neprofesionální. Navzdory opakovanému poskytnutí veškerých potřebných informací a doložení dokladů o nákupu a odeslání reklamovaného zboží, stále nedostávám žádné uspokojivé řešení. Každý týden mi paní Kateřina na telefonu slibuje, že situaci prověří, ale reklamace trvá již více než dva měsíce a na mé zprávy neodpovídají. Dle recenzí nejsem jediná z koho si dělají dobrý den . Nejspíš se obratím na ČOI .

tereza dostalovapřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlá dodávka, zboží vráceno- vrácení peněz zpět bylo do 3 dnů

Eppo Drncovapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

žádné

Zásadně nic nekupovat. Zboží nepřišlo, na žádost o vrácení peněz nereagují. Jednou za měsíc vygenerují zprávu, že objednávka zboží propadla, a že nemůže být naplněna. Nikdy nic nekupovat!!!!

Veratonovapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Na začátku prosince jsem vrátila zboží a do dnes tj. 14.1.2024 jsem za toto zboží nedostala zpět svoje peníze!!!!! 2x jsem s nimi telefonovala a 3x poslala email. Bohužel peníze zpět nemám!!! Proto obchod NEDOPORUČUJI !!!

Lreissigovapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Nedodržují dobu 14 dnů na vrácení peněz a pak vám vrátí pouze část objednávky, po více než měsíci stále nemáme peníze za vrácené zboží, kontakt lze jen přes chatbot nebo lidi zkuste jako já polský kontakt, tam na emaily reagují používala jsem prekladac a řešila v polštině. Již je podáno mimosoudní řešení na ČOi a na policii, kdo můžete udělejte to stejně, čím více nás bude, hromadná žaloba by nebyla od věci.

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Jedna velká katastrofa. Jak již jiní zde psali. Naprostý chaos s objednaným a vraceným zbožím. V mém případě jsem vracel dvě položky ze dvou objednaných. Peníze mi po měsíci vrátili pouze za jednu položku. Neustále komunikuji o reklamaci pokaždé však pouze s nějakých chatbotem. Kterému nelze vysvětlit můj problém a pokaždé mě ujišťuje ,že vracené peníze vlastně od nich odešly. Takto už si s nimi píši další měsíc a už mě to přestalo bavit. Tak jsem tuto záležitost předal jako reklamaci platby v bance. Tak jsem zvědavý jak mi pomůžou oni když tuto službu poskytují

Sabina Kpřed 7 měsíci
Doporučuji obchod

Bleskové doručení Pěkné balení Vzhled zboží jako na fotce Cena zboží

Renataspacirpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Objednala jsem si mikinu. Dodání rychlé, ovšem zboží zmackane, neposkladane , s ohrnutymy rukávy, v nezalepenem sáčku ..tohle chtít dát jako dárek prostě nejde. Jak tady čtu, raději vracet zpět nebudu, peněz bych se nedočkala. Dovolat se nikam nedá .. Kdo je zvyklý na dobrou úroveň NEDOPORUČUJI!

O Mikeshpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

rychlost, kvalita zboží.

katastrofální komunikace se zákaznickou podporou, která vlastně ani podpora není, na telefonní číslo se nemáte šanci dovolat.

Tomas Kabourekpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Naprosto tragická komunikace se zákaznickou podporou. Jediná možnost, jak je kontaktovat, je asi přes facebook messenger. Dne 20.11. jsem psal, že jedna část objednávky nebyla doručena. To mi bylo řečeno, že ji kurýr má u sebe a veze ji na zásilkovnu. Dne 22.11. jsem psal znovu, že se stav zásilky stále nezměnil. To mi bylo řečeno, že se zásilka systémově zasekla a prověří to na logistickém oddělení. Dne 27.11. jsem psal znovu a to se mi kolega omlouval, že vzhledem k události, kterou nelze ovlivnit nebude možné objednávku doručit a do 5 dní mi vrátí peníze. Dne 1.12 jsem psal, že stále nemám platbu na účtu. Pracovnice mi hned psala, že objednávku má kurýr u sebe a bude doručena. Musel jsem tedy popsat celou situaci a všechny kroky, které jsem provedl. Nakonec jsem dostal info, že platbu vrátí do 2 týdnů. Jsem zvědavý, jestli opravdu do 2 týdnů budu mít peníze na účtu - neočekávám to. Absolutní chaos. Jedna ruka neví, co dělá ta druhá. Když slíbí, že něco ověří a informují mě, už se neozvou. Pokaždé si píšu s někým jiným, kdo absolutně netuší, co se děje a musím tedy vše vysvětlovat od začátku. Tady už nikdy neobjednám.

Mvadocpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rýchle vybavenie reklamácie

Peniaze neboli vrátené do14 dní. Riešil som to cez chat a až po mojej urgencii reagovali. Maily ignorujú. Zakaznikom odporúčam v prípade nedodržania podmienok kontaktovať obchodnú inšpekciu.

Belief Ppřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nefunguje systém v části "vratky", po ruční vratce nepřijde zpráva o přijetí vratky. Na chatu odpovídá jen automat, obsluha se nepřipojila. Poslala jsem e-mail, přišla automatická odpověď a zase se nic neděje! Naprostá nespolehlivost.

Dane Martinpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Nenakupujte. Vratila jsem boticky. A bez reakce, komunikace zadna. Nejspise neuvidim ani jedno ani druhe. Nenalette jako my vsichni ostatni. Neslusne jednani.

Martin Ruzickapřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Neni mozny temer zadny kontakt. Reklamovane zbozi vraceno s vadou na prodejne, neprislo slibene potvrzeni do mailu, kontakt jen pres formular, na odpoved cekam dodnes a penize ani po cca 3 tydnech nevratili a ani se k tomu nedaji.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

NEDOPORUCUJI

Headcrash 1před 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

výběr zboží

za uznanou reklamaci zboží čekám skoro 2 měsíce na peníze

Irena Vlkovápřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

rychlé dodání, zboží dle popisu

tomáš lahnerpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nemám

Koupil jsem quess tašku přes rameno nenosím ji skoro vůbec a už se mi loupe ta kůže ..za mě fake

Romana Daníčkovápřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Takový obchod jsem ještě nepotkala. Ohledně objednávky mi nepřišel potvrzující e-mail asi týden. Snazila jsem se je kontaktovat - po chatu, e-mailem, i kontaktním formulářem. E-mailem se mi vrátil jako nedorucitelny, na druhé straně chatu se me 4x zeptali co si přeji ale nikdo nereagoval na můj jasný 1 větný dotaz a formulář nefunguje pro změnu vůbec.

Kontaktní údaje

Kategorie