Logo obchodu modivo.cz

modivo.cz

278 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Lavanda 42před rokem
Nedoporučuji obchod

Za vrácené zboží stále neposilaji peníze zpět. Již je to více než 14 dní - zak.stanovena lhůta.

Tinaz 83před rokem
Nedoporučuji obchod

Cena prodavaneho je o par set nizsi nez jinde, ale nestoji to za to.

Dorazila jina velikost, vraceni penez nekonecne, buh vi, jestli z nich neco dostanu. Komunikace ze strany obchodu desiva.

Michal Oliverpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Dva nákupy a naprostá nespokojenost. Ideální příklad toho, jak zákazník je jenom číslo a proto jej přece můžeme mít úplně na salámu. Poprvé jsem nakoupil někdy před Vánocemi, objednal jsem si dvě košile v různých velikostech. Přišla mi zpráva, abych si zboží vyzvedl, ale na prodejnu mi z nějakého důvodu doručili pouze jednu velikost, neměl jsem tak možnost porovnat. Zde se pak dušovali, že druhá velikost už nikde není a proto není možné ji doručit. I zkusil jsem si ji tedy objednat ne na prodejnu, ale domů, kam po pár dnech zázračně přišla. Druhý nákup byl v průběhu letošního dubna, kdy jsem si objednal batoh, ten přišel, vyzvedl jsem si jej. Ještě ten den jsem si však všiml, že se na horní straně batohu látka páře a tak jsem využil možnost online reklamace, která by dle slov obchodu měla být vyřízena do čtrnácti dní, s tím, že bych byl rád za vrácení části ceny a batoh si opravím na vlastní náklad sám. O devět dní později mi přišel mail, abych upřesnil číslo objednávky. Moc jsem nechápal, co se po mně chce, protože jsem toto číslo uvedl již předtím, při podávání reklamace. A od té doby - a dnes je to tedy již 32 dní a tedy o dva dny déle, než je zákonná povinnost pro vyřízení reklamace - ticho po pěšině. Nikdo se mi neozval a na maily taky nikdo nereaguje. Rozhodně nedoporučuju, pokud si tedy nepotřebujete vytrénovat pevné nervy. Pro mě to ostatně také byl poslední nákup.

Rebeccakalenskapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem tenisky přes stránku Eobuv, samotné doručení proběhlo vcelku rychle a bez komplikací. Obuv se po týdnu běžného nošení na jedné straně rozpadla. Reklamace přes stránku MODIVO naprosto příšerná, vypleněno několik formulářů, posláno několik e-mailu a nikdo nic neřešil.Po 14 dnech každodenního telefonování byli peníze za obuv vráceny. Následné dořešení reklamace příšerné! Na e-maily nikdo neodpovídá a infolinka eobuv i modivo je již minimálně týden mimo provoz. Šílená katastrofa a toto už nikdy více!!!!

Ota Flecekpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zadne

V tomto obchode si zrejme jiz nikdy nic nekoupim. Draha znackova obuv prisla vadna a pri reklamaci se snazi zakaznika precurat nalakanim na vraceni zbozi, tak aby nemuseli platit i postovne ( ostatni naklady vynalalozene zakaznikem). Odpoved na reklamaci po cca 14 dnech: v jakem stavu je raklamace ani slovo, ale vycurane napsany e-mail, se slovy "reakce na zadost o reklamaci" ( pritom jiz reklamace probiha a ma i sve cislo) a dale zminena snaha podobnymi slovnimi obraty natlacit zakaznika na vraceni zbozi, nikoliv dokonceni reklamacnihonrizeni. O prubehu reklamce ani slovo. Bohuzel nejsem jediny kdo takto naletel. Za me nemohu obchod doporucit ani nahodou.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

mají pěkné zboží

Objednala jsem si kufr, dopravce ho nedoručil, protože je nadrozměrný, byl vrácen prodejci. Od té doby píšu emaily, na které nikdo neodpovídá. Nedá se s nikým spojit. Platba samozřejmě proběhla předem. Nemám kufr ani peníze. Byl to narozeninový dárek. :( Modivo už nikdy více.

brozkova Janapřed rokem
Doporučuji obchod

Zboží kvalitní, pouze ta dodací lhuta nekdy delší. Zboží nikdy neplatim predem. Buď dobirka nebo vyzkoušení a poté zaplacen v kamenném obchodě.

Není možné volat na infolinku.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Mně přide zbytečně mít obchod bez kvalifikovaného personálu....roboty, tablety nikdy nezmění příjemnou procházku obchodem, vyzkoušení oblečení, povídání a konečně rozhodnutí o nákupu zboží...skoro lidstvo ani ne budou potřebovat!!Jen roboty!Ne doporučuji

regina bezdekovapřed rokem
Doporučuji obchod

30.4.objednáno,3.5.zboží dorazilo.Za mě velká spokojenost

Klára S.před rokem
Doporučuji obchod, ale...

Zboží dorazilo

Zboží sice dorazilo, ale úplně jiné, než jsem objednala, reklamuji, čekám, jak se k tomu firma postaví.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Reklamace zimních bot : po delší "výměně"emailů jsem na účet obdržela celou částku

Andrea Knoppovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Objednávku stále nemám. Komunikace s nimi je katastrofální ! Stále si jenom vyměnujeme emaily a nic neřeší. Dovolat se tam nedá !

wenzlovskapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zboží 3 týdny zaplacené, ale nedodané, komunikace katastrofální, jenom mi píší, jak na chatu, tak i e-mailem, že prověří a nic se neděje. Zboží nemám a peníze také ne. Předávám ČOI.

Nikola Kolmanovápřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé doručení

S balením objednávek si tento e-shop rozhodně hlavu neláme, zboží mi dorazilo v pomačkaném, papírovém pytli což u kabelky za 4.000,- jsem se celkem zhrozila. Díky bohu byla v pořádku ale v porovnání s jinými e-shopy je to hrůza.

Bronislav 122před rokem
Doporučuji obchod, ale...

Zboží došlo po týdnu. Vše v pořádku.

Nejdřív jsem objednal a pak až koukl na recenze kde jsem se zhrozil, naštěstí nákup proběhl dobírkou. Komunikace přes e-mail otřesná.

Šimon Drgáčpřed rokem
Doporučuji obchod

Dobrá cena, velký výběr,jedná se o originální zboží,ověřeno přes certilogo.

Monika Sojákovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Jedna velká katastrofa, zboží zaplacené a nedodané14 dní, pak se zjistilo, že daly špatné číslo balíčku a žádná omluva, dělají mrtvého brouka.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zaplacené zboží již 14 dnů nedošlo. Neobjednávat, velké zklamání

Pavlína Čapkovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

na email nikdo nereaguje, po telefonu žádná domluva, objednané a zaplacené zboží nedošlo, peníze mi zatím taky nevrátili

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání.

Obchod nezákonně postupuje při vrácení zboží v zákonné lhůtě. Neuhradí Vám náklady na dopravu! Doporučuji tam nenakupovat.

Kontaktní údaje

Kategorie