Logo obchodu modivo.cz

modivo.cz

278 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Tomášpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Cena zboží

Uznali mi reklamaci s tím, že peníze pošlou na můj účet a ani po měsíci peníze nepřišly. Na email nikdo neodpovídá, jsem nucen kontaktovat ČOI

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Objednala jsem si botičky vans a nemohu si stěžovat. Z Polska ze skladu objednáno, placeno předem, v úterý večer a v pondělí další týden u mě doma. Kvalitní krásné boty.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Zboží kvalita! , vždy precizně zabaleno, rychlost dodání , ceny vždy výhodné ! , komunikace přes e-mail profesionální . Nakupuji jen přes e-shop a pokud mi velikost nesedla , peníze mi byli vráceny bez problému během týdne zpět na účet , samozdrejme po vracení zboží do e-shopu. Nemam co vytknout . S uctou Lucie B.

Žádné

Veratonovapřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

vždy vrátí peníze

Kdykoliv mi pošlou slevový kód a já ho zadám N E PL A T Í !!! Třeba nyní k narozeninám, půl hodiny hledám a pak zadám slevový kód, no a zase NEPLATÍ !!! Dělají si z lidí legraci !!!

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

vraceni peněz proběhlo bezproblemově

Markéta Kpřed rokem
Doporučuji obchod

Objednávala jsem mikinu Versace. Přišlo mi celkem 5 e-mailů o tom, co se s objednávkou děje. Zásilka dorazila do 2 dnů. Zboží v pořádku nepoškozené.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Když jsem těsně před objednáním koukala na recenze, zhrozila jsem se a dost jsem přemýšlela, zda objednávku dokončit. Každopádně boty byly ve velké slevě a poslední kus a já jsem se rozhodla to risknout. Naštěstí se vyplatilo. Po celou dobu přicházely informační e-maily o stavu objednávky a balíček přišlel velmi rychle (objednáno v pátek odpoledne, v pondělí po poledni už byl balík v Zásilkovně), vše bylo hezky zabalené a boty bez jakýchkoli kazů. Někdo tady psal, že to jsou určitě fake značky... To asi těžko posoudit, nicméně mně nepřijdou, kontrolovala jsem loga i sériová čísla a vše by mělo být ok.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Nejlepší eshop, ze všech co znám. Perfektní komunikace, rychle dodaní, formulář na vrácení zboží, vracení peněz do 5 dnů. Velká pochvala.

Nic.

Faith před rokem
Doporučuji obchod

Objednávka rychle vyřízena a rychle dodána, v pořádku zabaleno. Pěkné šaty, bohužel velké, zdarma vráceno a peníze rychle připsány zpět na účet. MODIVO.cz doporučuji.

Al Trpřed rokem
Doporučuji obchod

Rychlost dodání. Vše sedělo podle objednávky. Žádný problém

Podle negativních recenzí jsem měl trochu obavu, ale zbytečně. Vše O.K.

Anežka Švecovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání (do 3 dnů) Zboží stejné jako na fotografii Správná velikost Jednalo se o dámské zimní boty (Značka 4F)

Zatím nic

Zuzana Hodkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zbozi je kvalitni a fajn

Naprosto otresny pristup personalu na vydejnim miste v OC Smichov. Povysene chovani, zakaznik je absolutne nezajima. Za vlastni chybu se nejsou schopni omluvit a chovaji se opravdu tak, ze me odradili od dalsich nakupu na Modivu

Baraka Barakapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Kabinky, ale tím to končí!

Luxusní francouzské spodní prádlo v hodnotě 4.000 Kč jsem obdržela zcela zmackane a v roztrhanem malem špinavém sáčku s přilepeným kódem. Odpad, opravdu katastrofa! Doposud nejhorší zkušenost s eshopem. Až neuvěřitelné, čeho je Polská Společnost schopna směrem k zakaznikovi v Čechách!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost doručení , objednáno včera 18:30, dnes 13h dodáno. Děkuji za rychlost doručení!

Nic

petrpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

katastrofa utíkejte od teto firmy pryč ,13 ledna provedena objednávka ten den zaplacena, 17ledna zpráva že je objednávka stornována z důvodu nezaplacení do 3 dnů ,platba 13 ledna zaučtována u me banky jednalo se o pátek tak pokud tyto chytráci ruší platbu když se jim přes víkend nepřipíše na účet tak asi mají zákazníků dost ,ale od nich už raději nic.

Silvie před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Hrůza,vratila jsem zboží a částka mi byla vrácena neúplná, pouze jedna třetina. Komunikace katastrofa .V tomto obchodě jsem nakoupila naposled!!!!!!!!!

Andrea Hasmandovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Vrátila jsem zboží zpět, ale peníze nebyly vráceny.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Navrácení platby za zboží zaslané zpět. Velmi špatná komunikace.

Eva před 2 lety
Doporučuji obchod

Zboží dorazilo rychle, vše odpovídalo popisu. Vrácení peněz proběhlo během tří dnů bez problému a to vše přes Vánoce.

Nic.

Krist Kordpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Objednávka mi byla stornována- důvod do emailu mi uveden nebyl. Po kontaktování infolinky mi bylo řečeno, že storno proběhlo z důvodu, že jsem včas neodpověděla na přesměrování zásilky (2dny). Zajímavé je, že ráno jsem potvrdila změnu doručení a storno mi přišlo tentýž den večer . Bylo by dobré v emailu zmiňovat důvod storna, pokud je položka i nadále nabízena na stránkách.

Kontaktní údaje

Kategorie