Logo obchodu modivo.cz

modivo.cz

278 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

N.Zemanovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Zboží zaplaceno kartou 8.5.2022. Další den přišel e-mail se sledovacím číslem. Sledovací číslo neexistuje. Kontaktovala jsem obchod. Samé výmluvy, pokaždé jiné. Dnes je 25.5.2022. Zaplacené zboží nedorazilo, peníze nebyly vráceny. Šílená komunikace. Nedoporučuji!

Martin Doubekpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání ,středa objednáno v pondělí byl balík na adrese.

Asi nic,

Klimesova Vercapřed 2 lety
Doporučuji obchod

V Obchodě jsem si objednala už několikrát, jednou mi zboží nedošlo, vrátila ji Česká pošta zpět z depa, proc, to nevím.Kazdopadne mi vrátili peníze, teď mi došly 2 balíky, jeden zaplacen dopředu, druhý na dobírku, přišly zároveň, zboží pěkně, ale nejsem si úplně jistá tím, že je to originál, to uvidím, až to vyperu.Kazdopadne vzhledově vypadají věci moc pěkné.

Asi nic

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Konunikace, kvalita zbozi, reklamacni oddeleni!!! Jiz dva mesice cekam na vyrizeni reklamace. Nikdo nekomunikuje, penize cca 5000,-Kc kdo vi kde. Radim zde nenakupovat! Na infolince jedna a ta sama slovensky hovorici dama. Proste hruza! Predam vse COI!!!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Při vrácení produktů si pohlídejte vrácené peníze. Musel jsem urgovat jak telefonicky, tak emailem. Po téměř 2 měsících snad vrátí peníze.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Neprofesionální jednání,téměř žádná komunikace.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Zboží došlo za 2 dny od objednání, objednala jsem na dobírku. Nevyskytl se žádný problém. Zboží krásné, jsem spokojena.

Nic

Břinča Břinčapřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Nic.

Zboží bylo zaplaceno. Poté přišel po dvou dnech email že zboží je zabaleno a připraveno k předání přepravci. Do té chvíle vše v pořádku. Poté přišel email že objednávka byla stornována. Žádné vysvětlení, žádný důvod žádná omluva. Zavolal jsem tedy na infolinka kde slečně nebylo rozumět ani slovo, na potřetí zavolání konečně bylo vše se spojením vporadku a bylo mi sděleno že mé zboží (které již bylo údajně zabaleno a připraveno k předání dopravci) neprošlo výstupní kontrolou. Čemuž moc nerozumím ale budiž, jsem zvědav zda alespoň vrátí peníze. Za sebe tedy rozhodně nedoporučuji!!

Janulikpa před 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání a vše prislo jak jsem objednala.Děkuji ze jste nezklamali!!! Objednala jsem na dobírku přes Českou poštu ..vše bez komplikací..

Nic

Kantor 87před 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

objednávka mi přišla pozdě, což by se dalo omluvit, ale co se týká zákaznického servisu, tak ten je asi nejhorší, s jakým jsem se setkala, místo omluvy jsem se setkala jen s arogantní a neochotnou slečnou na zákaznické podpoře. Zboží nakonec přišlo, jenže místo pánského trička mi poslali dětské. Zkusila jsem tam napsat, ale po zkušenosti s jejich zákaznickou podporou a po přečtení všech recenzí, se trochu obávám, že řešení se nedočkám.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic, zásilku nemám.

Po objednávce a zaplacení předem dne 30.3.2022 jsem dostala informace, že budou v nejbližších dnech odesílat české poště. K čemu došlo, dostala jsem i od MODIVO sledovací číslo. Ale dle sledování zásilky české pošty zůstalo v depu a dál nebylo možné odeslat. Nikdo z MODIVO mě neinformoval o ničem dál, jen mi poslali na e-mail krátký anonymní dotazník o spokojenosti. Dál jsem volala na českou poštu, kde mi bylo zděleno dne 6.4.2022, že 8.4.2022 budou odesílat zásilku zpět dodavateli, kvůli nepřesným datům z podání zásilky. Hned jsem volala na MODIVO, aby to teda napravili. Bylo mi přislíbeno, že informace předají. Dnes 8.4.2022 jsem opět volala, že mám informaci ze sledování zásilky, že balík vrací zpět. Sice se mi paní po telefonu omluvila, ale řekla, že zásilka bude tím stornována a budou mi poslány peníze zpět. Moje údaje na banku neví, e-mail mi o této skutečnosti nepřišel. Takže jsem zvědavá jaký postup MODIVO dál zvolí. Já jsem dost rozčarována a pokud se nic nebude dít, tak ať se těší. Objednávka byla v hodnotě 1500,-kč. Ještě malá drobnost pro ty kteří se přece jen rozhodnou zde nakoupit.... Mají prý jen problém s českou poštou, že se jím zásilky vracejí, tudíž zkusit objednat přes jiného doručovatele. Což mi přijde stejně zvláštní.

Janapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

- nulová komunikace - info, že je zásilka předána dopravci, což nebyla ani po 14 dnech od objednání - dlouhé čekání na vrácení peněz za nedodané zboží NIKDY VÍCE.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží nedorazilo víc jak deset dni. Po telefonátu z mé strany mi bylo zdeleno že všechny zásilky se jim vrací zpět. A Zboží že už nepošlou tak teď nemám ani peníze ani objednané zboží. Pokud chcete objednávat tak jen na dobírku.

Honza před 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

V obchodě jsem nakoupil 2x stejný produkt hybridní mikinu. Mikina sice v obou případech byla zabarvená, takže jsem si ji nenechal, ale postup při vrácení zboží a financí proběhl zcela perfektně!

Zboží by mohlo být v lepší kvalitě.

Veronika Plachápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nejhorší hadry! Koupila jsem mikynu, přišla krásná padnoucí, ale jen do prvního vyprání! Teď je jako hadr na podlahu! Reklamace zamítnuta, neochota cokoliv řešit! Nic už si nikdy neobjednam. A ten hadr budu nosit a a každému řeknu, aby si už nikdy nic u týhle firmy s hadry od Vietnamců nekoupil!

Dárek k narození syna, kterej je k pláči! Zklamaní a vztek! Arogantní jednání, výmluvy a neochota!

Stafikfoxpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží dorazilo, peníze vráceny

Dlouhé dodací/reklamační lhůty. Objednané kalhoty neodpovídají fotce (na fotce potrhané provedení, dorazily hladké). Kdo zná konkurenci, asi se sem nevrátí.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zboží sedí. Už jsem podprsenku jiné barvy měla doma.Dodání v pořádku.

Krabička od podprsenky poškozená a podprsenka špinavá!!!

Lucky Photospřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Hezké fotky na eshopu...

Kvalita dodaného zboží (klasická Čína). Vráceno se všemi doklady okamžitě. Od 6/2021 bez vrácených peněz. :(

tomáš brychpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost (zboží objednáno ve středu večer, doruceno v pátek) Vše jak má být

Vše bylo v pořádku

Radomír Matějovskýpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost, vše přišlo v pořádku

Nic

Kontaktní údaje

Kategorie