L

Lapert.cz

978 hodnocení

46 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Nihachyhapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Čekání zboží není jako na stránkách 5-20 dní!!! Napsali mi do emailu že čekání může trvat až 120dni!!! Jsem zaplatil 160kč místo 27kč jako na Aliexpress (kde oni to kupuji). Nejhorší zážitek!!!

ludekladpřed rokem
Doporučuji obchod

S touto firmou mám dobrou zkušenost. Objednal jsem zde zimní oblečení a pár doplňků. Vše mi bylo doručeno v pořádku a oblečení sedí skvěle.

Jaroslavprauspřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nedůvěrhodné doručení a platby i na základě ostatních zde uvedených případů.

Rcihard Luckapřed rokem
Doporučuji obchod

výběr produktů akce a slevy cena

nic

Hi hi Cha chapřed rokem
Nedoporučuji obchod

NÍÍÍÍÍÍÍÍC

P O Z O R ! PODFUKÁŘI!!! Objednáno zboží 16.01.2023, zrušení objednávky 18.01.2023. Tedy ve 14 denní lhůtě. Objednávku mi nezrušili a přišla až po 24 dnech. Slibotechna- 5 až 20 dní doručení!!! Objednávku, která mi je za tu dobu k ničemu mi doručili stejně a to až po 24 dnech. USB za 26,07Kč na aliexpres mi prodali za 209Kč. Peníze jsem jim zaslal na účet č. 298254782/0300 a zboží musím vrátit do Číny na vlastní náhrady, kde mi vrátí 26,07Kč. To je, co??? P O Z O R ! PODFUKÁŘI!!! Luboš.

Sezaterpřed rokem
Doporučuji obchod

Doručeno za 10 dní a zboží vypadá přesně jak jsem si představovala

pitrospřed rokem
Doporučuji obchod

vynikající přístup, snaží se skvěle poradit, zboží je jako na obrázku

Pgrajciarovapřed rokem
Nedoporučuji obchod

Žiadne

Firma,ktorá za vás urobí objednávku z Číny. Dodanie 5-20 dní, zrazu aj 60 dní, potom až riešiť nedodanie tovaru. Nikdy viac. Hrôza.

A apřed rokem
Nedoporučuji obchod

Pouze zprostředkovatel nákupů - nespolehlivý dodavatel. lhaři

nemam zaplacene zboži

VZpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Dokonale suverénně vymyšlené oškubávání lidí

Zboží máme skladem k odeslání?! Neee překupníci zboží nemají! Provizi za to že vlastně jen udelaji během chvilky objednávku za vás na e-shopu z Číny raději komentovat nebudu! Že může něco takového dle zákona vůbec fungovat! Každopádně to že na zásilku dlouho čekáte nic není. Třešničkou na dortu je že vám po 2-3 týdnech přijde oznámení o vyplnění dokumentů pro celní úřad a pozor!!! BUDE VÁM ještě PŘIČTENA celní daň. Výše bude překvapením při vyzvednutí. Dále čekáte s čekáte…. Suverenita,Drzost! MOTTO:(Nezajímáš nás hlavně troubo zaplať.) Závěrem: Je to snadné když tohle nebudeme podporovat = nebude to! Kladná hodnocení si okatě dělají samozřejmě sami! Je to samý “reg.uživatel”. Trapný nenechte se zmást.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Komunikace,rychlost, spokojenej jako vždy super

Luciebonpřed rokem
Doporučuji obchod

Perfektní informace o dodání, kvalitní zboží, maximální spokojenost

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Informace o stavu objednávky, spolehlivost

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nič

Balík prelepený rovno v obale z aliexpresu, nechcelo sa im to ani dávať do iného obalu, lebo asi nemali čas. Na dodanie som čakal viac ako mesiac. Produkt 10x drrahší, ako keby som si to kúpil na aliexprese sám. Ak chcete nakupovať v tomto obchode, kúpte si to radšej na aliexprese, ušetríte peniaze aj čas.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Obrovský výběr, super ceny a rychlost dodání

Martin Hájekpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží nepřišlo ani po 20 dnech a jak čtu starší recenze, asi už ani nepřijde. Při dotazu na firmu mi napsali, že mám čekat a ozvat se až po 60 dnech od objednání, pokud do té doby nic nepřijde.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Kvalita produktů, časté akce a spolehlivost (k mému překvapení).

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Velký výběr,informace o produktech, nakonec i rychlé dodání

Ověřený zákazníkpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zklamalo hodne! Nejvyssi vulgarnost, kterou jsem na internetovych obchodech dosud zazila. Jeste, ze znam aspon okrajive prava. 8.8.2022 byla za nas uhrazena objednavka, dnes je 21.1.2023!! A stale nic, ani odpoved, omluva, proste nic. Rozhodne to tady nenecham. V pripade vice jak 3 mesicni prodlevy(a to ze u vas je to jiz 5 mesicu) ma kazdy poskozeny pravo na 10 nasobek ceny zakoupene vyrobku + poplatek 79,00 za kazdy den zpozdeni objednavky -Tim se dostavame zhruba na castku 11 699kc. Vymahaji je snadne, bud pres pravnika a nebo, pokud si to problemy chcete usetri (mou situaci nemenim, jako poskozena sve penize dostanu zpet, jakoze tu v CR nastesti, apson z casti, funguje ochrana kupujiciho na trhu.) se muzete obratit na mne. Myslim, ze v emaily jste od nas dostali az az, staci je cist. Dekuji.

Luciepřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží dorazilo asi jsem výjimka jak tady čtu

Ale dorazilo až po víc jak 5 týdnech