Logo obchodu HELCEL NÁBYTEK

HELCEL NÁBYTEK

2542 hodnocení

74 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Chodura Danielpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Úplně vše, doba dodání i pozdejší reklamace

Stefan 2312před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nemůžu nic pochválit

Dostali jsme sedačku která má výrobní vady kde jsem napsal odstoupení i reklamaci tudíž reklamaci berou jako vyřízenou a že mám na své náklady přivést sedačku i když nechápu proč bych měl já nést veškeré břemeno když je evidentní že za to nemůžu. Rád bych poslal video i fotky ale to už by ta firma skončila. A nechci nějak pošpinit firmu aby pak neměl problémy...

Vladimir Dostalpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

V tuto chvíli nemůžu nic pochválit snad jen, že se vždycky někomu dovolám, ale stejně nic nevyřeším.

Na stránkách mají uvedeno, že dodací lhůta je 1-4 týdny. Před vlastním objednáním jsem radši zavolal a zeptal se na reálnou dodací lhůtu. Byl jsem ubezpečen, že do 4 týdnů to určitě bude. Dnes je 6 týden a stále nemám nábytek a ani žádnou odpověď, kdy to bude. Stále slyším, že jejich dodavatel prodlužuje dodací lhůtu ze dne na den.

Sabina Laubeovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC!

Nekvalitní nábytek, neochotný zákaznický servis. Doručili mi poškozené zboží a zamítli mi na něj reklamaci či jakoukoliv kompenzaci. Dle ostatních recenzí, jsem jedna z mnoha, kteří jsou ve stejné situaci. Této firmě se vyhněte obloukem!

Davidpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Komunikace Rychlost dodání Sedací souprava Agapi super Po přečtení recenzí jsem měl strach, ale vše bylo vpořádku a doporučuji. Sedačka obalena igelitem a bublinkovkou, hrany vyztuženy kartonem.

Honza Pupalapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

POZOR! Rozhodně nedoporučuji tento obchod. Paní na telefonu arogantní nebyla sní žádná domluva, 3x po týdnu sme museli odkládat dopravu a po měsíci kdy nám měli dovézt zboží v daný den, volal nějaký nevychovaný pán který neumí ani pozdravit a představit se stim ze zboží nedorazí protože je zničené a ze budeme čekat další tři týdny. Objednávku jsme tedy chtěli stornovat pán pouze zavěsil.

S Belakpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nič!

Neskutočne dlhé dodanie, až 6 mesiacov. Žiadne ospravedlnenie za meškanie. Skrutky na zmontovanie vám dodajú len po kuse. (asi len vzorky aby ste vedeli čo si máte dokúpiť) krivo vyvŕtané dierky ako aj uloženie protikusov. Aaach jaj.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

NIC!

Patrik Libánekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nemůžu pochválit nic.

Dobrý den. Žádám každého kdo přemýšlí o koupi nábytku, aby to v žádném případě nedělal. Při objednání jsme jasně žádali kterou sedačku chceme koupit. Bylo napsáno levý roh přímo nad fotkou sedačky (bylo to napsáno i na faktuře, ale k tomu se dostanu a za půl hodiny stáhli z internetu text ,že je to levý roh) . Dovezli nám sedačku a všimli jsme si že roh je opačný, než jsme stihli na to upozornit, pánové vzali nohy na ramena a byli pryč. Po 35 minutách volání do firmy se konečně zvedli telefon a oznamili, že musíme vyplnit reklamaci a odeslat to až do Ostravy na vlastni náklady a čekat na vyjádření až 60 dní .Které mají v obchodních podmínkách. Když jsme volali podruhé tak nám bylo řečeno tu co chceme není naskladněná. Tak nechápu proč fotí něco co nemaji na skladě a ještě poštou jinou. Tak nechápu takové jednání, asi chtějí prodat kusy co mají navíc a třešnička na dortu byla to, že jsme se rozhodli odstoupit od smlouvy a položili nám telefon, nebyli jsme vůbec vulgární jen jsme upozornili na chybu z jejich strany.

Vasedusepřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Špatně předvrtané díry, nábytek vůbec nesedí. Kvalita desek tak 3. jakost. Z 5-ti kusů, 5 špatně. Od této společnosti už nikdy nic. Tak hrozný polský nábytek jsem ještě neviděl

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Správná barva

Zboží sice dorazilo v uvedené lhůtě, ale jedna deska skříně měla urvaný kus. Řekla jsem si, že za to možná mohla cesta a skříň jsem chtěla složit...jenže pak to začalo být teprve zajímavé. Šuplíky měly držet jen pomocí lepidla, žádné šrouby-nic, jen lepidlo. To už bylo moc, vyplnila jsem reklamaci a zboží odeslala zpět. Asi 2 týdny na to mi přišel mail, že mi reklamaci zrušili. Po telefonátu (s velmi ochotnou a milou slečnou) mi reklamaci opět obnovili. Ted uz čekám 3 měsíce na nějakou reakci a pořád jsem se nedočkala a myslím, že už ani nedočkám. Za mě obrovské zklamání.

miki.mertovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Objednali jsme si s přítelem sedací soupravu. Ihned po rozbalení jsme zjistili, že je prostřední zlomený a látka roztržená. Podali jsme ihned reklamaci i s fotkami, reklamace byla zamítnuta s tím, že je to mechanické poškození vytvořené námi, přitom na fotkách šlo vidět, že je sedačka v 90% ještě v původním obalu, tedy jsme ji nemohli logicky poškodit my. Reklamaci jsme dělali již na třikrát a pokaždé stejný výsledek. Navíc po telefonickém kontaktu, kdy nám pán na reklamacích řekl, že nevidí důvod k tomu, aby nebyl výrobek vyreklamován, nám opět a zas přišel email, že reklamaci nepřijímají. Už nikdy více...

Kasarova Vpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Absolútne nič

Nákup v tomto obchode bol mojou najhoršou skúsenosťou s nakupovaním cez internet. 14. októbra 2020 sme si s priateľom objednali posteľ z eko-kože s úložným priestorom a 2 nočné stolíky. Dodacia doba, ktorú obchod uvádzal bola 4 - 10 týždňov, no posteľ nám prišla až 13. januára 2021, čo je 13 týždňov. Desiaty týždeň sme sa chceli informovať, ako to s našou objednávkou vyzerá a veľmi neochotná pani na linke nám túto informáciu ani nevedela povedať. Počas skladania postele sme prišli na to, že nám poslali rošt, ktorý nepasuje na náš typ postele. Išlo o rošt, ktorý nie je na posteľ s úložným priestorom, nedal sa pripevniť, neudržal by matrace, nedal sa otvárať. Hneď v ten deň sme vybavovali reklamáciu. Na nový rošt sme čakali do 3. marca a jeho kvalitu nemusím ani komentovať. 7. týždňov sme spávali na roztiahnutom gauči, čo sa odrazilo aj na priateľovej chrbtici. Takmer každý deň sme sa im snažili dovolať, no je to riadne umenie. Buď telefón nedvíhali, boli nonstop obsadení alebo nám nevedeli nič povedať. Na počudovanie tam bola aj rečová bariéra (český a slovenský jazyk), neochota, nevedomosť, nezáujem situáciu riešiť a rošt poslali až keď sme chceli zrušiť objednávku a vyžiadať si naspäť peniaze. Boli sme dostatočne trpezliví vzhľadom na aktuálnu situáciu, no v tomto obchode zlyháva komunikácia, kvalita, dodržiavanie dodacej doby a iné, aj bez ohľadu na terajšiu korona situáciu. Čo sa týka nočných stolíkov, skladal nám ich stolár s dlhoročnou praxou a povedal, že takto nekvalitný nábytok (krivé, labilné, posteľ zle očalúnená, nespevnená, špinavá od pilín,..) ešte zo žiadneho obchodu nevidel. Šuplíky nepasovali do konštrukcie nočného stolíka, takže ich musel prerábať. Počas telefonátov s nimi sme sa dozvedeli, že síce sídlia v Čechách, ale nábytok vyrábajú v Poľsku z komponentov dovážaných z Číny. Jedna katastrofa. Určite neodporúčam!

Jakub Zvoníčekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Sedací souprava objednána 30.11.2020 s udávanou dobou dodání 2-6 týdnů, do dnešního dne (25.3.2021 - tedy více než 16 týdnů) po zboží ani památky, termín již pětkrát odložen. V předposledním emailu potvrzeno, že souprava bude dodána v druhé polovině března, dle dnešního emailu je opět posunuto na 10.4. (tedy těžko uvěřitelných 19 týdnů od objednávky). Absolutně neprofesionální a nespolehlivá firma. V dnešní době by člověk očekával, že obchodník udělá v rámci zákaznického servisu maximum, bohužel, zde to opravdu neočekávejte. Komunikace je omezena pouze na vágní opakování téhož - dodavatel nepotvrdil naskladnění. Nákup zde rozhodně nedoporučuji, pakliže nechcete zaplatit za zboží a následně půl roku nemít ani objednané zboží, ani peníze.

Jana Malápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Skvělý nábytek, všechno v pořádku, nic nechybělo, všechno sedělo!

Nic

Bohumil Kuderapřed 3 lety
Doporučuji obchod

Po roce jsme reklamovali polohovací podhlavník na sedací soupravě. Reklamace proběhla bez problémů a nový náhradní díl byl bezplatně zaslán zaslán. Komunikace s obchodem na vynikající úrovni. Ochotný personál.

nic.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží vypadá jako na obrázku, řidič velmi ochotný.

Maminka objednala obývací stěnu. Polička na zeď byla poškozená a to zjevně už při balení. Cestou se poškodit nemohla, podle toho jak byla zabalená. To nás moc mrzelo to, že byla vědomě odeslána i poškozená polička. U spodních skříněk nebyly ze zadu sololitové desky. Trošku trapný šetřit na tak haléřové položce.

Zdenek Dolezalpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

zboží odpovídá obrázku řidič, který přijel se zbožím byl příjemný a ochotný

Doba dodání horší, než udávají na webu. Postel přišla bez roštu a ještě nemá středový panel, podle podpory je to v pořádku, je však velmi chatrná. Sedačka do obýváku byla zlehka poškozená (někdo do ní ťuknul, neřešil jsem, není to vidět ). Ovšem po pár měsících je prosezená. Pokud bych kupoval znovu, dám přednost jiným, tohle Polsko je levné, ale nic nevydrží.

Ghulllpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vedení pan Helcel mladší a jeho konina pan Belunek

Danivanicpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání, naprostá spokojenost, kvalita odpovídá ceně

Doprava

Vlastní přeprava

Kontaktní údaje

Kategorie