Logo obchodu HELCEL NÁBYTEK

HELCEL NÁBYTEK

2542 hodnocení

74 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Chodurova Tpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Dodací lhůta měla být 6 týdnů. Po 8 týdnech mi dovezli sedací soupravu jiné barvy a místo levé tak pravou. Slíbili dovézt správnou do 2 týdnů. Dnes to je 12 týdnů a nic. Na místě mi arogantní paní sdělila že neví kdy mi ji dovezou. Již nikdy víc.

Jiří Slámapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

vůbec nic!!!!!!! 100% nespokojenost - DOPORUČENÍ NIC NEOBJEDNÁVAT!!!!!!

Po měsíci čekání, nám přišla sms, že nám budou komodu doručovat, čekali jsme týden, po týdnu kdosi volal, že komoda je poškozená, zdali o ní máme ještě zájem, ale bude to trvat dalších 5 týdnů, přitom na jejich stránkách mají tu samou komodu "skladem"- chápete to? Takže nás jenom zdrželi - stornovali jsme objednávku.Doporučení: nic si neobjednávat u této firmy!!!!!!!!!

Clarepřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

po dvou měsících čekání na zboží jsem dostala úplně něco jiného, než jsem si objednala. Poté jsem čekala další měsíc, než mi pošlou to, co jsem si objednala. Po měsíci čekání jsem objednávku zrušila a nyní už zase skoro měsíc čekám na vrácení peněz. Když náhodou vezmou telefon, neustále se jen omlouvají, ale nic se dál neděje. Rozhodně tuto firmu nikomu po této zkušenosti nebudu doporučovat.

Milan Ducaničpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

dodací doba neusále oddalována, po 10ti týdnech čekání jsem objednávku stornoval

Ono Janpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nič

-komunikácia s obchodom - arogancia poškodený tovar priebeh reklamácie, resp. jej čas!!!! Kúpili sme si z netu sedačku, aby sme ju mali za pár dní. Prišla poškodená a a ko kompenzáciu mi ponúkli 18€. Pýtal som sa akým spôsobom to vypočítali na čo som nedostal odpoveď. Však lendoprava stojí 23 € keby som im to poslal čo majú výdavok na preplatenie a to je len hedna cesta!!! Druhá dovoz už sme kde s kompenzáciou v eurách a plus robota za opravu. Nepočítam čas, za ktorý by to prišlo. HELCEL nábytok - tovar od nich? Nikdy viac!!!!!

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Jedna velká katastrofa...zboží dorazilo po 8 týdnech rozbité, stále čekám již 4 týdny na náhradní díly. Sedací soupravu s proraženým šupletem si manžel raději opravil sám...,jinak bychom seděli na zemi a dcera si bohužel nemá kam uložit šatstvo :(. Polská kvalita, nevalná komunikace, doporučuji vše nafotit a odeslat elektronicky....a pokud možno, zde NIC neobjednávat.

Pavel Novákpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Komunikace, dodací lhůty, a dokonce záměna objednaného zboží

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nic si prosím neobjednávejte u této firmy, i po 10 týdnech nebyli schopni dodat zboží. Naštěstí už jsou peníze zpět na účtu. NEDOPORUČUJI.

Hana Stejskalovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

nic

reklamace konferenčního stolu. Komunikace nulová, na emaily nikdo nereaguje dovolat se do tohoto nábytku je velký problém a do reklamačního oddělení se vůbec nikdo nedovolá. Je vypnutý telefon. Hrůza. Už nikdy bych si od Helcel nábytek nic neobjednala. Reklamace zatím není vyřízená a bůh ví jak to vůbec dopadne. Asi nebudu mít ani stolek a ani peníze. Jsem z jejich jednání velmi znechucená.

Pavelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednal jsem si hotovou kuchyň (ne na míru), po 9ti týdnech došla, ikdyz psali do 14ti dnů bude, ale 1 skříňka zlomená. Reklamuji, ale nikdo nezveda telefon a neodpovídá na email.

Jana Duchoslavovapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Všechno. Koupila jsem sedací soupravu,kterou přivezli 9.6.2020. Hned po rozbalení jsme zjistili, že jeden kus je rozbitý. Okamžitě jsem reklamovala. Díl si odvezli 26.6.2020. Po mnoha telefonátech a výmluvách nový kus přivezli 17.8. 2020. Takže za mě už nikdy. Nechápu,jak se můžou prezentovat českou firmou, když zboží je z Polska. Nedoporučuji .

Hanka Davidpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Tento obchod HELCEL nabytek bych nedoporucil ani svemu nejvetsimu nepriteli. Sedaci souprava prisla v jinem provedeni nez byla uvadena na fotografii a jeste k tomu prisla o nekolil tydnu pozdeji. Podana reklamace na kterou nikdo neodpovida. Mobilni telefon ani pevnou linku nikdo nezveda i kdyz jsme to zkouseli uz nespocetkrat. Tento obchod uz opravdu NIKDY VIC!!! Kdyby sedacka sla vratit a obratem prisly zpet penize okamzite to udelame!

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Celkem pěkné webové stránky, ale to je vše.

Firma se prezentuje jako tradiční česká rodinná firma a snaží se na zákazníka působit jako výrobce nábytku s velkým zázemím, prodejnami, dopravou, kvalitou a široký sortimentem. Avšak opak je pravdou - už to, že nechce již poskytovat data o hodnocení ověřených zákazníků mluví samo za sebe. Bojí se další kritiky a negativ. Jelikož realita je taková, že se jedná ve velké míře o přeprodej nekvalitního zboží z Polska a bůhvíodkud. Žádní vyškolení specialisté, nedodržené lhůty, neprofesionalita a absolutní nekvalita produktů....Jen líbivé řeči a neustálé ujišťování, že vše je v pořádku. Ale není. Objednaná kuchyň - všech osm šuplíků dodatečně olepeno páskou aby držely pohromadě, jelikož už při montáži začaly praskat rohy slabého lamina, dva se dokonce úplně roztrhly. Pod laminem bouličky od zalaminovaných pilin a oděrků. Chybějící šroubky, poškozené spojovací šrouby - jako kdyby je někdo přejel vysokozdvižným vozíkem. Jak to někdo může zabalit ke zboží? Krabice s polskými polepy tak slabé, že je rukou roztrhne i dítě. Oťukané hrany. Výstupní kontrola tedy zřejmě nulová. Dvakrát jsem volal do firmy, že na závoz nemůže jet velké auto, jelikož se nedostane do ulice. Poté co my sdělili, že to neveze jejich firma, ale DHL, nahlásil jsem vše i tam. A potom? - přijelo samozřejmě velké auto, které tam nezajelo a musel jsem vše přeložit a vlastním vozem převézt zbývajících 200 metrů až domů. A mohl bych pokračovat. Člověk si v této době řekne, že by rád nákupem podpořil českou firmu s českým zbožím, ale nakonec celkové zklamání a znechucení. Přesně jak napsal pán níže - fungují ve stylu "chci podnikat, ale nechci zákazníky". Vím, že to byl můj první a poslední nákup u této firmy. NEDOPORUČUJI!

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Překupníci z Polska, žádná ČESKÁ FIRMA S TRADICÍ!! Lidičky vážÍteli si svých peněz nikdy u nich nenakupujte!! Neochota, drzost, katastrofa! NAPOSLED!!! Upřímně všechny VARUJEME!!

Jaroslav Puchýpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

POZOR NENAKUPUJTE TU V ZIADNOM PRIPADE !!! JEDINE CO DOSIAHNETE JE KOPA PROBLEMOV. KVALITA ZIADNA !!! TYM BLABOLOM ZE LEN OVERENY ZAKAZNICI ATD. CO SU HORE NEVERTE. VSETCI CO TU PISU TAM AJ NAOZAJ NAKUPILI.PREDAVAJU NEKVALITU UPLNE VEDOME !!!

VŠETKO

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Chválim Cimrmanovský přístup a la Hospoda na mýtince...chci podnikat, ale nechci zákazníky. Dále péče s jakou balí zboží, jelikož jinak si více jak týden balení zboží nedokáži vysvětlit. Co ale čtu ostatní recenze, tak jsem byl očividně hodně naivní a Vánoce to jistí!

"Všichni naši operátoři vyřizují zákazníky, kteří se dovolali před Vámi...jste první v pořadí..." - stihl jsem mezitím naložit pračku, vyprat, pověsit ono prádlo, nechat ho uschnout a ještě ho i vyžehlit...stále jsem ještě ve frontě...tak jsem se dal na seriál Tak jde čas a věřím, že až dokoukám včech 14tis dílů, spojí mě.

Monika_Gpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Velka spokojnost! Ochotne a do 24 hodin odpovedali na moje otazky este pred objednanim. A potom pravidelne info o stave mojej objednavky od okamihu objednania az po dodanie. Aj dodanie tovaru bolo v slubenom termine. Kvalita je vyborna. Mam velmi dobru skusenost, odporucam vsetkym

Michaelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nedodani zboží v termínu.. Omluva, že bylo poškozené, čekání znova dlouhe tři týdny.. Komunikace nulová, nereagovani na email, nezvedali telefon.. Fakt otřes

J Surovskapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Otrasný servis....došiel poskodený tovar,ich kuriér odmietol vziať späť. Call centrum nevie odpovedať na žiadne otázky,reklamačné oddelenie detto. Nikdy viac.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Ze odepisi na email

Gauc přišel roztrzeny, nabídnuta reklamace typu pošlete rozbitou část zpět ,takže by jsme v bytě s malými dětmi měli rozehraný gauč bůhví jak dlouho! Ok rikali jsme zalijeme to už u nic nich prostě nekoupíme a je to-meli jsme v plánu vybavit dětem pokoje atp.Dali jsme se do sestavení kuchyně a ona chybí celá jedna skříňka! To je prostě brutalni, objednala jsem 1.3.a přivezli to někdy po 19 kvetnu! Radim neobjednavejte! Ceny jsou tam sice fajn ,ale nestojí to za to!

Doprava

Vlastní přeprava

Kontaktní údaje

Kategorie