Logo obchodu HELCEL NÁBYTEK

HELCEL NÁBYTEK

2542 hodnocení

74 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Když tady čtu všechna hodnocení, je mi nesmírně líto, že jsem tak neučinila před objednáním nábytku. Nábytek má dorazit za pár dní a už teď jsem orosená hrůzou, co mi pošlou za "kvalitku".

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

výběr hezký, to je vše

kvalita hrozná, při reklamaci sedací soupravy nechtěli uznat náklady spojené s reklamací, jakožto když jejich technik zhodnotil sedačku jako vadnou a jelikož je v patře a proseděla se cca po 3 měsících, zeptali jsme se jestli by ji snesli. Odpověď že ne, že pro ni přijedou, ale musí stát před domem. No skousl jsem to a zase sehnal pár chlapů a snesli ji před dveře... přijeli, odvezli, za 10 dní volali že je spravená, že ji dovezou. Na radu právníka jsem jim nabídl zdali ji vynesou, odpověděli že ne, tak jsem jim řekl, že si najmou stěhováky a že jim to dám k úhradě. Světe div se najednou vrátili peníze... brr, už nikdy Helcel nábytek... s pozdravem Novotný

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Při reklamací mi byla přislíbená kompenzace z ceny zboží jen proto aby byla prodloužila 30 denní reklamační lhůtu. Reklamace je vyřízená ovšem bez kompenzace.Z této kompenzace ani nezchudnu ani nezbohatnu jde jen o princip slibu . Co vím naprosto přesně je to že již nikdy více nebudu nic objednávat u této firmy.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Před 14 dny jsem si objednala konferenční stůl, a velká spokojenost do 10 dní dorazil. Komunikace moc příjemná...

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Úplně všechno. Navazuji na svoji recenzi z 8. ledna 2020. Den před dodáním objednávky ve čtvrtek 16.1. mám nahlášenou v práci dovolenou a natěšen čekám na sedací soupravu, která má po 3 měsících dorazit v pátek. Ve čtvrtek odpoledne mi zvoní telefon, na druhé straně se ozve pán, který mi sdělil, že se omlouvá, ale že sedací souprava nedorazí, že teď zjistili, že přišla poškozená a že novou mohu mít za 2 týdny. Nevěděl jsem co říct, ale po krátké debatě jsem odstoupil od objednávky. Nějaké odškodné či sleva na další nákup nepřišla. Určitě z mé zkušenosti nikomu nedoporučuji. Jsem zklamán.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Kuchyně i nábytek do pokoje skvělé. Sice se trochu čeká, ale s tím se musí počítat.

Nic mě nezklamalo.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

V listopadu jsme s přítelkyní objednali lenošku kdy dodání mělo být 6-8 týdnu. Počítali jsme že do vánoc bude doma. Před vánoci přišlo info že je na skladě. Dodání prý 5-10 dní. Další email přišel až někdy 8.ledna že 15.bude doručená. Vzal jsem si volno a čekal. A samozřejmě nic. Na žádném čísle to nikdo nezvedá takže nic nevím. Radši si nakupte jinde.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Zboží objednáno koncem října. Očekávaná doba dodání 2-6 týdnů, nepozději do 10-ti. Přišel potvrzující mail, objednávku jsme uhradili. Po dotazech mi vždy bylo sděleno, že se čeká na dodání sedací soupravy, později po mém urgování mi bylo sděleno, že se do Vánoc nestihne a dojde k naskladnění první týden v lednu. Po dnešních telefonech z mé strany jsem se dostal k informaci, že by měla obj. dorazit 17.1. Dožadoval jsem se kompenzace za prodlení, to ale řeší jiný pán. Do mailu jsem dostal strohou větu, že mi bude vráceno 400,- Kč. Omluva žádná, komunikace nulová, zákazník zde zřejmě na prvním místě není. Z mé zkušenosti nedoporučuji a to ještě ani nevíme, co nám dorazí. Zda bude zboží v pořádku.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Chtěl jsem si objednat postel boxspring, ale naštěstí jsem měl tolik rozumu, že jsem vyčkal, až kamarádovi přijde podobná, kterou si objednal u této firmy. Naprosto šílená komunikace, protože tkanina na posteli byla vytahaná a postel jak někde ze sekáče. Raději si zajedu do ověřeneho obchodniho domu a připlatím si za kvalitní výrobek.Nedoporučuji

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Přidávám pochvalný komentář , sedací soupravu jsem obdržela 6 týdnů od objednání, firma mě informovala hned po mém nákupu, že dodací lhůta nebude 2- týdny, což mě přišlo zcela normální, pokud si zadám u výrobku typ čalounění, rozklad apod. Sedací souprava splnila veškerá má očekávání, kvalitní zpracování, není co vytknout. Doprava byla perfektní, dost jsem litovala stěhování do pater, ale chlapi to zvládli na jedničku. Rozhodně doporučuji.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

moc toho asi nebude

Koupil jsem televizní stolky prý z masivu Marosa.Masiv myslí to,že vám slepí pár laťovek a stejně to obalí prostě čímsi????Nejsem stolař ten se mi ale vysmál za to jak jsem se nechal napálit prý nábytkem z masivu.Při koupi na prodejně vám to nerozbalí abyste se podívali blíže tak že aspoň věříte.Jenže při bližším ohledání zjistíte,že mnoho věcí je stejně obyč.překlížka.Čili nemůžu posoudit jestli je to drahé nebo né ale rozhodně vím,že nekupujete to co píšou v popisu.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Rychlá dodací lhůta, měli jsme štěstí, sedací souprava nám přišla za 4tydny po objednání. Vše bylo v pořádku, firma mě průběžně informovala o stavu objednávky.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Reklamuji již týden zboží, obývací stěna přišla poškozená, rozbité sklo,lamino uštípnuté, druhá deska v půli zlomená. Nejprve byla špatná fotodokumentace,další den mě bylo sděleno,že mám označit v návodu na sestavení všechny vadné díly,aby se mohly objednat díly nové. Nejsem truhlář,ani Popelka,abych se přebírala v krabicí plné střepů a označovala v tom množství,který díl je ten poškozený. Řádně jsem uhradila objednané zboží,žádám o vyzvednutí reklamovaného zboží na dané adrese, zaslání nového nebo vrácení peněz. Zřejmě chci asi moc,pokud se během dnešního dne nikdo neozve,v pondělí další urgence

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Naprosto všechno. Lidi nebudte blbý a tady fakt nic nekupujte!! Nedoporučuji!

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zklamalo mě vše. Objednala jsem si kuchyň a jsem velice zklamaná. Čekala jsem na kuchyň 10tydnu, po 10tydnech čekání kuchyň přišla. Bohužel, pr sestavování kuchyně jsme zjistili, že nám chybí skříňka a jeste k tomu dřezová. Přístup lidi v helcel nábytek je hrozný, při zavolání že mi chybí skříňka mi pan řekl, ať si vyplním reklamační formulář. Ten jsem vyplnila a poté mi přišel email, že mám reklamační formulář vyplnit znovu a podat fotky a že se mi do 3 dnů ozve nějaký pán a bude se snažit vyřešit MUJ problém. Tuto stránku, nebo tento obchod bych nedoporučila ani nepříteli. Je mi to líto, ale je to tak.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Před několika lety objednaná kuchyň, bez problémů. Teď jsem váhala po přečtení recenzí jestli sedačku objednat, tak jsem si našla tu, která má hodně kladných hodnocení a skusila. Nemůžu si stěžovat, sedačka dorazila v pořádku, v termínu se kterým jsme počítali cca měsíc. Složení nebyl problém, perfektně zabalena aby se nepoškodila. Takže za mě doporučuji, nebyl problém vůbec s ničím.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Sedačka přišla ale nebylo možné jí složit :( takže jsem okamžitě volala na tel číslo tam uvedené a spadla jsem do hlasové schránky. takže jsme sedačku zpět zabalily a odstoupily jsme od smlouvy sedačku na vlastní náklady které nejsou malé zasíláme zpět a budeme čekat aby nám do 14 dní vrátili peníze za zboží.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod, ale...

Pochvalit mohu kvalitu skříně. Vse prislo neposkozene.

Každopádně nas hodne zklamala dodaci lhuta.Cekali jsme mesic. Šílený. Komunikace jen pres email. A mohli by mit milejsi jednani.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod

Musím nesouhlasit s většinou negativních recenzí. I já jsem po přečtení těchto recenzí váhala, zda mám objednávat z tohoto obchodu, ale zkusila jsem to. Objednala jsem si kuchyňskou linku. Musím říci, že jsem byla příjemně překvapená. Kuchyň přišla po třech týdnech (zpožení kvůli dopravě). Nic nepřišlo poškozené, nechyběly díly, součástky ani otvory pro vrtání. Vše do sebe zapadalo, dveře se dají dorovnat. Kuchyň je krásná a dostatečně kvalitní. Komunikace byla výborná, telefony i emaily byly vyřízeny ihned. Nevím jestli jsem měla jenom štěstí nebo zdejší recenze tvoří pouze nespokojení či nároční zákazníci.

Potřebovala jsem dokoupit jednu skřínku a během pátrání po internetu jsem zjistila, že stejnou kuchyň nabízí v jiném obchodě a domnívám se, že je s největší pravděpodobností překoupená (čili dražší) a přejmenovaná. Zakoupením zboží právě v tomto obchodě můžete ale přispět na neziskovou organizaci pomocí aplikace givt.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Doporučuji obchod, ale...

Po objednání jsem se málem zhroutila po přečtení negativních recenzí. Objednala jsem nábytek do ložnice (skříň, nějaké komody, noční stolky, psací stůl). Vše přišlo v pořádku. Nábytek mě překvapil kvalitou a všechny potřebné věci ke smontování byly přiloženy. Žádný kus nábytku nebyl poškozen. Zboží velmi dobře zabaleno. Řidič nám ochotně zacouval na pozemek, kam se špatně zajíždí a pomohl nám i něco vynést do patra i přes to, že jsme službu neměli zaplacenou.

Nábytek přišel s 2 týdenním zpožděním, na telefony a emaily nikdo nereagoval. Hrany nábytku jsou velmi ostré. Dopravce se svěřil, že naše zboží bylo překvapivě dobře zabaleno, prý jinak vozí salátová vydání.

Doprava

Vlastní přeprava

Kontaktní údaje

Kategorie