Logo obchodu HELCEL NÁBYTEK

HELCEL NÁBYTEK

2542 hodnocení

74 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 5 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Kvalita nabytku tragedie. Vse levny polsky nabytek. Na konferencnim stolku spatne navrtane diry na koliky.Nic nesedi. Vse si musite dovrtat sami. Deska 16mm misto 18mm. Olepeni hranou tl.0,5 mm bez srazeni hrany pod uhlem 45 deg. Jak se standardne dela. Nabytek se tak stava nebezpecny z duvodu kompletne ostrych rohu a hran pro vsechny. Hlavne pro deti. Brady ani hlavy nemaji sanci. Po 4 tydnech dodana pouze cast objednavky. Absolutne nedoporucuji. Podporme ceske truhlare a nekupujme levne veci z polska pres ceskeho prekupnika. Polsky nabytek je take kvalitni ale i v polsku si za nej zaplatite. Levny nabytek uz tam kupuji pouze prekupnici.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Pohovka dovezena po 6 týdnech, což je doba dodání, s tím se dalo počítat, ale pohovka byla dovezena poničena, zboží jsem nepřebrala. Další dodání bylo týden na to a sedačka byla převezena ještě v horším stavu než pri první předávce... takže místo 6 týdnů bez gauče, jsem skoro 2 měsíce...každopádně po této zkušenosti, objednávka byla zrušena, protože kvalita absolutně neodpovídá ceně. Osobně bych již u této firmy nic neobjadnala.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Nejsou schopni dodat náhradní díly k sedací soupravě ktérá byla nově zakoupena.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic, doporučuji majiteli ihned zavřít.

Všechno, klamavé informace uváděné na stránkách, nekomunikace, lži

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zklamalo mě úplně všechno.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Kvalita výrobků špatná,komunikace a vyřizování, výmluvy,neda se dovolat pri vyrizovani reklamace,neopodvidani na meily,nedoporucuji.nakup sedacek v cervenci2018, doručení v zari2018,reklamace v druhe půlce listopadu a do dnesniho ani sedacky ani penize.katastrofa

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

POCHVÁLIT SE TU NEDÁ VŮBEC NIC!!!JE TO NAPROSTÁ KATASTROFA!!!!!

ZKLAMALO MNĚ NAPROSTO VŠECHNO !!!VŠECHNO- KATASTOFÁLNĚ ŠPATNÁ KVALITA VÝROBKU A NEÚPLNÁ DODÁVKA ZBOŽÍ,SEDACÍ SOUPRAVA KORSIKA HIT 2018!!!!KOMUNIKACE O NIČEM DODÁNO PO 11 TÝDNECH A NYNÍ UŽ JEN URGUJI DODÁNÍ ZBÝVAJÍCÍCH DÍLŮ!!!DRUHÝ MĚSÍC SE DOHADUJI O DOPLNĚNÍ VÝROBKU KDE SCHÁZÍ DÍLY!!!!!POZOR NA TENTO OBCHOD KDE NENÍ KOMUNIKACE A PŘI REKLAMACI JE TO STEJNĚ NEDOSTATEČNÉ!!!NEDOPORUČUJI NÁKUP ZDE U HELCEL NÁBYTEK ,JÁ URČITĚ NIKDY NENAKOUPÍM A NEDOPORUČÍM NIKOMU!!!JSEM Z TOHO VELICE SMUTNÁ ŽE V DNEŠNÍ DOBĚ JEŠTĚ MŮŽE VŮBEC NĚCO TAK NEZODPOVĚDNÉHO EXISTOVAT NA TRHU!!!!

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Neuvěřitelně lajdácké a ignorantské jednání,neochota a nezájem komunikace k nápravě chyby skladového pracovníka.Dodaná nekompletní kuchyň neplní účel a nápravu lze snad docílit pouze soudní cestou,kterou je právní oddělení naší firmy ochotno podstoupit.Doporučuji se zdaleka vyhýbat této polské filiálce.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Přístup...neustále slibovaný termín naskladnění, který se neustále posunoval. Neschopnost oznámit, že naskladnění nebylo uskutečněno.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Cakal som na tovar 2 mesiace v 6 tyzdni mi napisali ze prvy tyzden decembrovy bude dokencena vyroba druhy tyzden mi bude tovar dovezeny ked som sa snazil nieco dozvediet len cakajte my sa vam ozveme pisal som maili telefonoval nikdy som sa poriadne nic nedozvedel dnes mi dosli nervy a zrusil som obiednavku tak sviatkovat budem pred telkou na zemi ale od nich si uz vzivote nic neobiednam a ani to nikomu nedoporucujem

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Po dvou měsících jsem psala email jak na tom naše zásilka je a bylo mi řečeno, že máme čekat, protože je o zboží velký zájem, to by se ještě dalo pochopit. Po dalším dotazování mi napsali, že mají připravenou jen polovinu sedačky.. po třech termínech doručení, kvůli kterým sem si brala volno z práce, mi došla trpělivost a objednávku jsem zrušila. Naštěstí jsem neměla částku zaplacenou dopředu, takže mě obrali akorát o čas a nervy. Rozhodně nedoporučuji!

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

nic

vše - dodací lhůta otřes, informace a stavu objednávky žádné, dodací lhůta do 6 týdnů scifi po 10 týdnech nic. objednáno jinde o 1100,-Kč dražší ale do 3 dnů na adrese.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Doporučuji obchod

Nemám co vytnknout - super komunikace, dodání do měsíce a sedačka super :-)

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Dodací lhůta, objednali jsme si komplet ložnici kde byla psaná dodací lhůta 8-10 dní po 4 týdnech nám přivezli naši objednávku, ale bohužel ne kompletní s tím, že zbytek zapomněli tak že to přivezou později což je teď týden a stále nic. Paní/slečna na zákaznické lince je velice nepříjemná ačkoliv problémy způsobují oni.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Bohužel v žádném případě tento obchod nedoporučuji. Objednala jsem si postel z masivu KARMEN + rošt zdarma, 200x160. S delší dobou dodání jsem byla seznámena, to nebyl problém. Aby jste nemuseli číst román o tom jak moc to bylo špatné, shrnu to do bodů. Zaplacen výnos, řidič přijel sám, o výnosu nevěděl, nesla jsem to s ním. Po složení postele, jedna část krátka - reklamace. Call centrum arogantní. Přišla nová část - tentokrát delší, zatmelená, pošlapaná a se sukama, na šroubování opravdu úžasné. Další reklamace - žádná reakce. Rošt zdarma byl krátký, tak vhodný na podpal. NIKDY VÍCE!!!

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Doporučuji obchod

dobré ceny,velký výběr.

dlouhé dodací lhůty.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

I přestože čekáme na gauč už skoro tři měsíce, tak komunikace je jediné co můžu pochválit.

Zacatkem cervna jsme si objednali gauč, po přečtení recenzí jsme si říkali, tak snad to dopadne všechno dobře a nebudeme mít smůlu opak je pravdou. Po 6 týdnech, kdy nám nepřišel žádný email, sms nebo že by někdo zavolal nic. Jsme se rozhodli, že teda napíšeme email a zjistíme co se děje, když na stránkách píšou doba dodání 3-6 týdnů. A ta doba proběhla. Odepsali rychle s tím, že nám byla poslana sms, kterou jsme měli potvrdit jenže žádná sms nepřišla. Došli jsme k tomu, že měli špatně zadaný kontakt, netuším zda to byla naše chyba nebo jejich. Neresili jsme to. Zeptali jsme se tedy kdy poslou gauc znovu, to nam bylo receno, ze si musime tak tyden počkat nez zase jejich dopravak pojede do usteckeho kraje. Ok to bylo jeste v pohode. Po cca týdnů nám volali, že teda gauč je připravený k odvozu a zda budeme v neděli doma (byl to trošku problem, nebyli jsme ten vikend doma, takze se musela zmenit adresa k me mamine, aby nekdo gauc prevzal), ve ctvrtek pred vikendem znovu telefon, ze se omlouvaji, ale ze ten gauč co jim vlastne prisel neni ten co jsme si objednali, tak to uz jsem mela nervy a to jako vážné? Takze kdyz nam prvne ten gauc chteli privezt a byl spatny kontakt, tak by nam privezli spatny gauc nebo ho snad prodali nekomu jinemu? Nechapu. Bylo nam oznameno jestli jeste tyden az dva pockame, ze by ho mel dodavatel privezt. Nejdrive jsme si rikali ne kaslem na to zrusime to. Ale objednat ho jinde a cekat zas mesic? Protože skoro vsude je dodaci doba 3-6 tydnu. To se nam moc nechtelo, ok pockame. Tak jsme cekali ne 1-2 tydny, ale 3, minuly tyden v pondeli to byli tri dny kdy jsme uz cekali dva mesice, takze znovu email co se deje s nasi objednavkou, ze uz jsme celkem netrpělivý, odepsali nam s tim, ze u nich byl dodavatel, ale nas gauc neprivezl, ze teda pristi tyden v pondeli(vcera) prijede zas a hned jak nas gauc prevezmou budou nas informovat. Napsali jsme, ze teda at v pondeli ocekavaji, ze budeme volat a informovat se sami. Vcera jsem teda zvedla telefon a spadla jsem do hlasovky, takze znovu email, jak to vypada. Bylo nam receno, ze dodavatel neprijel, ze prijede az pristi tyden ve stredu. A samozřejmě hned jak převezmou objednávku, tak nas informuji. Gauč at si laskavě strčí někam. Takhle nasrana jsem nebyla snad nikdy. Nikdy už u nich nic neobjednam, jsem ráda, že jsem gauč neplatila předem, protože čekat na nej tri měsíce jsem v životě nikde nezazila. Nedoporučuji!

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Doporučuji obchod

Sedačka je presne tá ako na obrázku aj materiál aj farba. Dorazila vo veľmi dobrom stave a šofér bol veľmi milý a ochotný.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Doporučuji obchod, ale...

...kuchyňská linka je hezká - odpovídá ceně, ostatní nábytek - obývací pokoj, ložnice a pokojíček....velmi nekvalitní.

Kvalita - vše polské, levná dřevotříska. Reklamace - nepřišly úchyty k dětskému pokojíčku a u šatní skříně chybí dvoje dveře se zrcadlem a 2x police. Dále na faktuře uvádějí jeden z jejich dvou nabízených čísel účtů, ale když jste uhradili částku na účet české spořitelny a pro doložení k úvěru to chcete opravit ve faktuře, tak mi nechtějí vyhovět. Přitom mi to museli opravovat už v dubnu a problém to nebyl. Dnes už ano. Příště už neobjednám. Objednali jsme zde veškerý nábytek do nově zrekonstruovaného domu. Kuchyně vypadá ze všeho nejlépe....ale z komunikace a reklamace a neochoty upravit fakturu na správné údaje jsem zklamaná. Také řidič nám volal s hromadou nábytku až půl hodiny před příjezdem.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

nic

zklamal mě přístup...kvalita zpracování otřes..objednal jsem si konferenční stůl,opracování hrůza,takhle by to neodflákli ani učni ani lidé z chráněné dílny.už nikdy!!!!ani párátko od nich...

Doprava

Vlastní přeprava

Kontaktní údaje

Kategorie