G

gemre.cz

66 hodnocení

42 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Monika Struškovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Krásné fotky a cena.

Podle velikosti mi neseděly jediné boty. Jedny boty v dodávce úplně chyběly i přesto, že byly zaplacené, žádná informace o chybějícím zboží, ale aspoň za ně přišly peníze po mém upozornění. Ostatní boty vráceny 4.7.2022, peníze za ně mi přišly teprve 1.8.2022, přičemž v obchodních podmínkách je do 14 dní. Aby toho nebylo málo, ještě si strhli 100Kč poplatek v bance za platbu. NAPROSTO NEDOPORUČUJI, NA TAK HROZNÝ E-SHOP JSEM DLOUHO NENARAZILA!

Klára Kebzovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

NEDOPORUČUJI. Boty byly celé od lepidla. Odstoupila jsem od smlouvy a poslala veškeré dokumenty. Ani po třech týdnech nevrátili peníze. Komunikace nulová. Rozhodně tento obchod NEDOPORUČUJI.

Lenis 3před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Boty jsem vrátila ,byly velké , komunikace špatná nereagují na imel ani ,pořád jen výmluvy ,čekám na peníze už měsíc ,jsou to podvodníci už nikdy více

Luca Zwe..před 2 lety
Nedoporučuji obchod

jedině tak cenu bot

komunikace s obchodem nulová, nejsou schopni ani reagovat na emaily a zboží nejsou schopni dodat v daném termínu

Michaela Čapkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

max levné ceny za boty, jinak nic

úplně vše, nárok na vrácení penez, musíte jim vyhrožovat policíí, udáním ČOI apod, aby Vám po 2 měsících vrátili pár korun, kde Vám stejně stehnout 100Kč za zahraniční platbu

Smíšek Podhorskýpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nevrací peníze za vrácené zboží ,na mail neodpovídají, velikosti bot neodpovídají skutečnosti - jsou to podvodníci.

Andrea Záhorcovápřed 2 lety
Doporučuji obchod

Ceny, rychlost dodání, komunikace s obchodem. Jedny boty jsem musela reklamovat ale stačilo jim poslat fotky přes mail a hned mi byly vráceny peníze. Ani nechtěli zaslat boty zpět. Komunikace blesková, dokonce o víkendu. Kolegyně vracela z důvodu špatné velikosti a také jí byly vráceny peníze.

Nic

lenka pyszkovápřed 2 lety
Doporučuji obchod, ale...

boty vypadají krásně,rychlost dodání

bohužel se po jednom nošení utrhl pásek na jedné botě,tak jsem to dolepila a následně padla za vlast i ta druhá bota

Radmilespřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Nevráceny peníze ani po 3 měsících. Podvodníci. Přišla jsem o hodnotu dvou párů obuvi a poštovné.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Peníze za vracené zboží dorazily až po týdenní urgenci a navíc mi bylo bankou stržen poplatek 100Kč, jelikož platba přišla z Londýna. Už nikdy více neobjednám.

Korak 03před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Při vrácení zboží nevrací peníze, nekomunikují. Ačkoliv byl vrácený balíček v pořádku doručen, peníze nevrátili ani po 14 dnech!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Termín dodání,super ceny,objednány už asi šestery boty,vypadají super,lidi mi je chválí,tak snad i vydrží.Jinak jsem velice spokojena,objednám znova

nic

Tomáš Preclíkpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nakoupili jsme dvoje boty. Velikost neodpovídala. Odstoupili jsme od smlouvy, vyplnili formulář, zaslali zboží zpět, to bylo 28.4, kdy jim dorazilo a dodnes tj. 7.6 nemáme peníze , stále posloucháme nějaké výmluvy a sliby, že nám peníze zašlou. Telefonická komunikace, e mailová , na kterou nereagují.

Michaela Podlešákovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Absolutně neodpovídají velikostem...vše jsme měřili než jsme něco objednali a všechny boty s označením 39 měli rozdílnou velikost, i přesto že v tabulce velikostí bylo psáno 24cm... Teprve se chystáme vracet, tak doufám, že se vše vyřídí bez průtahů. Jinak doba dodání nebyla rozhodně tři dny jak uvádějí...ale prakticky tři týdny Boty přišly rovněž poškozeny

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Vrácení zboží do 14 dní. Dalších 14 jsem neustále psala ohledně vrácení peněz. Neustálé výmluvy, kdy jsem balík posílala, že ho nemají, přitom dávno měli! Po zaslání čísla balíku nic, ticho po pěšině! Tak jsem začala jednat s ČOI! A ha, světe div se, peníze vráceny. Nicméně opět porušení zákona! Nebylo vráceno poštovné! Takže zde už nikdy!

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

První objednávka, trochu jsem se bála, zda není eshop podvod vzhledem k nízkým cenám, ale SPOKOJENOST!! Zboží pěkné Rychlost dodání - středa večer objednáno, v pondělí dorazilo

Nic

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si boty, bohužel špatnou velikost, takže jsem vracela.. je to víc než měsíc a i přes urgence emailem i po telefonu mi stále ještě nevrátili peníze. V obchodě už znovu nenakoupím.

smejkalovaevcapřed 2 lety
Doporučuji obchod

výběr bot,super ceny,rychlost dodáni(3dny do Prahy)

Žaneta před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Za mě nic

Doba dodání. Zboží bylo poničené a špinavé jako by ho už někdo používal.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

rychlost dodání

poštovné je skoro vysoké jako cena zboží

Kontaktní údaje