Logo obchodu Vasky

Vasky

6568 hodnocení

93 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Petra Hrubápřed 4 lety
Doporučuji obchod

Chtěla bych se podělit o příjemnou zkušenost s firmou Vasky. Objednáno přes internet. (mají krásné a minimalistické stránky) Během týdne dorazilo zboží v pořádku domů. Následovalo vybalení packagingu který se povedl na 1. Následně už pak zlatý hřeb večera - boty. V jednoduchosti je krása a moje nové Teny white už dělají radost ve světě! Doporučuji a děkuji!

Petříček Hrubespřed 4 lety
Doporučuji obchod

Ochotný personál, kvalitní obuv a skvělý výběr. Doporučuji.

nic

Tomanovalucka 88před 4 lety
Doporučuji obchod

ochota prodavačů v Brně kvalita výrobku (nosím už téměr rok) komunikace

zatím nic

Kamilpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Obsluha, pěkné výrobky, super lokalita

Bohdula 07před 4 lety
Doporučuji obchod

Boty krásné, vkusné, elegantní. Obsluha milá, ví co prodává, vyzná se, je milá, pozorná a dokáže poradit. Poměr cena kvalita odpovídá

Je v kalendáři..... phyrexianpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Boty vypadají hezky

pomalé a úděsné jednání. jako první věc vám vysvětlí, že nic nejde vrátit, že jejich špatná tabulka velikostí neni jejich chyba, za takovou cenu člověk čeká jistej zákaznickej přístup a ne pohrdaní česká bota ale šmejdské praktiky

Pavelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Za mě vše v pořádku ,od bot po komunikaci ...

Nic

Mollisek 007před 4 lety
Doporučuji obchod

Personál na pražské prodejně Kvalita Kominikace (email)

Nic

Vendulapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem si botky na turistiku, avizovali dodání do měsíce ale za týden už jsem je měla doma. Jsou moc pohodlné, určitě půjdu do dalších.

nic

J 1111111před 4 lety
Doporučuji obchod

Okamžite vyřízení reklamace .Zaslali mi ihned nový pár obuvi.Dekuji.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

- Kvalita zpracování - Ochotný zákaznický servis na facebooku a milé prodavačky na pražské prodejně při vyzvedávání - Pohodlnost

- Dodací lhůta 3 týdny

Václav Flíčekpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Boty vypadají pěkně.

Jednání se zákazníkem. Tabulková velikost je chybná, a výrobce to nijak neřeší.

Hana C.před 4 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem 27.6. 2 pary letni obuvi. Po 2 mesicich jsem objednavku zrusila. Nedoporucuji. Za celou dobu se nikdo z firmy neozval. Az po mem dotaze mi sdelili, ze objednavka stale neni hotova.

Tereza Luftnerovapřed 4 lety
Doporučuji obchod

Objednala jsem si pantofle a sedí mi perfektně. Jsou opravdu kvalitní. Velmi pravděpodobně si koupím i zimni boty.

Počítala jsem s tím, že doba dodání bude delší, ale zarazilo mě že čas který budete na boty čekat se dozvíte až úplně v konečném kroku objednávky. Dodací doba se ještě víc jak o týden protáhla, ale to Vám nedá nikdo vědět, pokud se sami nezeptate. Jak psala paní výše jedna se o sezónní obuv a tak by nebylo na škodu avizovat dobu předem na stránkách. Ještě přitom, když na internetu je obrovská kampaň vybízející ke koupi.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si letní sandály 2.7.20 a dosud nedorazily. Na základě jiných recenzí jsem počítala s delší dobou dodání, ale tahle čekací doba mě celkem překvapila. U produktu na e-shopu bych očekávala upozornění na to, že se dodací lhůta protáhne, přeci jen na obuv čekám více než měsíc. Ani na e-mail mi nepřišla zpráva, že se výroba zpozdí. Z toho důvodu bych si už na stránkách nic neobjednala a až sandály přijdou, vrátím je...jednání firmy mi přijde nefér, u produktů (a především pokud jde o sezonní věc, jako jsou sandály) bych skutečně ocenila poznámku, že se na produkt bude čekat takhle dlouho. Je to veliká škoda, těšila jsem se na kvalitní českou obuv, výše zmíněné mě ovšem mírně řečeno lehce otrávilo.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Doba dodání, která je cca měsíc mě upřímně překvapila. Ale když jsem se zamyslela, že tyhle sandálky poctivě šijí zlínští ševci, ráda jsem si na ně počkala. A vyplatilo se! Sandálky jsou pohodlné a všichni mi je chválí. Pro mě komunikace vyhovující, bylo mi sděleno, že se doba dodáni bohužel prodloužila. Pokud člověk chce skutečně podpořit českou firmu a řemeslo, doporučuji objednávat!!

Nic

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Zatím nic

Objednávala jsem si letní pantofle 30.6. a do této chvíle mi nedorazily. Emailová komunikace je asi taková, že mi jen sdělí, že na objednávce usilovně pracují, aby mi byla doručena co nejdříve. Kdyby opravdu tak usilovně pracovali, tak už mám pantofle dávno na nohou. S jejich tempem mi letní pantofle dorazí s první sněhovou pokrývkou. Jestli mi je vůbec někdy pošlou. Vasky nedoporučuji a sama si už od nich nic kupovat nechci.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Dostal jsem tenisky jako odměnu za můj příspěvek do Vasky startup programu. Krásné "echt" boty, kvalitní zpracování i příjemné na nošení. Vladimír Měchura (Server mě pokládá za anonym i když jsem se přihlásil).

Zatím nic

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Poctivá ruční práce, jsou kvalitní a stylové. Dostávám na ně samé komplimenty.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Skvělý přístup personálu na brněnské i pražské prodejně. Mám zimní Hazelnuty a letní Maple. Kvalitní český výrobek.

Doprava

Česká pošta

Výdejní místa

Vlastní místaZásilkovna

Kontaktní údaje