Logo obchodu Hebe.com

Hebe.com

177 hodnocení

47 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Carolin Monzpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Na e-maily nereagují, číslo neustále nedostupné. Objednávka stále nepřišla a peníze si nechali. Nekupovat!!

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

21.10.2023 jsem vytvořila objednávku, 24.10.2023 přišel e-mail, že objednávku potvrzují, ale bude zpožděná doba dodání. Nyní 16.11.2023 stále nic nepřišlo. Několikrát jsem se pokoušela dovolat na infolinku, ale tu nikdo nebere. Veliké zklamání už nikdy víc.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednáno 21.10. a dodnes nemám nic a jak vidím, tak nejsem jediná.. na emaily nikdo nereaguje. Rozhodně nedoporučuji!

Santrikspřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednávala jsem několikrát a až na delší čekací dobu a rozdělení objednávky bylo vše v pořádku,rozumné ceny, výhodné poštovné, objednávala jsem ráda,nevím o se stalo,ale jsem nemile překvapena.

Již od 25.10.2023 mám zaplacenou objednávku,kterou ale stále nemám.Na email odpověď ,ať jim nepíšu email,ale ozvu se na infolinku.Ráda bych,ale ta je nefunkční,nikdo ji nebere a automaticky se vypne.Peníze nikde, objednávka také nikde.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné!!

Vytvořena objednávka 19.10. a stále žádné informace. Psala jsem několik e-mailu, na které nikdo nereaguje. Bohužel jsem poslala peníze předem a nepřečetla recenze. Už nikdy víc!!

Marie Červenkovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nenašla jsem ani jeden

Objednávku 3 týdny nikdo neřešil a stále se jen vymlouvali na to, ze u nich nebyla vidět. Objednávku jsem stornovala a stále nevrátili finance. Takže opravdu nedoporučuji. Nehledě na to, ze pokud nemluvíme polsky nebo anglicky máte velice omezený čas na to se dovolat česky mluvícímu operátorovi.

Lucie Bendlovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Podvodníci!!!!Objednané zboží 21.10.23 bohužel i zaplacené a stále zboží nemám.Na e-maily žádná reakce a telefon na info lince nikdo nezvedá.

Miisha 13před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zadne. Jsou to podvodnici.

Zbozi objednano 3 tydny zpet a dosud neprislo. Na maily nereaguji. Dovolala jsem se na telefonni linku, pani mi rekla, ze balik vidi dorucen. Rikala, ze ho asi ztratil prepravce a ze proveri u kolegu na logistice a ozve se zpet. Samozrejme se uz neozvala. Vzdy si overuju recenze na eshop a tady jsem sedla na lep ,,influencerum”.

Aneta Pokornápřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Naprostá spokojenost s tímto internetovým obchodem, kosmetiku už nekupuji nikde jinde, skvěle ceny a kvalitní kosmetika.

Občas se stalo, že mi zrušili objednávku z důvodu nedostupnosti zboží.

Alžběta Baštýřovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Od 12.10. čekám na již zaplacenou objednávku.Na lince vždy stejná odpověď: zařídím urgenci objednávky a ozveme se.A nic se neděje.Posledni dny už ani na lince nezvedají telefony... půl hodiny nechávám vyzvánět a nic.Postupuji to celé ČOI.

Lenka Pavkova 74před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Velká nespokojenost....Na objednávku čekám již 14 dní, po dvou mailových urgencích přišla pouze automatická odpověď.Bohužel jsem platila předem, čehož teď velmi lituji. Rozhodně nedoporučuji si zde cokoli objednávat.Škoda že jsem si recenze nepřečetla dřív.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

vrátila jsem zboží, které bylo doručeno zpět 12.10.23, do dnešního dne mi nebyly vráceny peníze a volání na zákaznickou linku je marné. Vždy říkají, že se ozvou a ještě se tak nestalo. Dnes 4tý kontakt a stále není vyřešeno.

Martinka Novákovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Poslali jen jednu pastu místo dvou.

Veronika Kubešovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Velmi levne zboží

Taky mam stejný problém.. objednavala jsem po druhé a vždy mi objednávku vystornovali.. doufám, ze mi nevezmou penize z účtu

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

velký výběr zboží, rozumné ceny

prvních pár objednávek bylo naprosto bez problémů, poslední dva měsíce mi každou druhou objednávku celou stornují, přestože zboží na internetu je stále možné objednat, komunikace ke stornu úplně nulová, pokud prý nemají byť jen 1 položku stornují celou objednávku

Jana Smékalovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dobře zabalené zboží přišlo vše objednané Měla jsem strašný strach, jak bude objednávka vypadat, protože jsem si samozřejmě recenze přečetla až po objednání a zaplacení objednávky v hodnotě přes 2 tisíce, ale všechno v pořádku. Věřím, že jsem si zde své štěstí už vybrala a znovu zde nenakoupím.

komunikace s obchodem nemožnost ihned po objednání stornovat objednávku

Jana Flekovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Katastrofa; objednáno před 12 dny, žádné zboží, žádné informace

Andrea Kafkovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednané zboží už přes týden ..ale žádné informace o doručení .Na emaily nikdo neodpovídá.Velké zklamání.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rozbité zboží, chybějící část objednávky, část zboží ve špatné kvalitě. Absolutně žádná komunikace (tel., email, nic...). Již neobjednáme a důrazně nedoporučujeme! Zaslouží šetření ČOI.

Andrea Vobornikovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží dorazilo rozbité, doteď žádná odpověď na reklamaci. Komunikace nula. Už si nikdy zde nic neobjednám.Obchod nedoporučuji. Bohužel jsem si dopředu nepřečetla recenze.

Doprava

Česká poštaZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

Česká pošta (na poštu)ZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie