Logo obchodu Allegro.cz

Allegro.cz

103 hodnocení

13 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC

Škoda že nelze zaplatit na dobírku, to zaprvé nikdy neplatím předem, je to polská mafie která se roztahuje po celé ČR. Recenze jsou pravdivé!!!!!!

Fishli 007před 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Místo originálních sluchátek Apple jsem dostala padělek.

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Ceny jsou výrazně nižší než v našich e-shopech

Přestože mám zakoupenou dopravu zdarma, při objednávce se mi u dvou prodejců objevila v závěru objednávk doprava za statisíce Kč. Stačila by chvilka nepozornosti a měl jsem vybílený účet. Když jsem se to pokusil reklamovat na Allegro.cz, napsali mi jen, že jim to je líto a že je to jejich interní záležitost. Když jsem to poslal na Allegro.pl, přeposlali to zpět na Allegro.cz. Tak si na to dávejte bacha, podvodníci nejsou jenom u nás!!!

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Snaha se uchytit na našem trhu. Zbytečně...

1 ze 4 objednávek proběhla hladce a tím myslím, že jsem jako zákazník dostal to, co jsem objednal. Jinak od chybějící faktury po chybějící zboží nebo jeho náhražky. Všechno musíte urgovat.

Aleš Hlaváčekpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Katastrofa,ani to nezkoušej te, budete litovat.První objednávka a několikrát jsem se pokoušel zaplatit kartou a nejde to.Hned to mažu a rychlé pryč od takového e-shopu.Za přihlášení vám dají dopravu zdarma a pěkný prd.Stejně vám ji započtou.

Adrianatothova 97před 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Prodávají nedodal zboží v daném termínu. Poté nevrátil peníze v daném termínu. Po zažádání Allegra o pomoc, peníze pořád nemám. Nikdy víc. Nedoporučuji

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nejhorší komunikace, doprava informováni zákazníka o nákupu kde se nachází, kdy dorazí. Človek pokud nevola tak nic neví a obchod se jen vymlouva, pritom při nákupu reklamuji termíny doručení i velikost zásilky a pak poslou zprávu ve stylu, nekde se to asi s pozdilo. No hrůza uz nikdy! Podvodnici z drahým poštovným. 2500kc poprve a podruhe 1200kc pálka. A zaplacené zbozi nedorazilo.

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Velký výběr zboží Solidní ceny

Pro využití slevových kuponů nutno instalovat aplikaci do telefonu

Aleš Korandapřed 11 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Neodpovídají

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rikali ze batoh prijde okolo 2 tydnu ja ze ok zacal Srpen to je dobry zbozí mi prislo v říjnu komunikace taky nic neodpovidali prebalili to pry v Lucembursku a este to tam zustalo v Praze 8 dní?! komunikace byl robot.

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

2položky jedna vadná debata v polštině a stále to není možné, to není možné,druhá špatné zboží navíc přišlo za 3týdny, odpověď allegra?? Pošlete do Číny Hnuuuuus už nikdy

Jiří Bacilekpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

asi nic

Nabídka slevového kuponu 200Kč při registraci a nákupu nad 300Kč na veškeré zboží. Po registraci zjistíte, že kupon lze využít jen u některých položek. Už jen tyto praktiky ukazují, jak s Vámi obchodník jedná fér

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

-

Chtěla jsem dětem koupit svítící globus, předpokládala jsem, že mapa bude s českými popisky. V informacích o produktu nebylo uvedeno, že by popisky byly v jiném jazyce. Globus jsem objednala. Pak jsem si ale fotku Globusu hodně přiblížila a zjistila že popisky jsou v polštině. Na zákaznickém servisu mi to pak potvrdily, tak jsem objednávku hned zrušila. Zákaznický servis byl v polštině, což mi přijde hodně zvláštní když je celý web v češtině. Argumentovali s tím, že jsou polská firma. Což mě jako zákazníka samozřejmě nezajímá. Pokud se Allegro prezentuje jako český eshop, tak má mít servis v češtině. Za tenhle fakt jsem jim dala horší hodnocení v jejich dotazníku spokojenosti. Pak mi přišel e-mail, že moji recenzi smazali, jelikož nebyla "objektivní". :D Nikdy víc.

Stanislav Čermákpřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Dostal jsem zboží s absolutně zjevnou závadou, internetový obchod řekl , že reklamaci neuznává. Allegro místo,aby pomohlo, řekli, že do toho nebudou zasahovat. Allegro už nikdy!!

Registrovaný uživatelpřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednal jsem brusku , přišla jiná . Komunikace hrozná , nakonec jsem se rozhodl si ji ponechat . Allegro už nikdy

Pavel Vomackapřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Přišla řídící jednotka ABS a absolutně nefunkční. Už nikdy více.

monica spřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Abych pravdu řekla.. nic :( Abych chválila rychlost dodání, na to teď nemám. Jedině snad to, že jsem nedostala v žádné formě doklad o koupi, požádala jsem o něj a dostala ho.

Ohledně konkrétní koupě (telefon k narozeninám) mě zklamalo všechno. Ostatní věci (kosmetika, boty) v pořádku, snad ani nebylo, co zkazit. Co se týká telefonu, handrkuju se přibližně od konce září nic neříkajícími emaily pořád dokola a nejsem schopna z nich vyrazit, kam bych mohla nepoužitelný telefon vrátit. Telefon je made in China, kdyby normálně fungoval, ani by to nevadilo, věděla jsem to. Jenže.. vůbec jsem nepřišla na to, jak telefon zapnout (ani já, ani další osoba, kterou jsem požádala, jestli náhodou v tom není nějaký fígl, na který jsem nepřišla.. není ) Pak jsem si řekla, že se možná zapíná standardně červeným tlačítkem, i když to není vyobrazeno a že je možná jen vybitý. Zapojila jsem ho nabíječky a ještě že jsem to šla po chvilce zkontrolovat. Byla úplně rozpálená a obávám se, že ještě chvíli a chytla. Po té jsem telefon definitivně zabalila a požádala prodejce o instrukce k vrácení. Zatím nedorazily. Jsem už tak naštvaná, že jsem někde na stránkách objevila, že můžu požádat o telefonický rozhovor.. požádala jsem 2x a 2x mi přišla zpráva, že se snažili dovolat a nedovolali, že mám požádat znovu. Nemusím asi dodávat, že žádný zmeškaný hovor od nich nemám, navíc jsem u telefonu celou dobu byla. Perlička nakonec.. někde mezi komunikací mi dorazila zpráva přímo od čínského prodejce s návrhem, že si mám telefon nechat, že mi dají 20% slevu. Možnost, že bych měla doma nepoužitelný krám za cca 800 Kč, jsem rezolutně odmítla. Víc se se mnou nikdo nebaví, jen občas dorazí polské info, že budou dělat co mohou, aby můj problém vyřešili k mojí spokojenosti. Myslím, že nezbyde, než se obrátit na ČOI.

Anita Kudličkovápřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodání

Allegro Protect, na které spoléháte, že vám pomůže absolutně nezná právní definici nového zboží. Zakoupila jsem tak použitou věc, kterou prodávající inzeroval jako “novou, pouze v neoriginální fólii”, což chytře neuvedl v hlavním názvu, ale až v dolním skrytém popisu. Ve výsledku mi přišla věc zabalená v použité fólii, bez uvedených baterií a návodu. Allegro protect mi odmítlo vyplatit peníze zpět, jelikož věc byla přece nová. Od podpory Allegra také nečekejte pomoc. Nekontrolují vrácení peněz od prodejců do 7 dní a nemají nad nimi kontrolu.

01 Barakudapřed 11 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání

Nepřehledné stránky co se táče zboží. Na každý další objednaný kus v jedné objednávce, účtováno další poštovné. Dodáno jiné zboží než bylo objednáno, velice špatná, nebo téměř žádná konverzace a to jen v polštině. Už nikdy více !!! Zlatý Mall

Radek Maršálekpřed 11 měsíci
Doporučuji obchod

Po domluvě s Alllegrem a reklamaci výrobku -jednalo se o baterii Makita,made In CHINA-která absolutně nesplňuje kapacitu ,jsem poslal baterii zpátky a čekal na vracení peněz -bohužel mi přišla zas baterii,kterou můžu hodit do koše! Od Allegra nedoporučuji cokoli zakoupit!!!

Doprava

Česká poštaDPD CZPPLVlastní přepravaOne CourierZásilkovna (na adresu)

Výdejní místa

Česká pošta (na poštu)PPL ParcelShopOne PointZásilkovnaBalíkovnaAlzaBox

Kontaktní údaje

Kategorie