Logo obchodu Kaufland.cz

Kaufland.cz

1152 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Vasek Hanakpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

spousty sortimentu

Kaufland je pouze jaksi značka nějakého eshopu. Po objednání zboží žádná informace o balíčku nebo stavu objednávky. Z ničeho nic v sobotu v 7 ráno zvoní řidič, že přivezl balíček. Neměl jsem u sebe ani peníze na zaplacení. Řidič mi řekl, že balík veze na poštu. neřekl mi ani číslo balíku nic.. Na poště s tím měli problém a stál sjem tam dalších 40 minut. Hroznééé !!!!!!!!!!!!!!!!

Bohunka Blažkovápřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost

Janicek Davidpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Kaufland přeprodává zboží dodavatelů a neposkytuje vlastní zákaznickou podporu, v praxi to pak vypadá, že vám volá polské číslo a řidič co nemluví ani česky ani anglicky i přesto že jsem dovoz přesouval na jiný den. Následně mi bylo napsáno, že zboží už nemají (i přesto že se ho snažili doručit) a že můžu počkat další měsíc nebo zrušit objednávku. Zásadně nedoporučuji kvůli nízké úrovni služby.

Apatschepřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Zboží přišlo dřív než bylo zaručeno. (PPL)

Nikdo asi nekontroluje kompletnost výrobku.

Matejkatvspřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

dobrá cena a zboží odpovídá popisu

trochu delší doba dodání, než jsem očekával. Trochu jsem měl problémy najít fakturu.

Susanna Chačatrjanpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednala jsem zboží (2x skříně), přišlo potvrzení s informaci o doručení. Přesně v den doručení mi posílají mail, že moji objednávku stornují z důvodu toho, že zboží již není. A na to přišli přesně v den, kdy mi mělo být doručeno zboží ??

Msjesracpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Milý Kauflande. Ukonči shop s Polskem, nebo zapláčeš. Věř tomu .... Jsi Němec, tak dodávej německé zboží. Jinak jdi do .....

Martina Hradilovápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Nikdy více zde nebudu nakupovat. Po žádosti vrácení zboží s Vámi handlují jak na perském trhu ... Dejte zboží známým a uděláte jím tím radost , vrácení bude složité a musíte zaplatit poštovné do HOLANDSKA !!! Objednávala jsem v ČR !!! Teď mi přišel formulář na vrácení poměrné ceny 2/3 z nákupní ceny a vše v Němčině!!! Zboží zasílají z Číny !!! Proto nechtějí zboží vracet!!! Budu reklamovat u své banky, protože jsem platila kartou! Podvodné jednání pod značkou Kaufland !!! NIKDY VÍCE !!!

Jana Šťáskovápřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Zboží přišlo rychle a v pořádku. Super cena

Nic

Erika Buriánkovápřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Zboží přišlo v pořádku tak jak bylo na obrazku

nic

Sebovazuzana 1965před 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Zboží v pořádku dorazilo. Odpovídá obrázku.

Kdybych věděla, že mi nedají předem vědět, že to poveze česká pošta, která se neráčila mi napsat SMS nebo do emailu, že budou doručovat tak bych objednala jinde. Volal mi pošťák, že už je skoro u baráku a když jsem ho žádala o další den tak řekl, že si mám vyzvednout na poště. Poštu máme dál tak jsem se pěkně prošla ve sněhu s balíkem v ruce. V Kauflandu už nic objednávat nebudu.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic

Velice nedůvěryhodný obchod s nefunkčními stránkami co se týče dotazu na cokoli o dodání zboží, způsobu dopravy ani žádný způsob komunikace s obchodem. Jen nějaká obrazová nabídka zboží s popisem Ani způsob objednání není úplně jednoduchý jako u většiny eshopu. Hlavně pouze placení předem pomocí karet a různých aplikací, ale zásadně chybí možnost platit až po převzetí zboží dobírkou. Dneska je mnoho podvodných prodejců co shrábnou peníze a nic nepošlou nebo pošlou nějaký nefunkční šmejd z reklamace. Moc se divím, že Kaufland si bude kazit reputaci za takové podivné firmy a tím pádem hodně ztratí na důvěryhodnosti zákazníků.

Dasouckova 1před 9 měsíci
Doporučuji obchod

Doručení bez problémů

Nejsou

Caniscanumpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé vyřízení objednávky, Rychlé dodání ještě před termínem, perfektní ochrana zboží proti poškození. Děkuji.

Nic.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Naprosto skvělé. Rychle vyřesili problem, ktery nastal se zbozim, ktere jsem u nich objednala. Komunikace i reseni bylo bleskove rychle, coz se malo kdy vidi

Magda Fantovápřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé dodání, vše v pořádku. Spokojenost.

žádné

stanislav janacekpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé dodání, zboží v pořádku nezničeny obal .

Nic

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Byznys model založen na nějakou si parodií dropshippingu. Objednávka zrušena 4.11, v době psaní této recenzi prostředky pořád nejsou vrácené na účet, přesto že jsem psal opakovaně. Kaufland pouze zprostředkovává a nebere odpovědnost. Už nikdy

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Zboží dorazilo v pořádku.

Celkem dlouhá doba doručení od objednání, ale na druhou stranu termín dodrželi. Při shrnutí objednávky se cena najednou navýšila. Naštěstí jen o pár korun, takže jsem zboží nakonec stejně objednala, ale zdá se mi to jako nefér a klamavé jednání.

Smejkal ULpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

špatná kvalita zboží

Kontaktní údaje

Kategorie