Logo obchodu Kaufland.cz

Kaufland.cz

1152 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

zboží dorazilo

Objednala jsem čtyři plastové formičky na ledové kostky. Obdržela jsem balíček, ve kterém byly pouze dvě formy na led, měly být čtyři, měly zelenou barvu, objednávala jsem modré, a jedna forma byla děravá, nevím, jestli to mohlo být způsobeno tím, že formy byly v balíčku přehnuté napůl. V každém případě, pokud jsou formičky takto málo odolné, tak jsou pro mě nepoužitelné. Nekvalitní zboží.

Martin Podolapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Slušná cena a skladovost produktů.

Problémy s doručením, protože obchod nepředal dopravci telefonní číslo.

Luděk Semrádpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Podvodné jednání. Po uzavření obchodu, objednání a zaplacení vám potvrdí dodání. Za dva dny zruší cenu a napíši, že mi pošlou peníze a vše stornutí. Co na to ČOI. Asi když se dobře prodává změní cenu. Výmluvy na všechno možné a pak se sice nemluví, ale slíbí kupon na slevu. Ten však nezašlou. Dávám jim 24 hodin a budu to řešit s právníkem.

Linda Hronkovápřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Ano rychlé vyřízení rychlé dodání a skvělá cena oproti jinému eshopu

Kachňář Lančaričpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

Už na Kauflošu nebudu nakupovat

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic.

Chyby v názvu inzerovaného zboží, nedodržení termínu dodání, nedodáno kompletní zboží. Po nekolikátém upozorňování na nedodané zboží mi byla zrušena kupní smlouva bez udání důvodu a následné omluvy. Peníze pak byly vráceny zpět na účet. Velmi špatná komunikace! V žádném případě nedoporučuji zde nakupovat!

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nevím

Celý týden bez infa , kde zboží je, pak se balíček objevil doma , a navíc poškozený obal , ale zboží snad ok. Uvidíme jak dlouho bude hobby hračka pilka funkční -Čína ale s tím počítám , nevím kde by jsem reklamovala , raději nikde ,asi zboží vyhodit . Již zde nakupovat nebudu.

Ondrej Volejnikpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Zboží dorazilo v pořádku.

Absolutně nulová informovanost, e-mail o zaregistrování objednávky, pak několik dní nic a najednou doma zvoní pošta že veze balík... v dnešní době elektronické komunikace by avizo pomocí mailu nebo SMS fakt neuškodila....

Hana Královápřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Prosíme všechny podvedené, okradené zákazníky,aby zde napsali jméno příjmení částku a přidali se k hromadnému trestnímu oznámení. Děkujeme.... Už nikdy v tomto e-shopu nic nekoupím!!! Přeprodávají zboží od jiných firem pochybné kvality a v podstatě neexistuje způsob vrácení tohoto zboží a navrácení peněz. Už dlouho jsem se nesetkala s tak neseriózním internetovým obchodem!!!!!Víc jak týden se snažím vrátit vadné zboží, bohužel díky jedné špatné trubce ,na které chybí svár ,stůl nelze složit. Nikde na e-shopu nenajdete instrukce, jak zboží vrátit. Při e-majlové komunikaci mi stále odepisují, že to řeší s prodejcem a v podstatě posílají neustále automaticky generované odpovědi. Tímto bych chtěla varovat případné zákazníky tohoto e-shopu, aby to zvážili a radši nakupovali u SOLIDNÍCH A PROVĚŘENÝCH e-shopů!!! Přišla jsem o 4.000.-

Tomáš Musilpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Bohatá nabídka produktů včetně podpory a servisu

Před nákupem doporučuji se informovat o daném prodejci zboží v kolonce Marketplace..."nový kus nemusí znamenat nové zboží"

Inka Frankovapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Vše fungovalo rychle a v pořádku

Alena a Janpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Snadné plnění a ovládání.

Zatím žádné

Libor Šafaříkpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Už nikdy v tomto e-shopu nic nekoupím!!! Přeprodávají žboží pochybné kvality a v podstatě neexistuje způsob vrácení tohoto zboží a navrácení peněz. Už dlouho jsem se nesetkal s tak neseriózním internetovým obchodem!!!!!! Už skoro týden se snažím vrátit vadné a nekompletní zboží, na což mám ze zákona nárok do 14 dnů od koupi. Nikde na e-shopu nenajdete instrukce, jak zboží vrátit. Při e-majlové komunikaci mi stále odepisují, že to řeší s prodejcem a v podstatě posílají neustále automaticky generované odpovědi. Tímto bych chtěl varovat případné zákazníky tohoto e-shopu, aby to zvážili a radši nakupovali u SOLIDNÍCH A PROVĚŘENÝCH e-shopů!!!

petra lobopřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost, spolehlivost.

Petr Binkapřed 9 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Nemožnost nastavit si doručení zásilky na výdejní místo

ALSDpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

naprosto vše, rychlost dodání, kvalita i cena

vůbec nic

PAVEL JADRNÍČEKpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost a přehledná aplikace

Nic

. .před 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost

Michal Čechpřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost

Dana Tomšovicovápřed 9 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost

Kontaktní údaje

Kategorie