Logo obchodu Kaufland.cz

Kaufland.cz

1152 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Naďapřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Zásilka dorazila rychle a dobře zabaleno.

M Pickpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

rychlé dodání

nic

Les a řez, s.r.opřed 10 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Zboží dobře zabaleno.

Bez Českého manuálu !

Honza novákpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

zboží je Polské tváři se že jde z Německa.. Doručení v pohodě DHL

Veronika Šťastnápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné nemám

Nikomu nedoporučuji tento e-shop. Zboží jsem si objednala 24.10. s tím, že zbožím má přijít nejdéle 27.10. Komunikace společnosti je příšerná! Nedokázali mi říct, kde se moje zásilka nachází. Sama jsem musela kontaktovat PPL, abych pomocí čísla zásilky zjistila, kde se moje zásilka nachází. Naštěstí aspoň PPL má ochotný zaměstnance a se vším mi pomohli. Kaufland nebyl schopný dát přepravci moje údaje, kvůli kontaktování. Ve finale moje zásilka přišla o 14dni dýl. Nákup přes Kaufland e-shop už NIKDY VÍC!!

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Vůbec nic kladného nemám.

Zaplatil jsem předem a pak jsem objednávku stornoval. Chtěl jsem pouze vědět kdy asi tak dorazí peníze zpět. Komunikace nulová. Odezva na zprávy téměř žádná. A furt peníze nemám zpět. Rozhodně se tomu lidí vyhněte, nejhorší e-shop co jsem zažil. Situaci budu řešit s příslušnými orgány. NEDOPORUČUJI.

Kamila Š.před 10 měsíci
Doporučuji obchod

dobré ceny, doprava do týdne (jak avizovaly)

nic

Jiří Pamětickýpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednal jsem zboží,zaplatil jsem zboží a nic se neděje,žádná odezva. Když se podívám na mé objednávky tak tam žádná není vytvořena. Komunikace nulová,dvakrát jsem poslal žádost o vrácení peněz a zatím se nic neděje,pouze mi poslal zprávu automat že se brzo ozvou. Kdybych si přečetl recenze dřív tak bych takovou chybu jako objednat zboží na tomto portále nikdy neudělal. Snad tato recenze pomůže a ušetří někomu peníze. Já jsem tam zatím za 1800kč.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

doba dodání

Lukáš Suchýpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné

Už nikdy více a velmi mě mrzí, že jsem si recenze nepřečetl před objednávkou. Forma komunikace otřesná pouze nějaké automitcké zprávy - tikety. Vše funguje do doby než zaplatíte, po zaplacení mi přišla zpráva, že chybí moje telefonní číslo a musím ho doplnit, no dobrá číslo jsem doplnil, to že bylo možné udělat registraci a platbu bez něj mě sice překvapilo, ale dejme tomu. Mezitím přišlo několik zpráv, že číslo odeslali dopravci a zboží, sice delší dodací termín, dorazí. Dnes mně přišla další zpráva, že dopravce požaduje správné a platné telefonní číslo, několikrát jsem ho kontroloval, číslo je správně a mám ho 15 let, nebo mám zadat číslo jiné a pokud nemám, někoho z rodiny a telefonní číslo na německého dopravce, ať si to v případě potřeby vyřídím sním. To z principu dělat nebudu, objednal a zaplatil jsem u Kauflandu. Takže tento e shop opravdu ne. Napsal jsem jim, že odstupuji od smlouvy a požaduji vracení peněz, jedna se o 6.800, to bude asi další příběh.

Nabidka Prahapřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Všechno

Zatím nic

Vmodrochpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

Objednal jsem náhradní žiletky Fusion Power. Pominu to, že doprava trvala asi čtrnáct dnů. To co přišlo je nějaká druhovýroba, zřejmě čínských kovářů. Holit se s tím nedá. Žiletky, které jsem kupoval posledních asi 15 let jsem používal tak patnáctkrát, zhruba jeden měsíc. S tím co přišlo jsem se neoholil ani jednou. Zkusil jsem vzít ještě druhou žiletku, jestli není vadná jen jedna, ale je to úplně stejné. Navíc to nemá aní zadní (zarovnávací) břit. Ve vlastním zájmu nekupovat !!!

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost dodání

nic

viorikahpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Spokojenost

Nic

Denisa Hruškovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žadne

Zboží jsem objednala 21.10.a stále ho nemám.Automaticke odpovědi jsou urážka zákazníku.Stale čekám a nevím co bude dál.Je to hrůza už nikdy.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Dobrá cena. Zboží dorazilo v termínu.

Při objednání dvou kusů poštovné navýšení dvojnásobné ikdyž bylo vše v jednom.balíčku.

Libor Obůrkapřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Spokojenost

Nenašel jsem

NADA MRAVCOVApřed 10 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

včasná dodávka , velký výběr produktů a balík O.K.

POŠTOVNÉ!! Nemile mě překvapilo, že v jedné objednávce při objednání více produktů se má zaplatit poštovné za každý produkt.

Iveta Zikmundovápřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Super , rychlé dodání

Michal Kupkapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Přehledný e-shop

E-shop mě nenechal provést objednávku a vyžadoval ověření věku. Po asi 6 marných pokusech ověřit věk přes mobil jsem to vzdal. Na zákaznické lince se s nikým nespojíte, zato se dozvíte vše o GDPR a nabídnou vám, že pro ně můžete pracovat. Je jasné že Kaufland moje peníze nechce a já mu je nutit nebudu.

Kontaktní údaje

Kategorie