Logo obchodu Kaufland.cz

Kaufland.cz

1152 hodnocení

78 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Ji Cafourekpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Zboží -pohoda.

Dodání přes Českou poštu totální katastrofa - odesláno přes DHL 19.10. z Drážďan a balík do ruky 29.10. vyzvednut na poště- co dodat.

Monika Palčíkovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Doručení zboží bylo relativně rychlé. Doručili ovšem jiné (levnější) zboží, než jsem si objednala. Při reklamaci nevyzvedli zboží v domluvený termín, protože jsem prý neuvedla úplnou adresu (ikdyž předtím bylo bez problému na tuto adresu dodáno a tato adresa je řádná existující a zapsaná česká adresa, kterou mám zapsanou v mých dokladech. Nedoporučiji, protože to vypadá, že mně zbude zboží, které jsem si neobjednala a vrácení peněz se nedočkám, protože zboží nikdo nevyzvedl a ikdyby vyzvedl, už z toho mám pocit, že stejně se nedočkám vrácení peněz za zboží,.

Petzi 8před 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

nepravdivé informace o dodání ( místo čt, nejpozději v pátek-zboží přišlo v pondělí a místo dodání do místa bydliště informace, že je uloženo na poště =fronta nas poště mimo bydliště).CHYBÍ český návod. Byl jsem se informovat v Kauflandu-kamenném obchodě, kde mi sdělili, že mi neporadí a s eshopem nemají nic společného. KAUFLAND- velká reklama v TV a praxe? Mají co dohánět!

Misa Majkovapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

vrátka bez problémů

koupila jsem si nové Nike Air Max z e-shopu kaufland, poslali je z Polska, ty boty byly na 99% napodobeniny, ač za cenu originálních, mělá jsem možnost totiž ten samý model bot (mám z USA) porovnat u sebe, byly na botách jiné materiály a "bublina" tak o 50 % měkkčí

Alenapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Prostor

Kaufland TURNOV. Hnus, hnus, hnus zamestnaci. Neuveritelna arogance, neschopnost, neochota, nikde jsem takovéhle hnusné chování k zakaznikum neviděla. Většina tam nefunguje ani na 10 % hlavně blondata starší pani, většinou na informacích. Rozhodně nedoporucuji nikomu.

Marie Koutovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Drzost s jakou jednají. Objednávka v pořádku zaplacená ,potvrzená, čekáte na dodaní. A najednou Storno objednávky. Tohle se ve slušném podnikání nedělá!

Andrea Kolářovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zboží přišlo brzy,ale zaslala jsem ho zpět, protože nevyhovuje.

Od vrácení mi neustále co 14dní chodí automatické odpovědi: žádost není ukončena,ukončete žádost, napište na e-mail,děkujeme za zaslání ofoceného dokladu vrácení zboží a doručení,peníze budou vráceny na Váš účet. Poslední den,kdy mají být vráceny peníze ,mi příjde: žádost není ukončena atd,a dokolečka dokola už po páté. Jsem už nás**ná. Nedoporučuji tento neschopný e-shop.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Absolutně nedoporučuji nákup. Zboží odeslané z Činy a už na něho čekám tři týdny. Myslím si, že ani už nedorazí, seklo se to někde na půl cesty. Už nikdy víc!

Anderekapřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé dodání

Marek Kolínskýpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Bohužel v této době a obrovské konkurenci klady žádné nejsou.

Jednoznačně nedoporučuj Kaufland market place. Zkusil jsem jednou. Zboží posílané z ciziny u nás (ne)doručeuje česká pošta. A to je největší problém. Nikdo vám nedá vědět nic o dopravě, natož o doručení. Kaufland Nemá zákaznickou linku, vše online a to absolutně nefunguje. Při odeslání dotazu vám přijde automatická odpověď, že ji přeposílají prodejci. Za nic neručí, nezodpovídají. Nikam se nedovoláte, nikdo vám nepomůže. Totální tragedie v oblasti eshopu. Vyvarujte se prosím nákupu, v opačném případě to chce opravdu, ale opravdu pevné nervy a spousty času, při hledání, objíždění doručovacích dep a pošt. Fakt už nikdy!!!

iva doležalovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Některé výrobky byly OK. Ale už tady raději nikdy neobjednám.

Zaslání objednávky z několika míst a tím ztížené vrácení. Bohužel některé výrobky neodpovídají informacím na webu. Nemožnost vrátit zboží na účet dodavatele a tím pádem prodražení zasílání na několik míst vráceného zboží.

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlost i cena OK

nic

Jana Dvořákovápřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Jsem velice spokojená

Nic

Dobromila Vrbovápřed 10 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Ulomený rožek lemovací gumy

Jan Tomandlpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod, ale...

Zasilku poslali rychle

na zasilku neuvedou ani telefon ani e-mail, takze PPL vas nemuze informovat o dorucovani, nemuzete zmenit doruceni, nedozvoni-li se kuryr zasilka skonci nekde na parcelshopu a vy si ji sami musite najit.

Věra před 10 měsíci
Doporučuji obchod

Dostupnost, rychlost dodání

Nic

Pepa Levpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Vše v pořádku

Nic.

Anna Balíkovápřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé dodani, nizke ceny

Mrkmariepřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Vše v pořádku

Registrovaný uživatelpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Rychlé dodání, super cena, bezvadné zboží.

Kontaktní údaje

Kategorie