T

Tekra

33 hodnocení

0 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Zkušenost bohužel stejná jako v ostatních případech. První email o přijetí peněz, druhý email výmluva na dopravu a velké množství objednávek. Přislíbeno vrácení peněz do 5 dnů. Myslím, že jen natahují čas. Jinak samozřejmě žádná reakce na email, telefony nezvedají. Pokud do pátku nevrátí peníze, hlásím na PČR.

Monkeyevpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

V pondělí 11.12. jsme si objednali a zaplatili zboží. Od té doby jeden e-mail, že zboží nebude doručeno do Vánoc, telefony vyzvání, nikdo je nezvedá, na e-maily žádná reakce. Jak se prosím podává ta hromadná stížnost? Zatím jsem naštěstí nikdy nemusela řesit.

Arina Popovapřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Zaplatila jsem dopředu a dále žádná komunikace. Nemám ani zboží ani peníze

Radek Dvořákpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

všechno...PODVOD!!!!!!!

Tomáš Bařinapřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Podvodný eshop, záležitost předána na PČR.

Karelpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

POZOR POZOR Při uhrazení zrovna né malé částky přestávají komunikovat,nezvedají telefon ,a na email už vůbec neodpovídají nebo píši že nerozumí na co mají odpovědět ,že jim nic nepřišlo. Myslím si že pokud je to férový eschop tak by měli aspoň komunikovat ,třeba že obdrželi peníze a že se objednávka připravuje k expedici popřípadě kdy bude dodána. A né ,že nekomunikují.

Marek Nečaspřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nedoporučuji, zaplaceno zboží a pořád se vymlouvají na kurýrní firmu a neberou telefony

Ddorypřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Falesny eshop, uz to resi kriminalni policiie, vsichni poskozeni nahlaste na policii…

Barbora Cichonovapřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

To same

Vitalij Stojkapřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Mám tu samou situace. Chce to nejspíš skupinové třešní oznámení.

Emil Doležalpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Ano, u mě to samé. Je potřeba podat trestní oznámení. Nejprve odkazovali na heureku pro tekra.sk ale tam mi odpovedeli ze to neni jejich pobocka. Požádal jsem o pomoc alespoň policii.

Miloš Hanušpřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC

Nejdříve mě dotlačili (prý kvůli dopravě) abych zaplatil dopředu a nyní píšou, že zboží nedodají a peníze pošlou zpět na účet do 5 dní. Počkám a pak podám trestní oznámení. Bacha !!!!!!!!!!!!!

Alois Komenspřed 8 měsíci
Nedoporučuji obchod

Raději se tomuto eshopu vyhněte, pravděpodobně se jedná o podvod. Eshop se tváří jako Česká pobočka tekra.sk nicméně nemá s ním nic společného, stránka byla založena 24.11.2023 tedy krach 123kuryra je ovlivnit nemohl. Platba pouze převodem, nemáte zde tedy zadnou možnost reklamace jako při platbě kartou. Sidlo eshopu je na virtuální adrese, přičemž dle rejstříku má uváděný majitel na sebe pouze jiné firmy v likvidaci. I po objednání se počet "kusů za tuto cenu" nemění a jedná se tedy o podvodnou praktiku.